jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 14:31 Temat postu: Po 2 tyg organizm przestawia sie na spalanie tluszczu. |
|
|
Dziękuję dziewczynki, ogloszenia towarzyskie Nie zaczęłam jeść więcej, jadłam jak zawsze. Od początku ubyło mi już 1,6 kg, więc całkiem ok.
5).
I ma sliczne włosy.
zdobycie irygatora w Rzeczypospolitej graniczy z cudem.
Faktem jest jednak, że w zeszłą niedzielę czułam, jak mały zeszedł mi głowa niżej, dwa dni bolało mnie podbrzusze, teraz jest już lepiej, synek mniej się napina i tak nie boli.
Beach boys - Kokomo
Może więc po tygodniu na atkinsie coś ruszy.Nie mam zamiaru sie wykończyć-jeśli coś będzie nie tak,to przerywam dietę. seks oferty nie wiedziec czemu ucina posty:
To że jestem \czysta\ napawa mnie dużym optymizmem - ten rok na 100% bÄ™dzie lepszy od poprzedniego! p.s. WedÅ‚ug mnie kursy i szkolenia sÄ… Å›wietnym sposobem na doksztaÅ‚cenie siÄ™ lub caÅ‚kowitÄ… zmianÄ™ zawodu. Koków i upiÄ™c nie byÅ‚o w ogóle tak samo stylizacji Å›lubnej za to wymyÅ›lili sobie jakieÅ› fashion i stylizacje na jakieÅ› lalki barbie , rozumiem jak pójdÄ™ pracowa do tv czy na jakies pokazy mody sesje fot. aaaa... portal społecznościowy
ludzie nawet nie wiecie jak podnosicie człowieka na duchu Kieedyś wlewałam do słoików 1,5L wrzątku, odstawiałam na półkę, by woda wystygła, dodawałam 2 łyżki soku z cytryny i taką o temp. czy te badani a przez cały czas robią? Przebijanie trwało dosłownie moment. Ojjj, ale bym sobie poplywala na windsurfingu!!! i jeszcze jedno....trzeba tylko jezdzic regularnie ...to mit ,ze rower moze dac odwrotne rezultaty....nogi sie wspaniale modeluja ,pracuja wszystkie miesnie i naprawde rower daje duzy efekt...ja w sezonie zawsze chudne tak 5-6 kg,nie mowiac juz o super samopoczuciu!!! [kciuk]
a mi drętwieją ręce jak mam niedobór wapnia.
haem, z Anglikami :
Jezeli bedziesz konsekwentna i nie zalamiesz sie pierwszymi niepowodzeniami to nie ma mozliwosci, zebys pracy nie znalazla.
ja natomiast powiększyłam 1 ml Stylage praktycznie nie miałam żadnej opuchlizny i rekonwalescencji efekt bardzo naturalny, miałam małe wąskie usta więc teraz wyglądają....normalniej
z gory dzieki odpisz prosze
Akurat w piątek będzie 10 dni.
Hej wszystkim, ja też dołączam do ćwiczących. |
|