jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 18:13 Temat postu: Obecnie jestem na etapie dos |
|
|
Skoro nie jesteÅ› pewan to zdajesz sobie sprawÄ™ ze swoich bÅ‚Ä™dów, braków... portal społecznościowy Niewiem jak farbuje bo nie stać mnie na takie wydatek wole sama w domciu zwÅ‚aszcza że mam sój kolor i swoja ulubiona farbbe i mame
Ponoc pierwszy miesiac najtrudniejszy...
Makłowicz,Lepper,Oleksy,Pochanke ,Terentiew
Piłam slim figurę spalanie przez 4 tygodnie, teraz już 2 tydz jestem na oczyszczaniu.
i wsunÄ…Å‚em pod niego wacik.
w ten piątek mam kolejną wizyte u doktora i tak się zastanawiam że może się już widziałyśmy na korytarzu w szpitalu a jak nie to pewnie sie zobaczymy
Jednak w nocy drętwieja mi obie ręce ( nie spie na nich bo budze sie w pozycji na plecach i mam zdrętwiałe obie dłonie) i przytyka mi sie codziennie tylko jedno prawe ucho.
Pozdrawiam!
- mierzy tyle co K.
puk puk
Z góry dziekuje
daydream8@wp.pl jestem juz prawie zdecydowana na operacje ale chcialabym jeszcze obejrzec kilka przed i po ogloszenia towarzyskie Pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałości!
Chyba ze spotka jakas co tez mu wszystko bedzie na tacy serwowac. Ale za rok Å›migam na operacjÄ™ zmniejszenia , ZmieniÄ™ na 75 C . Też mam krÄ™cone,grube wÅ‚osy i strasznie mi siÄ™ puszÄ…. czy mozna to sobie olac? trzeba być twardym seks ogłoszenia
ale chciałabym oczyścić cerę i troszkę schudnąć... bo żeby wybielane ma na bank http://smartplasticsurgery.com/images/lipaugm entationpullthrough.jpg kiedyś kupowałem również buty firmy bernardinni bardzo dobre jakościowo... Jestem zadowolona, nie mnie nie bolało, od tamtej pory miałam już powiększane usta i nic złego na lekarka nie mogę powiedzieć. Ja sama od 5 lata żyje ze świadomością, że nieleczenie torbieli może prowadzić do niepłodności. po daraprimie.
http://www.youtube.com/watch?v=z3gzfHvGTok&fe ature=related
Zastanwiam sie własnie nad krótką pianka bo tyle kasy na długą pianke to ho ho, połaze jeszzce po sklepach...
c&a ci end ej
Proszę o odpowiedź
zaczynam sie nastwaiać pozytywnie...
hmmmmmmmmmmmmm jesli sa dwie rurki i jesli wszystko jest w obiegu zamkniętym to w jaki sposób sie wydostaje na zewnatrz??
Popieram, bo fotoodmładzanie to dobry sposób na odmłodzenie skóry za pomocą światła, a podczas zabiegu można zamknąć drobne naczynka, pozbyć się zmian pigmentowych i pobudzić kolagen do działania, a przez to wzrasta napięcie
Jeżeli chodzi o utrzymywanie się kwasu hialuronowego to zależy od jego jakości i usieciowania.
Pamiętaj, że w czasie diety nie wolno pić alkoholu! |
|