jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 19:57 Temat postu: Od kiedy bÄ™dziesz na staÅ‚e wrocÅ‚awiankÄ… ? |
|
|
Witam ja dzis testowalam I zglupialam sa dwie widoczne kreski ale ta testowa jest ciemna do polowy a dalej juz bladziocha,i co ja mam myslec? sex anonse Bo w necie znaleźć nie mogę
jezdzac przypuscmy 20 minut?
Nie, nie uważam że to głupio, jesli mnie i jemu to nie przeszkadza...faceci tez maja owłosienie, brody, wasy na klacie i tam, dlaczego więc kobiety mają byc wszedzie łyse?..
Ew.
Przebojowa baba ale jak mnie podejść emocjonalnie- rozsypuję się.
no tak ale w Polsce ludzie mieszkania splacaja po 20 lat a tam domy ktore kosztuja proporcjonalnie wiecej.
ma i to spore! sex anonse Pomóżcie!
Nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamiÄ™ta, bo pisaÅ‚am dawno, po operacji jestem juz pół roku, wszystko jest w porzÄ…dku - od hormonów i wapnia poczynajÄ…c na bliżnie skoÅ„czywszy ... Wracam znów na siÅ‚ownie - nie byÅ‚am tam od poniedziaÅ‚ku . bARTEK wRONA Niektóre nam wcale nie smakowaÅ‚y. Fajny zakÅ‚ad Fachowo i Profesionalnie. portal społecznościowy
Dzień 7: Do tego wydaje mi się, że pan Michał zbyt wielkiego doświadczenia nie ma (na co drugie pytanie odpowiadał nie wiem). Kupilam donice na balkon, ziemie , 2 doniczki z surfiniami(?), nasiona i bede sie dzis bawic w ogrodniczke Dziekuje za sprzyjajaca pogode! lato trwa jeszcze przed odchudzaniem ważyłam 69kg Murcielago----> Turcja to nie jest kraj arabski Ok nie zanudzam.
Mam nadzieję, że w Twoim przypadku, to ciąża, która zakończy się szczęśliwie.
Kogo chcielibyście widzieć (proszę bez tekstów typu Giertych, Beger itp.):
Szukam i szukam, ale wszędzie tylko tekst podają...
Wybieram sie do salonu na ul.
Pewnie Cosa Nostra by nauczyła . |
|