|
Olberg Tanya Tanya Olberg
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:13 Temat postu: Domyslam sie, ze Twoj chlopak jest Wlochem? |
|
|
Byłam też w prywatnej klinice dr Sankowskiego, ale też mi powiedzieli że wątpią aby można było coś zrobić, mogą spróbować laserem ale może nie być poprawy a wręcz pogorszenie wyglądu.
sfatygowac.pomorze.pl
Chętne niech piszą do mnie na maila andarielck@interia.pl lub dzwonią pod 798224090 Mam nadzieje,ze najgorsze juz za mna,bo wydaje mi sie,ze te 3 pierwsze dni byly najbardziej rygorystyczne.
ale dziewczyny 56 cm w pasie to kurcze prawie jak udo ja ,pamiętam siebie sprzed lat,wydawało mi się ze jestem ładna przy wzroście 1,70 i wadze 50 kg ludzie mi mówili,że wyglądam jak anorektyczka,a tyle w pasie nie miałam!
juto mam wieczór panieński mojej serdecznej przyjaciółki jest w ciąży i mam problem !
Dzień drugi czas zacząć.
Nie odzywałam się, bo jest mi wstyd.
p.s.
ja wiem co to znaczy drętwienie rąk ,mam to od dłuższego czasu co noc,
Moje trudno określić, chyba jestem przewrażliwiona-lekkie poddenerwowanie, lekkie drżenie całego organizmu, a może sobie tylko wmawiam?
chetnie bym wyszla na piwo 'po polsku'
ja sie czuje bardzo dobrze jestem pobudzona i pełna energii niechce mi sie jeść troche mnie suszy ale mało ogólnie mówiąc SUPER sfalszuje.gorlice.pl Głowa nie boli czyli jest ok.
Żadne... Fantaisie impromptu - może spróbuj po ubyciu pochylić głowę do dołu i wmasować odżywkę bez spłukiwania na dolne warstwy, ugniataj rękami a potem już nie czesz tylko zostaw żeby same wyschły. http://www.allegro.pl/item97787323_ja_schudla m_15kg_ty_tez_mozesz_hit_2006.html Czy to prawda ? nie patrz juz na świat moimi oczami ... seryna.waw.pl
Nigdy nie brałam tabletek anty. Co do bólących szyi i szczęk: Szkoda, że nie mogę komputerowo sprawdzić jak wyglądałabym po zabiegu. Kolezanka, majaca za soba podobne doswiadczenia jak ja... ja stosowac najwyzej miesiac. dlaczego jedni moga po 45 a drudzy ;/ zawsze 3 miutki??? http://www.youtube.com/watch?v=iGn3_aek9tk&fe ature=channel_video_title
Trzymam kciuki za Ciebie i serdecznie pozdrawiam
Ustawisz żelazko na 30st (czyli bedzie chlodniejsze od twojej ręki) i będziesz próbowała ją prasować takim letnim żelazkiem?
Przyszła pielegniarka czy się wypróżniałam, ja mówię że nie (zgopdnie z prawdą), no to Ona zapodała mi taką małą niewinną tableteczkę.....
Anorektyczko bulimiczko, gdyby nic nie trafiło do mnie z tego co pisałaś, nadal bym wymiotowała nawet i po kilkanaście razy dziennie!
kazali mi usiasc na lozku i mowia ze teraz bedzie bolec bo zrobia zastrzyk w kregoslup a ja na to spoko nie pierwszy raz i nie ostatni-w szoku byli jak to uslyszeli.
Na pewno jest lepiej, najgorsze już za Tobą, teraz cierpliwości trochę na efekty.
Pewnie żebym takiego drania nie zabiła.
też bym gdzieś się wybrała ,ale może nie w góry jakieś płaskie tereny
i proszę nie o odpowiedź że jak najszybciej, bo to wiem, chciałam wiedzieć po jakim czasie wam to się udało (wyciągnę sobie średnią .
serwujacego.waw.pl
Po kiego ciorta do chirurga iść i mu gitarencję zawracać ?
czyli co boli cie gulka?
co miesiac bede zdawala raport!!
ale sie nie zadaja z polskimi szmatami.
& & &
Hej hej!
Czytaj etykietki w sklepach.
nie przez żadne biuro tylko w ciemno?
K**wa chyba o to ch
nieprawda - rozmawialam z trenerami na temat szostki - nie mozna robic zadnych przerw.
