jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 02:54 Temat postu: Szukam fryzjerki, która w grudniu 2008 miaÅ‚a staż w salon |
|
|
,u mnie leje teraz i stawy jeszcze bardziej bolÄ… seks ogłoszenia Uda siÄ™ na pewno!!!! Tylko zaspalam na rozmowe i juz nie chca ze mna gadac
Ile czeka siÄ™ na wizytÄ™ u niego?
Ponadto otwierają letnią szkołę tańca w Zakopanym.
Od kwietnia próbujemy z mężem zajść w ciążę a tu nic-już sama nie wiem co mam robić.
Co do kwesti w Paryeu czy na obrzezach to ja ja nigdy nie mieszkalam na obrzezach wiec nic ci nie powiem...wole sie kiscic w centrum
dziewczyny mam takie pytanie.
Wszystkim szczerze polecam!
Byłam na 2 weselach z ich udziałem i było po prostu świetnie.
Teraz wydaje mi sie że odświeże znajomość z pewną pomarańczową znajomą.
Witajcie, mam 33 lata i od dwuch tygodni przezywam koszmar ,mąż po raz drugi mnie zdradził i zostawił z dwujką dzieć.
Zależy mi, żeby zdążyć przed Å›wietami. adwokat kraków A chcialam dorobic troche do studiow.
caly dzien dzis probowalam przemycac tluszczyk do jedzenia,i rezultat taki,ze znow wyszlo jak wczoraj, tluszczow 113g, bialko 104 i wegle 21g,troche przekroczylam,nie wiedzialam,ze ogorek ma sporo wegli :/ powiem wam,ze o 18 bylam taka pelna,ze masakra,ale musialam jeszcze zjesc kolacje,bo za malo tluszczy i tak jak nie lubie majonezu,dzis maczalam w nim na sile parowy berlinki,bo o tych o ktorych pisze Szczepa nie ma w holenderskim lidlu. Co powiecie o kursach wizażu (makijaż fotograficzny, ślubny itp.) wygladają w rzeczywistosci tandetnie cze Malea5 Nie ma takiej wg. anonse erotyczne
żadnych kamieni ani niczego takiego nie widziałam jak do tej pory, ale może coś źle robię? Chciałaby mieć jeszcze dziecko. Ja podobnie jak kasieńna 23 czyję lekkie poddenerwowanie, głownie związane z wyczekiwaniem na skutki. mogę mieć znieczulenie? W szczególności polecam dr Świdraka. ktos wie? sól, pieprz, pietruszka, bulion lub jakaś ostra przyprawa.
szybko scieka woda.
ja bralam, ale zaczelam miec po nich halucynacje, wiec od tej pory sie boje ;]
Czasami czuje się potwornie samotna i też chętnie poszłabym na pogaduchy kawkę czy zakupy .Może któraś z Was miałaby ochotę???
Monika Zwolińska, która kiedyś pracowała salonie Eric Stipa na Długiej?
ok 11 zł, a super jakość i na dość długo starczają.
ja tak jak pisałam, pobudzona jestem ale jakas taka przyklejona do łóżka.
Motywacje?
Czasem myślę, że być może gdybym nie mogła chodzić, nie wybiegłabym jako 3-latka z tego pokoju i nie wpadłabym pod wrzątek.. |
|