jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Mar 26, 2014 03:33 Temat postu: skoro zauważyłaś nieprawdę to musisz odpisać, |
|
|
Dzis 2 dzien i od wczoraj 900g mniej Jak narazie jest ok.Wczoraj bardzo mnie glowa bolala. sex anonse Poza tym jakos nie potrafie sobie wyobrazic wypluwania - chyba by to zupelnie posulo atmosfere i sprawilo przykrosc osobie, która kocham.
w ogóle wydaje mi się, że ciuchy bardzo pomagają, nie te obcisłe w które ledwo się mieścimy, a te które pasują do nas i wyglądamy w nich zaje** kiedy mam gorszy dzień i ochotę wskoczyć w dres zmuszam się do kiecki, to chyba trochę pomaga, przynajmniej nie chowam się w kącie i nie pozwalam sobie na czarną rozpacz.
Fajne uczucie !!
ogórek kiszny pokrojony w kostkę
Bo sama zastanawiałam się nad powiększeniem,na razie tylko zastanawiałam,ale jak wy mówicie ,że to się utzymuje tylko przez jakiś czas to żal mi kasy...
Ja jeślibym miała wyjechać to tylko dla faceta.
To nic strasznego.
Może jakieś duszyczki zechcą mi odpowiedzieć jak najdokładniej?
Do otwartej szafki:
Niczym karateka wyskoczylam lakier odbezpieczony i ciach po pajeczaku.
Jesli bolą was inne stawy i marzną wam ręce przy byle zimnie - idzcie do szpitala dermatologicznego albo reumatologicznego.
pewnie masz wewnetrzne hemoroidy, ale jeszcze w poczatkowym stadium dlatego ich jeszcze nie odczuwasz jako bole czy krwawienia sex anonse kochana nie nauczysz sie plywac dopoki sie nie odwazysz puscic tej deski, ja sie bardzo chcialam nauczyc plywac juz jako dzieciak pamietam jak w jeziorze udawlaam ze plywam a tak naprawde chodzilam na jednej nodze, potem dostalam szybki kurs od taty nauki plywania, nauczylam sie, mialam z 12 lat jak ojciec przeplynal ze mna cale nie male jezioro, na srodku jeziora dostal ochrzan od jakis dziadkow gdzie tego dzieciaka tu wyciagnąłeś!!!
Idzie się do Sanepidu i za 5 zł (kałcja zwrotna) dostaje się 3 próbówki na 3 kolejne dni czuję się słaba, zmęczona, mam problemy ze wstaniem rano bez względu na to czy śpię 7 czy 12 godzin. hahahaha w supermarkecie i kinie dobre! głównie nadgarstki i palce. kolejny okres pojawil sie dopiero za 60 dni i to byl sygnal ze musze zasiegnac porady lekarza.. adwokat kraków
Donna Summer z warzywek wcinam pomidorki (mają dużo potasu) ogórki, sałatę Czytaj między wierszami, po prostu. MAM PYTANIE..gdzie w Łodzi mogę sobie załatwić książeczke sanepidowską,chodzi mi o konkrety adres. jest naprawde śliczna jak bym ja dorwał to.........!!!! jesli wize dostaniesz to moze to oznaczac ze tak mialo wlasnie byc gdzie do Kanady chcesz jechac?? sprawianie przyjemnosci tej 2 osobie jest poniekad (wg mnie) obowiazkiem.
zajmuje to sporo czasu, bo gęste...
żałuje bardzo że wcześniej nie poszłam do specjalisty który by ocenił mój stan.
i jaka metoda?
http://allegro.pl/kask-rowerowy-uvex-rozowy-w -kwiatki-dziewczecy-i2317830718.html
Mnie się podobały zawsze polskie imiona.
Ryż
ja tez od jutra zaczynam moja 2 glodowke i tez mam plan taki 5 dni glodowki 1 do 2 dni przerwy i potem znowu 5 dni i tak do konca lipca.Inaczej nie dam rady .Tydzien temu robilam tez 5 dniowa glodowke i musialam przerwac bo bylam juz za slaba,nie mialam na nic sily.Zeszlo mi 4,3 kg i 1 kg tylko wrocil.Wiec nie jest zle Od jutra zaczynam ponownnie
Zabieg przebiegał następująco:
być może ma słabszy organizm od naszych..
Tutaj większość z nas ma jakiś problem z zajściem w ciążę a usunięcie mięśniaków miało być jednym z powodów tej niemocy więc naprawdę świetnie Cię rozumiemy. |
|