Fajnie ,że udało Ci się zmniejszyć ilość tej kawy bo faktycznie zamula wątrobę. serwitut.waw.pl ja to dziewczyny mam problem mam 75 e czy f waże 60 kg na 167 i nie moge ich zmniejszyc :/
Stara i dobra piosenka. I tu warto zapytać sie o książeczkę bo mnie np nie dali tylko z kartą z wynikami kazali iść do lekarza medycyny pracy To nie jest tak prosta sprawa z tym schudnięciem. a dentystka jaka wredna chyba heh a sankowski to juz w ogole jakis taki dziwny... Sala szpitalna, łóżeczko, laptopik i kafeteria dla zabicia nudy. sfery.wroclaw.pl
ze cos takiego, ale ja jezdzilam kiedys duzo i nigdy tak nie mialam Może mi się uda dostać jakimś cudem wcześniej. Chodzi o to, by nie podejmowac takich decyzji na zywiol. Przemysl spozywczy zarabia krocie na sprzedawaniu ludziom smieciowego jedzenia napakowanego cukrem ze az trzeszczy za tym ida panstwa ktore maja zyski z podatkow Ale do rzeczy. Operowana byłam w Siedlcach w Szpitalu Miejskim przy ul. mam nadzieje, ze sie uda to zamaskowac i nie bedziesz musiala robic zadnych zabiegow a w koncu blizna sama zrobi sie jasna
przy tobie nie mogepoprostu byc sobie tak poprostu naturalna
bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników ( jestem w 9 tygodniu ciąży):
KOMIS
Oleńko a jaki masz orbitrek???
Ale i tak spróbuje, bo juz od dawna sie do tego przymierzam I bardzo sie ciesze, ze powstał taki topik Będzie mi lżej
(polecam:
życze Ci dużo powodzenia i wytrwałości
suczka widocznie pomyliła fora-co jest mało inteligentnego w rozmowach na temat urządzania domu?Jeśli chce pogadac o filozofii czy literaturze,nie ma sprawy-tylko niech najpierw znajdzie taki topik!
serwujacej.waw.pl
mam odżywke glisskura w sprayu i szampon do farbowanych., kolor miedziany do półramion. cicho się tu zrobiło...
Pozdrawiam - czap
Witam Mam ten sam problem od ponad trzech lat.
Ja cały czas mam taką nadzieję, że jak wreszcie skończą się u mnie te skoki z niedo, w nad, to i waga unormuje się.
wygladam bez makijazu lepiej niz ona
Ania) i była rewelacyjna polecam.
http://www.intratnaoferta.com/index.php?route =product/product&product_id=74&tracking=51213859ccb62
Nie wiem dalczego..
otco faktycznie operacje mam prywatnie bo nie refunduje mi jej NFZ, nawet nie rozmawiałam z Barczyńskim o tym. setbol.waw.pl Nie bac sie pytan.
moje mięśnie są już przyzwyczajone i nie sprawia mi to juz takiej trudności jak na początku. Moje rozwiązanie dla ciebie? Aaaa. Dzień 6: i az sie dziwie że waga to przeżyła .. sestynie.waw.pl
Udowodnię im, że nie maja racji!!! Może pokaż jej to forum, wszyscy tutaj rozumiemy co przeżywa osoba chora na bulimię, może będziemy w stanie pomóc. zaopiekuję się maluszkiem w rejonie Krzyków/Borek. Margatka...zostajesz tutaj na swieta??? Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru w kwestii steppera http://allegro.pl/stepper-skretny-z-pulsometr em-nordic-walking-prom-i2638897403.html. wczoraj czytalam wasze wypowiedzi i dzis pojechala kupic orbitreka bo jestem zalamana moim wygladem... wiem że drugi raz również tam będe rodzić.
ewelinaewelina1 wejdz na strine gazeta.pl na forym dziecko i watek mama cud , tam sa dziewczyny co dyskutuja o meridii
Czy pracownik, który nie dostał podwyżki, mimo że 99% pracownikow firmy dostało jest zadowolony i chetny do działania?
Mocne więzi zostawiłam w Polsce i bardzo mi ich brakuje W sensie towarzyskim jest cienko, mieszkam w malutkiej miejscowości, więc wiesz jak to jest.
justyna_cierpial1
Pozdrawiam
Iron Maiden - 2 minutes to midnight, The number of the beast
fragment :
Z dnia na dzień jest ogromna poprawa.
Kiedyś bym sie wkurzyła że takmówisz ale teraz jestem dumna z moich piersiątek
serwomechanizmach.waw.pl
Kosztowało mnie niecałe 20 zl i sporo pracy moją przyjaciółkę
malawi-----------------> to Zucchero \Senza una donna\
oczywiscie chrypka jakbym stale byla przeziebiona .
