jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 23:56 Temat postu: \los schylkiem szedl - w kolnierz chowal twarz\\ |
|
|
hej zastanawiam sie czy moge zaczasc głodowke bez przygotowania tzn ja od jakis 3 tygodni jestem na diecie jem przede wszystki jogurty jabłak duzo surówek i ryby zadnego miesa chleba makaronow kluch itp czy musze jeszcze zrobic jakies przygotowanie ?? ogloszenia towarzyskie Zaczeło sie dość dawno jakieś pod rok temu gdy paznokieć zaczol wrastac na poczatku bez zadnej ropy sie to oblawialo tylko sam bol ale totem to sie jakos goiło bylo spokoj kilka miesiecy i znowu.
Na lepsze.
Po 2 tygodniach wyszlam ze szpitala, lecz musialam miec indywidualny tok nauczania.
I w sumie goi mi się chyba dobrze, nie mam problemów żadnych, tylko to, co Ci pisałam
i do lozka na noc nic nie dostalam ale o dziwo spalam jak dziecko .
Co do orbitreka to Ja mam firmy kettler o kole zamachowym 12kg jest cichy (no,może jest przy jeździe taki lekki jakby szum,ale mi to nie przeszkadza) i jestem zadowolona
W zasadzie jeszcze chodzi (zostały jej dwa tygodnie).
Gdzie siÄ™ takie coÅ› wykonuje (w zwykÅ‚ym laboratorium można?) i czy w niewielkich miejscowoÅ›ciach też siÄ™ takie badania robi? seks ogłoszenia No, przez rowerek
Czytając wasze komentarze, podjęłam decyzję już poinformowałam męża, kupujemy kota! Ja na dekoloryzacje nie ide, bo szkoda mi wlosy niszczyc jak nawet nie wiem jaki bedzie efekt! ja tego nawet za darmo bym nie wzięła. Moje relacje z rodzicami oceniam negatywnie. jesi cc jest wskazane to ttedy jest taniej ? sex anonse
za kilka miesięcy napiszę co mi się porobiło, czy coś się przebarwia itd. Gdy czekałam na poczekalni do zdjęcia szwów rozmawiałam z kobietą która robiła u niego lifting piersi i też była zadowolona. Nie rozmawiam z nikim- będę się wygadywać w internecie- teraz Wy kochane jesteście moimi słuchaczkami. On jest boski podoba mi się on Tym razem musiałam się przyznać w 6 tyg., gdyż z powodu krwiaka dostałam L-4 na 2 tyg. i wiecie co nie wiem bo takich niusów nie czytałam wiec moje kochane dziewuszki napiszcie jak tam sprawy łozkowe po L Wystarczy konsekwencja w diecie i ćwiczeniach a podejrzewam, że Natalia ma na to czas i pieniązki.
Na ostatniej wizycie 23 sierpnia lekarz powiedział że już owulacja wystąpiła i być może jestem w ciąż ale kazał zrobić test.
to w Na Wspolnej radze obejrzec, bez retuszu.
Pomimo, że to NFZ to jednak chyba jakieś normy są.
np w paski )
dzieki za info a ktore sa najtansze tak by lekarz biorac 600 zl jeszcze na tym zarobil? |
|