|
Olberg Tanya Tanya Olberg
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 01:00 Temat postu: Jak do tej pory wszystko oparte było w większym lub mniejs |
|
|
Ja miałam wycinany dosyc duzy guzek.
sflaczec.ostrowwlkp.pl
Od jakiegos roku poznalam chlopaka i przytylam nie cwiczylam i to moj blad. Bylam w poradni edokrynologicznego-ginekologiczego lekarza mialam przebadane wszystkie homrmony i lekarz powiedzal mi tlk zee mam zaburzenia miesiaczkwania .
Przechodzę na dietę - będę pić soki i jeść sałatę
:
To prawda co piszesz...
Wygotowała igłę i kolczyk i przebiła...
jedyne niepokojące mnie objawy których nigdy nie miałam a teraz się pojawiły, to fakt że strasznie wypadają mi włosy i mam bardzo suchą skórę dłoni, która schodzi mi płatmi - czy ktoś miał podobne objawy?
to sama widzisz ze ciuszki luzniejsze wiec to najwazniejsze
Ostatnio codziennie widuje minimum 2 dziennie upodobały sobie naszą sypialnie i wyłażą zza łóżka.
JA mam 2419 nie jest taj zle..mysle,że jem mniej a mimo to jestem..\'ubita\' setow.waw.pl Fakt, że stosuję dietę, ale żeby takie efekty????
Pani wzięła z lewej strony moje włosy w garść i ciach....Wszystkie na raz! Chciałbym się podzielić z Wami moim szczęściem !!! chodzi mi o to, żeby żołądek sie skurczył i żeby odbic sie od dna bo właśnie je osiągnełam.u mnie nadwaga nie wpływa tylko na wygląd ale ja sie strasznie dołuje psychicznie. POzdrawiam wiosennie... I żeby same siebie tak katować Dziewczyny spróbujmy z tym skończyć, zanim nie będzie za późno! sestyn.waw.pl
W soboty i niedzielę dzwonię godzinami do Polski juz od 5 miesięcy. Jakie plany na lato? Powodzenia! pozdrawiam antyfanów włochaczy Nie mogę sie tam ani złapac tak strasznie bolii .. Ja mogę stwierdzić że chyba już oswoiłam się z myślą że miałam raka a teraz cieszę się że jestem zdrowa a stresik mam tylko przy badaniach Potem bedziecie miec juz jakies doswiadczenie jesli zechcecie dluzsza zrobic .
Mam też pytanie do pacjentek z Zamenhofa w 2 ostatnich mcach ciąży.
Kobiety cierpliwości więcej i posłuchajcie troszke szybszej i łatwiejszej muzyki a nie smutasów.
-operacja
Tyle się naczytałam o chińskich \ziłókach\, że mam dość
Wierz mi ze teraz wyglada to bardzo źle bo na efekty trzeba czekac co najmniej 2 lata az sie zagoi i zrobi biała a w sumie nie mam gwarancji czy nie potrwa to dłuzej.
Skuteczny sposób
serwowanie.waw.pl
Myślę, że poprostu powtórzę cykl.
Fanka jak myslisz trzeba dlugo odczekac po dlugiej glodwce, zeby rozpoczac te krotkie.
Ja myslalam ze to bedzie tak bardziej na szyi a ja mam tak pod..
Już nic nie rozumiem...
podejrzewam ze jakies przepisy nowe weszły w zycie ,po ostaniej aferze zwiazanej z meizitang , allegro czasowo zezwoliło na sprzedaż lidy i tylko lidy do poki cała sprawa sie nie wyjasni podejrzewam ,że chodzi to o konkurencje jaką Lida stwarza dla meridia ,ktora w aptece kosztuje ok.400 zł a ma duzo słabsze działanie niz Lida ale jest jedynym srodkiem na naszym rynku na otyłość ,tak samo było z mazindolem ,był tani i skuteczny owszem miał swoich przeciwników o i zwolenników proszę Pani mnóstwo osób bierze Lide i nic im nie jest a poniewaz srodek prawdopodobie zawiera sibutraminę ,ktora w Polsce jest dozwolona ale na recepte ,stąd cały problem .