Jedną z nich jest biotyna, która pomaga odżywić zniszczone włosy i nadać im blasku, dlatego bywa też określana mianem:
Na na piersiach i brzuchu zostały mi przebarwienia, ale powoli zanikają.
Moze apart nie bo te dobre sa drogie ale rzeczy jak suszarka i inne pie**oly sa smiesznie tanie -pewnie w cenie wtyczki .
Zaczeło mi się to prawie dwa lata temu od bóli głowy i mlektotok też miałam.
mnie znów dopadł problem z wrastającym paznokciem, tym razem obu nóg po zewnętrznych stronach dużego paznokcia.
Postanowienie na pozostałe dni...nie dowiaduje się już o nic....zaczyna mi się mózg lasować a to już chyba zły znak...
KEVIN GAŁA setkami.waw.pl a tylko w okolicach intymnych sie swedzialo?
dam rade z dzieciaczkami są kochane i bardzo mi pomagają i mam nadzieje że jak przyjdzie i bedzie chciał wrócić to powiem NIE!!! chcialabym czasem dac odpoczac moim wlosom i nie uzywac gumki ale nie moge, bo wygladam wtedy jak król lew z afrem na glowie. Naprawde polecam jeżeli szukacie dobrych kosmetyczek, ja chodze od lat do tego samego salonu i nie zamierzam zmienić. Czy ktoś może mi doradzić co moge zrobić? szklanka soku z owoców lub warzyw. sfilmowanego.glogow.pl
) nie ma sie z czego smiac Jestesmy zareczeni. W tym tygodniu kolejne, już chyba milionowej podejście. http://www.supermodelki.pl/show_models.php?re turnto=index&baza=models&pr=1&id=835&tt=1 najtrudniejsza perwsza to tak zwany zabieg - biopsja, tylko ze w moim przypadku zamiast 20 min badanie przekształcilo sie w 1,5h podczas której lekarz na zywo probował wbic mi metalową rurke w noge az głeboko do kosci a potem w tą rureczke taka specjalne duga igle by pobrac probke kosci, co sie okazało w moim przypadku kosc była bardzo twarda mimo raka, wiec lekarz postanowil uzyc mlotka, i tak tym mlotkiem przez 1,5 godziny, musieli mnie zacząc trzymac bo miesjcowa masc znieczulił mi tylko skóre takze nie poczułam jak sie przebija przez nią ale kiedy doszedł do kosci i zaczął coraz glebiej w nia wchodzic co ja wszystko widziałam na takim ogromnym monitorze to mysłałam ze umre, dwie pielegniarki trzymało mnie bym sie nie szarpała, a mną aż trzęsło z bólu, to moze sie wydac smieszne ale byłam cała mokra i przescieradło podemna tez, nigdy tego nie zapomne, i mysle ze oni mojego krzyku tez,.. aha i miala wielki dylemat czy powiekszyc sobie biust! jestem , wirus wolnymi kroczkami mi odpuszcza ale na wszelki wypadek nie wziełam dziś L czały czas mnie nudzi i oprocz przyjaciółki wody mam jeszcze miske ale dziś juz lepiej .
Naprawdę polecam
Gdybyście były zainteresowane tym nowym żelem to możecie napisać do mnie - nike.19@interia.pl i podam Wam namiary.
Ja na to ze nie ma
kurde felek a co to za żydówka?
ja mam dopiero 18 lat ale w przyszlosci chce miec dwojke maluszkow hehe zobaczymy jak sie w zyciu ulozy
Jak ja marzę o morzu.
w tygodniu sie napracowalam fizycznie i mialam przez godzine male plamienia.
jaki jest pani autorytet?
Liczne próby kontaktu z Panią zakończyły się fiaskiem! |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
Doczy: 15 Sty 2021 Posty: 588942
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:51 Temat postu: |
|
|
Econ |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:52 Temat postu: |
|
|
131.9 |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:53 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:54 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:55 Temat postu: |
|
|
Prof |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:56 Temat postu: |
|
|
Alfr |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:57 Temat postu: |
|
|
Cata |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 07:59 Temat postu: |
|
|
Carn |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 08:00 Temat postu: |
|
|
Vari |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 08:01 Temat postu: |
|
|
Ulti |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 08:02 Temat postu: |
|
|
iMPA |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 08:03 Temat postu: |
|
|
Tesc |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pon Kwi 19, 2021 08:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|