jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 03:57 Temat postu: Ale zapanować nie mogłam nad tym. |
|
|
no tojak z tym ryzem? seks ogłoszenia ale ja brałam distreptaze jak torbiel miała charakter stanu zapalnego (a więc podziębienia) Jola67
Ale dziewczyny przyznacie że pogoda sprzyja zmrożonemu piwku?
Moja internistka skierowala mnie do ginekologa-endokrynologa - i super.
Monika - chętnie, ale nie wiem czy się nadaję Moja emigracja nie jest dyktowana powodami zawodowymi
Czy to coś poważnego ze mam lekko czerwone koło kulecZek czy ?
zabawki jest 23% ale nie wiem czy takie same zasady działają w komisach.
hiszpańskiego nie znam: portal społecznościowy confused -> A czym Ty sie zajmujesz, ze chcesz pracowac umyslowo?
Kiedys ogladalam z nia wywiad w tv i mowila, ze musi sie stale odchudzac, prawie nic nie je, bo grana przez nia bohaterka ma byc bardzo chuda. A te pozostałe z wymienionych to beznadziejne są i z tym to ja się w pełni zgadzam. wyszło mi ze ( po rezonansie ) jakis płyn mi wypłynał między kręgowy... Powiedz mi jeszcze jeżeli wiesz, jak to jest przy głodówce zdrowotnej z metabolizmem? wzrostu portal społecznościowy
I gdyby mieli okazję też by sobie to i owo poprawili ;] Niektórym wystarczy jeden raz i zaskakują, a tu człowiek się męczy i nic Niestety makijaże nie podobały mi sie. OLBRZYM! rośliny strączkowe Pozdrawiam 10 funtów.
Trwa raz na tydzień 1 min, max 5 min jesli uda mi się nie jęknąć w trakcie.
kupiłam za duże spodnie jeansowe - krój uniwersalny.
Łątkowskiego zrobił mi najpierw przeszczep kości i póżniej korekte nosa , wycioł mi garba skrócił mi nos i teraz mam śliczny zgrabny nosek i prosty.
i w związku z tym mam także problem niedługo studniówka, wypadałoby coś ładnego z nimi zrobić najlepiej jakiś kok, jakoś związać, nie wiem na co dzień noszę rozpuszczone i jest wszystko ok, jestem z nich dumna ale nie mogę w internecie znależć żadnej fajnej fryzurki na studniówkę nikt nie ma żadnego pomysłu...?
jesli tu to jakie sa mozliwosci pracy w tym zawodzie lub cos pokrewnego ????czy jest nasze dyplomy maja tam jekiekolwiek znaczenie w znalezieniu normalnej pracy???
Możę kiedys producenci nas zauważą, jak się nie zaczniemy mieścić w drzwiach i będziemy chodzić bez butów:/
Myślę, że ruch pomoże
Przyzwyczaiłam już się do mojego chodzenia i specjalnie mi nie przeszkadza ale jeśli byłaby taka możliwość to chętnie bym zrobiła ten zabieg
Co wy na to? |
|