jedantri
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 03:49 Temat postu: Od kilku dni drÄtwieje mi lewa rÄka( palec serdeczny i mal |
|
|
A wszystko niby profesjonalnie.
serwuja.waw.pl
ByĹam potwornie zmÄczona ale po kilkunastu skĂłrczach partych urodziĹam synka grubaska 4,3kg, 56 cm.PoĹoĹźyli mi go na brzuchu na chwilÄ po czym lekarka zĹapaĹa go i zaczeĹa go nerwowo obracac a ja zachowaĹam siÄ jak kwoka i zaczeĹam na niÄ
wyzywac, Ĺźeby go nie szarpaĹa i delikatnie siÄ z nim obchodziĹa.
W tym tygodniu, mimo nie przekraczania 20 g wÄgli, waga stoi w miejscu - od Ĺrody nawet grama ( a do tej pory regularnie 300g/dzien).
Przy skladaniu dokumenow na UW musisz dac tez tlumaczenie tlumacza przysieglego.
A czy bÄdzie mnie peikĹo albo duzo bardziej swÄdziaĹo?
pĹat lewy -z cieĹniÄ
rak brodawkowy typu pÄcherzykowego 1,5 cm
moze i ze wzrokiem coĹ lekarze zrobiÄ
, przecieĹź medycyna idzie do przodu podobno
Tu Justyna!
Tak wiÄc pĂłki co zostajÄ w domu i chodzÄ do KoĹcioĹa, Ĺźeby jak radzi UllluĹ oswajaÄ swoje uczucie, aby zdobyÄ nad nim trochÄ wĹadzy DziĹ chciaĹam trochÄ oswoiÄ , ale nic z tego Poprostu na przyjemnoĹci trzeba zasĹuĹźyÄ Paaaa
Dr. sfilmowano.grajewo.pl Latem tego roku wrĂłciĹam z wczasĂłw, stajÄ na wagÄ, a tam - 76 kg!!!
z wyrazami szacunku mysle ze jak juz wybiele zeby i zarobie duzo kasy to pojde do biura matrymonialnego : czytaĹam i wiem, ze niektĂłre osoby maja koĹatanie serca i bĂłle glowy ze wzglÄdu na podwyĹźszone ciĹnienie, ale ja tak nie mam. Ale co przeszĹam w tym temacie to moje witam dziewczyny! sfilmowany.ilawa.pl
Nie ma Ĺźadnej róşnicy - oprĂłcz cenowej To jest pierwszy blok od strony boiska klubu kabel czy jakoĹ tak.tel.6551354 KaĹka. Takim skromnym przygotowaniem poprzedziĹam kiedyĹ swoja 3 dniowa gĹodĂłwkÄ. Jestem bardzo nie zadowolona, i ĹźaĹujepieniedzy wywalonych w bĹoto . Podziwiam Cie Odrzywka, ze bez znajomosci wloskiego niesie Cie do zycia w duzym miescie, bez znajomych, czy bez kogos, komu mozesz ufac. witamina C zwiÄksza wyraĹşnie wchĹanianie Ĺźelaza, a dobre jakoĹciowo biaĹko sprzyja przemianie b-karotenu do witaminy A. Zwroc uwage na slowo TYLKO
Szukam szkoĹy z duĹźÄ
iloĹcia praktyk, by nauczyÄ sie tego wspaniaĹego fachu i nie traciÄ niepotrzebnie czasu na wielogodzinnym przesiadywaniu na teorii.
Dobrze poznaÄ szczere opinie.
Ja sie boje tego momentu po przebudzeniu..
Gra tylko dla Szalonych Kobiet!
Ehhh i nie mogÄ o niczym innym myĹleÄ.
wzielam ja przed spaniem a na drugi dzien ok poludnia z pochywy wydostawal sie jakby ten lek i czasteczki tej tabletki zreszta bylo czuc zapach tej tabletki to tak ma byc??
