jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Mar 25, 2014 05:11 Temat postu: i powiem wam ze stosuje odzywke loreal albo timotei i nie za |
|
|
Ostatnio piÅ‚am ze znamion kukurydzy- podobno na odchudzanie, nawet byÅ‚a znoÅ›na.Ale efektów nie. adwokat kraków wiem po sobie ;/ Lecz fryzura cebulowa
myslicie ze moge miec jakies zaburzenia hormalne??
I na ten temat to w ogóle możnaby osobny topik założyć.
.teraz waga sie zatrzymala..musze wiecej sie poruszac.
każdy mówi co innego..
Kosztował 400zł.
witam serdecznie mam zamiar wybrac sie na operację bardzo sie boję 4- 5 lat temu stwierdzono u mnie wole guzowate jest ich kilka , miałam robiona biopsję i okazało sie ze to zmiany łagodne, brałam eutyrox 25 , cały czas p.
nie pisze wiecej bo sie niezle wqurwilam na sama mysl o tych zas..ranych du--pkach.
Na rękach ich nie nosiliśmy, no jedynie czasem kilka chwil, więc nie były przyzwyczajone. seks oferty Najlepsze że trafiłam do niej z grupera, jak przyjmowała jeszcze w innym miejscu.
net net... Czuje siÄ™ bardzo dobrze i lzej Pozdrawiam Was wszystkie!!!! a mam pytanie, jak robie zele to one na koncu nie ja sa takie gladkie i swiecace tylko chropowate... gg 41508481 sex anonse
Haczka, grabie, sadzenie i sienie. szczepionki jakiej firmy używają do WZW B? Najlepiej to tam dojechać 5 lub 860, choc 860 jest pospieszny i nie zawsze stoi tam gdzie chcesz, najlepiej 5 bo staje wszedzie, troche dlugo pojedziesz bo ok. a jeżeli jeszcze razem nie mieszkacie to i wspaniała próba Waszego związku jak długo robicie wlew. guzik prawda-zazdroszczę jak cholera Do AniaaaS.
8.
naprawde zal mi was wszystkich ktorzy maja blizny mi tez siebie zal bo ja ja tez mam.Ale uwazam ze najgorsze jak sie ma blizne na twarzy bo w koncu twarz jest wizytowka czlowieka.Ja mam na twrzy dokladnie na podbrodku wszyscy z rodziny mowia mi ze tego nie widac ale ja wiem ze mowia mia tak tylko dlatego zebymi oszczedzic przykrosci.Nie jest latwo zyc jak sie ludzie natarczywie patrza na czlowieka.Blizne mam po wycieciu znamienia i myslalam ze bedzie mala ze bedzie bo cudow nie ma ale taka na 2 mm dlugosci i 3 cm szerokosci na ale rozeszla sie .Smarowalam roznymi masciami nawet chcialam sie zdecydowac na mikrodermabrazje ale Pani mi odradzila mowiac ze jeszcze sie nie pozamykaly naczynka.Trudno to zycie ale trzeba zyc dalej tez sie nie poddaje szukam ciagle w internecie cos skutecznego.Zyje nadzieja ze kiedys moze bedzie mozliwe skuteczne usuwanie tych okropienstw co byloby prawdziwa rewolucja w medycynie w koncu zyjemy juz w 21 wieku.Założe sie ze za granica to jest mozliwe tylko Polska ciagle do tylu we wszystkim,Np.w na wspolnej byla dziewczyna ktora miala blizny na twrzy a jej usuneli tak samo w tym filmie twarza w Twarz-gosciu mial na policzku .A wiem to tylko filmy w nich wszysko jest mozliwe.Pozdrawiam wzystkich jestem z Kraka i jak ktos bedzie wiedzial cos o jakis zabiegach to niech napisz .Blizna moja jest 1x4 cm-prawda katastrofa i to na twarzy w miejscu widocznym.Studiuje ale nie jest latwo papappaki solidaryzuje sie ze wszstkimi majacymi podobny problem!!!
kogo się operowałaś?
ten serial jest strasznie nudny.
Czekam ....
mimi ,niestety cierpie na to bezsennosc ,lek przed bezsennoscia jest tak silny ze nie umiem nad nim zapanowac łykam mase leków i nic jestem strasznie wyczerpana wybieram sie na hipnoze moze pomorze
bardziej zasyfione, bo nasz mały demonstruje lubi też badać co się stanie, jak wyleje sok na dywan i zrobi się
oczywiscie tatlim, nie zamierzam nikomu niczego udowadniac na pewno zmaleje nie ma sie co oszukiwac |
|