jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 13:59 Temat postu: Napisz mi w jakim regionie Polski mieszkasz. |
|
|
tylko nieatrakcyjne nieruchawe ciamcie żony tak majÄ… że mÄ™zowie nie chcÄ… siÄ™ z nimi kochać, tylko wolÄ… zaspokajać siÄ™ sami przed kompem, te atrakcyjne i pracowite w łóżku zawsze mogÄ… liczyć na swoich mężów - i w łóżku i w pracach domowych, z paszkwilami nie chce siÄ™ nawet wychodzić gdzieÅ› razem- nawet na zakupy, bo to obciach dzwigać zakupy majÄ…c u boku jakiegoÅ› kotleta, lepiej wyjść gdzieÅ› z trójkÄ… dzieci niż z niÄ… samÄ…, miÅ‚ość nigdy nie umiera sama , trzeba jej w tym pomóc swoim lenistwem i wygodnictwem czy niezaradnoÅ›ciÄ…, seks ogłoszenia A dość mam tego koloru juz, Na Å›wiÄ™ta jadam barszczyk czerwony z pasztecikami lub uszkami, nie krokietami Smacznego.
Co za fryzjerki zatrudniliście, nawet nie mam gdzie teraz poprawić, bo przed tym weekendem nigdzie nie ma miejsc u fryzjera.
no proszÄ™...
ale co dalej....
wsiadaj do auta i jedz i nie marudz tyle , na pewno wszystko sie uda !!!
obiecuja gruszki na wierzbie i inne cuda a to oni wszystko zgarniaja.
Wiele z nich wyemigrowalo do USA (lekarzy tez) ze wzgledu na lepsze zarobki. seks ogłoszenia Po co tyle szumu,przeciez ta dyskusja niczego mÄ…drego nie wniesie do tematu,jedni umieraja z HTZ inni bez niej.
Bylam wczoraj u nowego fryzjera, tzn nowego dla mnie. DO SZUKAJACEJ INACZEJ: Jestem po 10 zabiegach i nie widzÄ™ żadnego zmniejszenia cellulitu, do tego doszÅ‚o mi w brzuchu 2 cm a gdzie indziej nic nie zgubiÅ‚am. Sara May jest paskudna!!! Ulatwia zasypianie, ale potem czujesz sie, jak na ciezkim kacu. portal społecznościowy
odświerzam temat. a sprobuje z pomaranczowym. hahaha hymmmm... Od póltora roku farbuję włosy na czarno, w sumie mi się podoba to jak wyglądam , ale mi się trochę znudziło. martissima , własnie to Neo zostało przeniesione na ulicę Stolarską Dlatego chciałabym poznać jakąś kobietę (kobiety), z którą mogłaby wybrać się do kina, na lody, do klubu, na podryw facetów lub po prostu spotkać się przy kawie, herbacie czy wine i pogadać.
Tylko tak po naszemu ,nie znam sie na pajakach,probowałem tego szukac na necie, ale nic nie znalazlem,na nogach czy jak?
ale żadnej z Was nie polecałabym chodzenia w nich takie upały, to zabójstwo
Właśnie chodzi mi o coś takiego co Ty odkryłaś jak do siebie pisaliście, że się nie wkręcił, że jest taki, albo nie jest taki jak sobie wyobrażałaś , wiesz odbrązowienie pomnika
Do ZIELONO - CZERWONEJ!
Posłuchaj, szukaj cierpliwie sposobu na pozbycie się tej blizny, ale zajmij się głównie jak najlepszym życiem, bo to prawda co piszesz, że młodość mija.
u Szymka sami zakręceńcy i lekko \rozczochrani\ tak jak i sam prowadzący
witam, |
|