No ja miaĹam 15 lat jak sobie zrobiĹam oczywiĹcie bez wiedzy rodzicĂłw :> ale później mamie pokazaĹam powrzeszczaĹa i przestaĹa zagroziĹa, Ĺźe jeĹźeli nie wyjmÄ kolczyka to powie tacie..a ja jej powiedziaĹam co z Ciebie za matka to zrozumiaĹa, Ĺźe to jest mĂłj pÄpek i moja sprawa
sory,jeĹli ciÄ uraziĹam,ale wg wagi i wzrostu tak mi logicznie wychodzi i tyle ,58 kg to znĂłw nie jest aĹź tak maĹo,a co kunsztu aktorskiego MM zdania nie zmienie,o ile mi wiadomo ona teĹź nie byĹa z niego zadowolona
sesji.waw.pl
Po co lata spÄdzone razem? Ale muszÄ przyznaÄ , Ĺźe nie potrafie normalnie jeĹÄ.
szkoda ze tych drugich nie widzialam w sklepie bo bym je chyba kupiĹa
Aparatem Ilizarowa mozna przedĹuĹźaÄ nogi i rÄce.
juĹź nie wiem co mam robiÄ ;((( nie przezyje chyba kolejnego zabiogu bo juĹź mi siÄ Ĺşle robi ..
Do Old Boy'a dzieki za pomoc wlasnie sobie sciagam ale cos mi sie jarzy z tytulem wiec mysle ze to ten kawalek.Jakbys czegos potrzebowal (nie tylko do auta daj znac.Pozdrawiam!
JesteĹ jak najbardziej normalna , UllluĹ chyba trochÄ przesadziĹa w ocenie A wiÄc mailuj sobie dalej i spÄdzaj miĹo czas z zakonnikiem, tylko,uwaĹźaj ĹźebyĹ znĂłw nie cierpiaĹa !!!!1 Trzymaj siÄ Pozdrawiam
dziwne, pol nocy nie spalam przez te burze, a tak szybko o niej zapomnialam , bo obudzialm sie z przekonaniem ze swieci slonce, nawet chcialam pranie wywiesic na balkon, nawet na ten balkon wyjrzalam ale nie zauwazylam wcale ze pada.Dopiero kiedy wyszlam po letnie buty, spojrzalalam dobrze w gore i widze ze leje, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu.
Na obiad bÄdÄ robiÄ wÄ
trĂłbkÄ na maseĹku.
Ja przyjechalam tutaj z jako taka znajomoscia jezyka i pewnie tylko dlatego odwazylam sie od razu szukac pracy ale jak sobie wyobraze, ze przyjezdzam do obcego kraju, gdzie wszyscy mowia w jezyku dla mnie niezrozumialym to az mnie dreszcz przechodzi.
Mam Pytanie
ZasuszyÄ to czymĹ?
Teraz juĹź nie. sfinansowac.kutno.pl JeĹźeli wy wolicie tak jak kosciĂłlek radzi bo antykoncepcja to grzech albo co rok to prorok to Wasza sprawa.
Z mojÄ
poprzedniÄ
wagÄ
(normalnÄ
!) mieĹciĹabym siÄ tam tylko w rozmiar XXL. Ja juz 4 mies nic kompletnie, nawet coli light. Poczulam sie dzisiaj o wiele lepiej!!! nawet kupujac najtansze zarcie w lidlu czy w tesco. Przeciez musi cos na to istnieÄ...Prosze o szybkie rady!!Nazwy kosmetykow, jakis sposobĂłw na usuwanie tych ĹladĂłw zwĹaszcza. sfilmowana.elk.pl
no i poleglam do 15 walczylam ale bylam strasznie glodna i wsciekla nie moge wytrzymac na tym dniu z pomidorami i jeszcze robilam pyszny obiad dla reszty domownikow ,no i po obiedzie byly lody i inne slodycze i snaki hmmm ale od jutra juz grzecznie + fitness pozdrawiam i zycze wytrwalosci Nie byĹo mi juĹź tak wesoĹo jak znieczulenie zeszĹo. Wstydzilam sie, wiazalam bandaze, a nawet nosilam apaszki w lecie przy 30 stopniowym upale. W lutym mam wizyte u specjalisty moze cos z tym zrobi- napisze jak poszlo.p.s. na sile 4 lata. Po ostatnich odwiedzinach w ambasadzie wydaje mi sie, ze zmieniaja profil z kosmetycznego na wrozbiarstwo i sily nadprzyrodzone, a ja chce po prostu do dobrej kosmetyczki
Grapka - Wiesz moĹźe czy w Warszawie teĹź stosujÄ
Ilizarowa?