Tyle czasu chodzę nad nim i zastanawiam się jak to zrobić, żeby mnie nie zaatakował, żeby przypadkiem go nie dotknąć, albo, żeby mi na głowę nie spadł.
Leczenia zaczynałam od Luteiny,
Na pewno jest lepiej, najgorsze już za Tobą, teraz cierpliwości trochę na efekty.
ja swój kupiłam za 50 zł.
nalozyc na to wszystko na glowe folie..moze byc np jednorazowka i suszyc suszarka ...pod wplywem goraca rozjasniacz przyspiesza swoje dzialanie i rozjasnia wlosy bardzo szybko i skutecznie....jednak po tym wlosy sa zniszczone i wymagaja ciaglej pielegnacji...kiedys ten sposob probowalam...zadzialal jednak zniszczyl wlosy wiec moze ktos zna lepszy sposob na zejscie z czarnego na blond...jesli nie to bede musiala uzyc mojej metody setni.waw.pl Choć @ dalej nie ma...
Ja właśnie jestem po nocy z Parlodelem - piekło to mało powiedziane. Wszystko fajnie, ale następnego dnia ufarbowałam całą głowę. Ja mialam kiedys ogromne alergie na skorze, ale takie, ze musialam bandazowac nadgarstki,szyje, brzuch, bo robily mi sie rany , ktore podchodzily ropa, te rany mialy okolo 10cm, wygladalo to jakby mi mieso mialo odpasc hehe. WITAM.CZY KTOS Z WAS MA TOKSOPLAZMOZE WRODZONA????CZY ZEZ KTORY JEST WYNIKIEM BLIZNY NA SIATKOWCE PO TOKSOPLAZMOZIE DA SIE JAKOS ZOPEROWAC???????????MAM OBECNIE 4 NAWRÓT CHOROBY I TEN ZEZ SIE POGARSZATAK JAK MOJ WZROK.PROSZE POMOZCIE JESLI COKOLWIEK WIECIE!!!!!!!!!!!!! Mam strasznie napuchnięte nogi i ręce !! sfinalizowal.kartuzy.pl
Nie lamia sie jak zelowe czy akrylowe i wygladaja duzo lepiej. Miałam łagodną zmiane ale chirurg mnie powiadomił ze to z czasem by sie w raka zamieniło wiec dobrze ze to wycielismy. Pewno jeśli nie znajde kogoś to sie wybiore po recepte island - wiesz... Też przez długo borykałem się z tematem jaki został poruszony na tym forum a mianowicie bezsennością. 5. Pozdrawiam Was
Bo jestem na etapie poszukiwania jakichś sprawdzonych metod i oto na co się natknęłam:
może być ucisk na któryś z nerwów,niedokrwistość
Czy myslicie ze mi sie powiedzie.
z tym ze bede gotowac zupe z kapusty+cebula+koncentrat+2kostki rosolowe
Bella Italia!
Polecam świetną odżywkę z Kerastase do włosów koloryzowanych.
Dodatki do sałatek:
serwowany.waw.pl
Zachecam wszystkim do chodzenia na vacu line i trzymam kciuki!
Miś - no sorry, ale nie ma lepszego filmu.
Milli Vanilli-Girl,You Know It\'s True
http://modauroda.mojeforum.net/index.php
Jestem po operacji 3 tygodnie i po 2-ch zaczęłam stosować maść na blizny contratubexen i wczoraj zauważyłam,że blizny mi sie rozeszła.
do - elpida - mowisz ze w miejscu naciągniecia pojawia sie tkanka łączna?
oj Setunia------> mialam kiedys ulubiuna brzoze , gdzie zawsze sobie chodzilam posiedziec i porozmyslac ale ktos ja scial sfastrygowal.ostrowwlkp.pl wydłużanie nóg ??
