jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 17:24 Temat postu: zjadÅ‚am coÅ› nie planowanego to juz później zÅ‚a na siebi |
|
|
mój ojciec tez tak miał często pomagałem mu w samoobsłudze pod pretekstem że sie zabrudził ja pokaze ci zdjęcie mojego bo sam o niego niedbam czekam aż uschnie i odleci w siną dall seks ofertyv uuuuuuuuup
[url=http://featherwelforum.net/feed.php]ja nosze...takie brazowe czekoladowe...i sa bardzo fajne sa 3/4
Otcóś,powiem szczerze że jestes bardzo odważna.Ja bym sie bała tych tabletek i nie mysl ze jestem jakas zacofana badz jest to zwiazane z religią.
w tym opis normy:
Prosze o informację co można zabrać ze sobą do WB?
z uwagi na puls...
Ja tez się zbierłam długo do głodówki, właściwie to teraz wyszło przez przypadek przy okazji odchudzania, chciałam oczyścić organizm i kolezanka poleciła mi Bio drain podobno rewelacyjny i wtedy przypomniałam sobie co czytałam o głodówkach.
I nie ma dla mnie znaczenia, że czekoladę zagryzam ogórkiem.
3700kcal (jak pracuję), w weekend 3000kcal - że na więcej nie ma już miejsca, a jem zgodnie z zapotrzebowaniem.
I tak jak nie czułaś głodu, tak zaczyna ci w brzuchu burczeć
Witam.. anonse erotyczne cameo-word up
SZARAB ?! Efekt? A nicka zmieniÄ™ jak schudnÄ™ do 85. katarzynawx w niektórych szpitalach liczÄ…c ciążę od domniemanego poczÄ™cia, czyli 2 tyg. istnieje jeszcze mozliwosc ze na koncu wszyscy zabici przez Voldermota powrócÄ… do zycia...może i Dumbledoore seks ogłoszenia
bylam w Niemczech dwa razy, mieszkalam w rodzinie Niemieckiej, a ze po niemiecku nic to rozmawialm z nimi po angielsku. znow jestem w pracy do 19-tej oby szybko minelo jesteście po 30 a ja po 40 też szukam koleżanek na wspólne pogaduchy i wypady jeżeli nie jestem za stara to kontakt 792080263 To jednak calkiem normalne skutki deko. ech, wystarczy że jest bardziej umięśniona, chodzi na siłownie i juz ma parę kilo więcej od chudego flaczka. Kamienie kalowe to cos w rodzaju twardej gumy ,ktora okleja jelita,to sie bardzo powoli rozpuszcza kiedy robimy lewatywy.Te oklejone jelita nie maja mozliwosci prawidlowej pracy i wchlaniania witamin.Radzilabym Ci zwiekszyc czestotliwosc przeplukiwania jelit to szybciej beda wyplukiwane zanieczyszczenia. ja jestem po 11 dniu weidera.
Nie jestem rasistka
Za darmo.
A ja tam myślę, że ten pierścionek jest całkiem ładny.
3-5 dni.
Miejsce po nacięciu widziałam w trakcie zmiany opatrunku, ale jestem bardzo mile zaskoczona jego wyglądem.
Wiem , że psychiatrzy wypisują ten lek osobom nie śpiącym i jest chwalony.Szkoda , że nie mogę brać go dalej.Nowy lek niestety nie działa na bezsenność.
Kochane moje.
pozdrawiam
Mam nadzieje ze nie brzmi to zbyt chaotycznie |
|