Aniu, to super, bardzo sie ciesze a jaka metoda usunie Ci ta blizne z nogi?
to jeszcze raz ja
mam sweter z mango i po jednym praniu rÄcznym zaczÄ
Ĺ siÄ mechaciÄ
moje zeby sa bielsze, odrobinke, ale sÄ
.
CILEST na 100% powieksza , bo ja z tego powodu musialam przerwac jego stosowanie , bo juz z natury mam duzy biust
za kilka dni zaczne sie ograniczac bo od ponad tygodnia moj zoladek chyba nie wytrzyma takiego nazerania sie codzien wstaje z bolocym brzuchem :/
jestem bardzo blada, cera umarlaka po prostu
sfabularyzuje.konskowola.pl
Nie dziala ten link!!! Ja chodzÄ do Agnieszki, ale wiem, Ĺźe dobra jest teĹź Sylwia bo moja przyjaciĂłĹka teĹź do niej chodzi.
Narazie blizna po zabiegu jest cieniutka(jakiĹ milimetr) zastanawiam siÄ czy szwy mogÄ
siÄ rozejĹÄ a jeĹli tak to po jakim czasie od zabiegu?
16162069
wspolczuje dziecku atkiego starego sekciarza TOm chce z lozyska i z pepowiny zrobic potrawe i jÄ
zjesc sam to wyznal w jakims wywiadzie
PowiedziaĹ, Ĺźe od razu powinien mi to ktoĹ wyciÄ
Ä.
szkoda Opowiedzcie cos jeszcze....
aha.. seterek.waw.pl To dawny kolega PajÄ
ka z Dyrekcyjnej.
Jezeli chodzi o licznik wÄglowodanĂłw w potrawach to jako takiego nie mam. ChociaĹź z drugiej strony, gdybyĹ jednak mu powiedziaĹa, na pewno byĹoby ci Ĺatwiej z tym skoĹczyÄ i wÄ
tpiÄ teĹź ĹźebyĹ kiedyĹ do niej potem wrĂłciĹa, bo juĹź twĂłj miĹy by nad tym czuwaĹ Ale to twoja decyzja... corny WyczytaĹem tu duĹźo dobrych opini, ale ktoĹ wypowiadal siÄ Ĺźe nie jest tam ok. Ja tylko dodam,ze Salamandddra ma 100% racje sfilcuj.czest.pl
SÄ
to objawy ostrzegawcze. TeĹź mam pytanie apropo bĂłlu. KIEDYĹ CHOCIAĹť \RYĹKO\ ROBIĹ PRAWIE WSZYSTKIE MODELE W ROZMIARACH AĹť DO 42- TERAZ ZALEDWIE KILKA MODELI (W WIÄKSZOĹCI NA WYSOOOKIM OBCASIE - A JA I TAK JESTEM JUĹť DOSYÄ \DUĹťA\). MiaĹa byÄ taka krĂłtka zmaiana wizerunku z szatynki na brunetkÄ a powstaĹ duĹźy problem. Monika_Nika, odpowiedziaĹam Ci tutaj: czy ktos wie, gdzie mozna zalatwic sobie prace na wakacje? do Kwiatuszek 007
SzukaĹam w Jastarni, ale nic nie znalazĹam.
