jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 01:48 Temat postu: myszolandia? |
|
|
ze z arabem czy turkirm nie bedziesz miala dobrego zycia no chyba ze takie ci odpowiada seks ogłoszenia (w ciązy przytyłam tylko 6 kg wiec to nie jest efekt przybrania po dziecku)Obecnie waże 88-89 kg i czekam na dalszy spadek wagi.
Ciekawe, nikt na was dziewczyn nie gada, tylko przewaznie komplementy a tu kolejna po kolejnej prowokacja o polakach, ze brzydkie sa, ze nie ma przestojnego, ze nie umnie podrywac kobiety, ze nie jest dobry w lozku, itd lista jest dluga.
Ponieważ jest taka stara piosenka, często ją puszczają w radiu, jak byscie cos wiedzieli to napiszcie.
http://stylowi.pl/ Odkrywaj i zbieraj swoje inspiracje
Lepiej wyjąć kolczyk i pewnie lepiej założyć moherowy beret.
ta mlodsza siostra wypaplała mi wszystko , slyszała ich rozmowy póżniej .Podobno wtedy jedna z nich miała powiedzieć że to taka lala była ,taka mądralińska-tzn ciocia,a teraz ją sobie obejrzaly z bliska jak leży i stęka z rozwaloną p......, i nawet dzieciaka nie potrafi porzadnie wyprzeć.
Chciałabym delikatnie różowe, optycznie powiększone usta, makijaż ust jak wiadomo trzyma się najkrócej, więc kupię sobie jakiś dobry błyszczyk, którym będę mogła wykonywać ewentualne poprawki.
Jeśli ma jej zależeć tylko na Twoim wyglądzie, to chyba nie chciałbyś być z taką kobietą w momencie gdy będziesz chory, stary, w szpitalu lub w inny sposób mniej atrakcyjny?
Cześć Mrówka też znam tego zasrańca Larrego zapomniał wół jak cielęciem był....
w nocy było mi troche zimno ale nie miałam dreszczy
NIE ZNAM NIKOGO, KTO BY SIĘ ROZSTAŁ Z ŻABKĄ NA CZYSTO. anonse erotyczne Więcej na ten temat znajdziecie na stronie:
no i oczywiście.. Ale to raczej na pewno przez polipa,który jest na szyjce i lekarz powiedział,że on czasem będzie krwawił. Pozdrawiam i wszystkiego najlpeszego!!!! Sabrina-Boys CZY KTOS ZNA DOBRY GABINET W WAWIE?? adwokat kraków
agazaa Stare Cwaniary nie raz robiły wszystko żeby pomóc sprzedaży więc może trochę szacunku. ale trzeba sie wybrac do dobrej kosmetyczki ktora jest po kilku szkoleniach...pozdro Jeszcze tu masz taką kokardę z włosów Nie,nie chcialam zachwalic tego szpitala. Muszę jeszcze raz wszystko przemysleć... Na to nie ma reguły.
A to jest bardzo:
rozumiem jakbys po 2-3 godz dziennie na zwyklym....
Trzeba koniecznie się przełamać.
Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.
Bezpieczna dekoloryzacja - tylko u profesjonalnego fryzjera!
To dopiero bylyby oceny
No,może niedokładnie słyszę ale fonetycznie tak mi się wydaje,co podałam. |
|