jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 03:21 Temat postu: witam serdecznie mam od dwoch dni pewien problem jestem w 11 |
|
|
a ja bym chciała Annę Muchę zobaczyć ogloszenia towarzyskie co mam zriobic!!!! pytasz czy duzo osob ma tak ze lekarz mowi ze guz mu sie nie podoba a potem okazuje sie ze to nic takiego - wiesz co kazdy guz nie podoba sie lekarzom - bo nie powinien tam byc !
no rzeczywiście na tym zdjęciu ma boską figurę, nie ma co!
Tu na forum znalazłam pochlebne opinie na temat usług świadczonych przrez to studio, ale jak wynika z moich doswiadczeń są albo wpisane przez właściciela lub mocno, mocno przesadzone.
wogole co tam u ciebie jak sie czujesz?
Popatrz na zdjęcia ludzi z wesela - od fotografa , ustawiane , wypicowane - i takie pstrykane znienacka przez wujka.
Czy podczas dłuższej głodówki (około 30 dni) wszystkie złogi z jelit zostaną usunięte jeśli zrobi się lewatywę tylko w dzień przed rozpoczęciem głodówki?
- dwa razy wstrzyknęłam aquamid
Jeszcze zapomnialam o jednej radzie zawsze firanke skladam w kostke i dopiero do automatu.
ja szukam wy szukacie i nic z tego jak was czlowiek zaczepi pogadacie chwilkę uśmiechacie się i......
mam 14 lat i nosze duze 75C i mam 168cm wzrostu i waze 50 kg i jedna wypowiedz mnie zachecila i pocieszyla.
Ja po tej diecie będę stosować klasyczne MŻ
cytryna sex anonse @ajszax, jak by ci tu podać adres dobrej kosmetyczki, żeby nie być posądzoną o udział w konspiracyjnej autopromocji tego salonu ?
Nawet 10 minut na nim nie wytrzymałabym. Powodzenia wszystkim w glodowkach, nie lekcewazcie przygotowania, to naprawde ulatwia. U mnie wszystko ok. BARDZO PROSZĘ O POMOC BO GROZI MI POWAŻNA OPERACJA!!!! Ostatnie cięcie bardzo udane, włosy układają się idealnie. ogloszenia towarzyskie
Przemyslałam wszystko i stwierdziłam,że trudno! Czy to może być spowodowane chorobą moją? i zrobie wszystko aby zrealizować marzenie . Wejdź na fanpage na facebooku Pazurki są sexy kliknij lubię to i zostań naszym fanem, weź udział w fajnej zabawie! Ale jak ktos sam wazy 73 kg, to skad ma wiedziec, ile moze wazyc ktos inny i przy jakies budowie ciała i wzrostu można mieć ile wagi. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. a znacie jakiegoś dobrego we Wrocławiu, który przyjmuje na NFZ?
szkoda ze nic sie tunie dowiem tylko jakies pie**oly ktos pisze
Przeszłam kilka operacji na NFZ i nie narzekam.
Pewnie miało być Weidera
Brałam to zaraz z osatyną za jednym zamachem tak lekarz mi kazał.
Na trzeci dzien wodnej rehabilitacji, zaczełam sama chodzić w wodzie, woda odciąza nas i daje nam wsparcie, w moim przypadku to był cud, bo ja dopiero od miesiąca poruszam sie o jednej kuli stawiając cięzar ciała na chorej nodze i to raczej w 90%, dotychszas tylko na kulach w krótkim dystansie albo na wózku inwalidzkim.
Witajcie...!!
no chyba ze facetem to i w kiecce???
A ja znam gościa co ma juz 2 Żabki i mega zadwolony.
Mam nadzieje, ze bedzie super.Pozdrawiam.
Z resztą takie jak zawsze. |
|