Twoje problemy z nadwagÄ
wiÄ
zÄ
siÄ z innymi chorobami takimi jak niedoczynnoĹÄ tarczycy czy nadczynnoĹÄ kory nadnerczy.
DziĹ wiem, Ĺźe nigdy nikomu ufaÄ do koĹca nie moĹźna.
jest jej 12 mg.
Jest juz 3 miesiace po zabiegu, ale efekty nie sa rewelacyjne.
dzwony sa najlepsze
Ania Przybylska
I dlatego denerwuja mnie wasze rozowe okulary.
seryjka.waw.pl
A teraz po? DorzuciĹam trocÄ kasy i kupiĹam Domyos VE 630 i jestem bardzo zadowolona.
Ja teĹź na dietce nie wiem jeszcze jak bÄdzie po 7 dniach ale szkoda mi tych kilogramĂłw sprzed ĹwiÄ
t no ale nie ma co trzeba siÄ wziÄ
Ä w garĹÄ i do przodu pozdrawiam
A w czwartek na 8 mam byc w izbie.
Nie tylko zmniejszyĹ siÄ cellulit, ale takĹźe straciĹam parÄ cm w udach
wlasnie skonczylam moje 3 serie po 10 powtorzen, czyli 11dzien !!
U mnie 70 DD i wcale sie nie zmienjsza mimo ze wszystko inne chudnie
A na koniec zglaszasz sie do urzedu ds.obcokrajowcow i na podstawie papierka o zalozeniu firmy dostajesz zaswiadczenie o pozwoleniu na pobyt. setna.waw.pl Jesli macie jakies tabletki naturalne poprosze
Powinnam kogos wybrac? PowiedziaĹ teĹź, Ĺźe za okoĹo miesiÄ
c powinno siÄ wszystko uregulowaÄ z mojÄ
wagÄ
. RobiÄ
c powyĹźsze certyfikaty w dobrych instytutach, szanse sÄ
duĹźe na zdanie: Chirurg po zabiegu powiedzial mi, ze co najmniej 3 godziny NIC nie jesc a przez dobe raczej nic cieplego, bo rozpuszcza skrzep ktory robi sie na dziurze po zebie. POZDRAWIAM ... serwowaly.waw.pl
szczegĂłlnie z jednym mam dobre kontakty, wĹasiciwie mozna powiedzieciec ze nawet za dobre. nadzieja a bierzesz bromka ??? nie dotyczy to bezposrednio watku, ale... Dzis w nocy troche pogrzmialo, ale przeszlo szybciutko! Blizna zagoiĹa misiÄ caĹkiem nieĹşle - nie uĹźywaĹam Ĺźadnych maĹci ani nie robiĹam opatrunkĂłw - myĹam tylko dekolt - czytaj :bliznÄ - szarym mydĹem i robiÄ to do dziĹ, nie noszÄ apaszek, bo bardziej rzucaĹy siÄ w oczy niĹź blizna. Oni co prawda nie pracujÄ
w niedziele, ale zadzwoĹ i spytaj Sylwia robi bardzo dobrze upiÄcia! eh co za meka wzialem na dzis wolne bo nie dalbym rady pracowac ale teraz juz bedzie tylko lepiej pozdrawiam
Conversy rĂłwnie pasujÄ
niemal do wszystkiego.
Nie mam tam Ĺźadnej rodziny :0 i to jest takĹźe powĂłd, ktĂłry powoduje, Ĺźe bojsiÄwyjezdĹźaÄ do niemiec.
no i tak Was czytam od poczatku i postanowilam ze dolacze do Was.
PowiedziaĹ teĹź, Ĺźe za okoĹo miesiÄ
c powinno siÄ wszystko uregulowaÄ z mojÄ
wagÄ
.
A topik jest o Zamenhofa, wiÄc wszystkie inne rozwaĹźania sÄ
raczej skazane na poraĹźkÄ.
Po umyciu stosujÄ jedwab.
mam nadĹźerke i zapalenie szyjki macicy, ale nie byĹo objawĂłw. |
|