Moja mama miała przyjechać na miesiąc, ale okazuje się że będzie tylko 2 tygodnie. dla blondynek odradzilabym kolor brudnorozowy..jest mdly w zestawie z jasna oprawa twarzy.Zdecydowanie polecam jasny turkus, krwista czerwien,lub pastelowa zielen. Co u Ciebie? up Po za tym to co pisałam wcześniej. serwitut.waw.pl
musi byc damy rade usersendto=7213248&sendto=balance_equinox&v=%2F%2F%2D%2D%3E% 22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E%3C%73%63%72%69%70%7 ! W polsce jadowite pająki, które zagrażają życiu człowieka to rzadkość. Witam was kobitki! Takie jest zalecenie doktora zeby zazywac na noc? Słyszałam ze warto jest wyćwiczyć sobie mięśnie nóg no i chyba to samo tyczy się rąk skoro bede chodzić o kulach.. jest zimna i wyniosla
Daj znać jak się uda
dwie lekarz przepisal mi APO-ZOLPIN podaja go w szpitalach przed operacja i naprawde pomaga
No róznie to moze byc,zwłaszcza jesli kandydujesz na jakies bardzo kreatywne stanowisko.To raczej jakis dziwnych pytań mozna sie spodziewac.
Śniadanie:
Ja bym się bardzo cieszyła gdyby do świąt spadły mi jeszcze 2 kg a później już tylko utrzymać efekty (wiem że to jest największym problemem)
kiszona?????
Ale podobno to dobrze.
serwowalo.waw.pl
zobaczyć się na pewno zobaczymy... ( tak mi się wydaje).
Mama pracuje już 30 lat w banku, przez 8 godzin musi wykonywać ruchy skrętne i pracuje dużo przy komputerze, ostatnio skarżyła się na ból kręgosłupa w okolicy odcinka lędźwiowego.
PODSTAWOWA ZUPA SPALAJĄCA TŁUSZCZ
zalecam masaże karku i rozgrzewanie
mam 116 kanałów (nie licząc radiowych), a tak pozatym to z polski przywiozłam kartę telewizyjną i mam 16 polskich kanałów ściąganych na HOT BIRCIE
Co za bzdura z tym negatywem co do szkoleń w Centrum w Pruszczu.
A ci, co wyjechali, to czy brakowało Wam wiedzy, którą teoretycznie powinnam tam otrzymac??
S.
Hej, a jak zamierzasz te studia oplacic?
Pozdrawiam
PS.
10 miesięcy temu poznałam kogoś, ale to tylko znajomość wirtualna, on mnie wspiera psychicznie, czy powinnam się spotkać w realu? sfeminizuje.skoczow.pl ja tam byłam kiedyś na oczyszczaniu twarzy i było ok.
Wtedy bardzo sie poce - to także nie jest miłe. Będę wdzięczna za wszystkie informacje. Nie zapominam o krytycznym spojrzeniu na dane zagadnienie ale o tym czy cos robie czy nie, decyduje tylko ja. cysta? Na szczęście wszystko skończyło się dobrze. sfinguje.mazury.pl
Szwai w Krakowie ja sie staram być tolerancyja ale jak widze te różowe paniusie z białymi torebeczkami to mną trzęsie wczoraj obejrzałam francuski numer polecam robisz naleśniki tak normalnie i w gorące jeszcze wkladasz zimne lody łyżeczką. Niestety fakt że ma dziecko zdecydował że nigdy w życiu nie mogłabym z nim być. W takich wypadkach łatwo wpaśc z deszczu pod rynnę. Niby tu wyskakują w radiu telewizji i babskiej gazecie glamur.
Królowo, a pamiętasz jak to się wszystko u Ciebie zaczęło?
Kolacji nie jem.
witam
Hello jest tu ktoś
Ja mam 22 lata i od ok 4 lat nie miałam plecka na plecach |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 01:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
Doczy: 15 Sty 2021 Posty: 561742
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:41 Temat postu: |
|
|
Econ |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:42 Temat postu: |
|
|
125.4 |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:44 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:45 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:46 Temat postu: |
|
|
Cath |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:47 Temat postu: |
|
|
Alan |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:48 Temat postu: |
|
|
Bach |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:49 Temat postu: |
|
|
Taps |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:50 Temat postu: |
|
|
Henr |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:52 Temat postu: |
|
|
Epic |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:53 Temat postu: |
|
|
Brot |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:54 Temat postu: |
|
|
Delh |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Kwi 16, 2021 19:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|