jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 04:11 Temat postu: Pani dr realnie patrzy na twarz i nie wciska zabiegów. |
|
|
trudno mi coś doradzić, najlepiej dobrzeby było gdyby fryzjer Ci coś doradził. portal społecznościowy śpię jak dziecko, nawet przycinam komara za dnia. Jeśli mogę wtrącić słówko.
Ulluś -> a co to jest?
cześć .
Jak długo po stosowaniu go pojawił Wam sie okres?
Ale dziewczyny przyznacie że pogoda sprzyja zmrożonemu piwku?
od dawna tak planowałam ...
3. anonse erotyczne Pomożecie ?
Doszlam do wagi 42 kilo przy wzroscie 170cm....Kilka razy udawalam sie do osrodka..ale nie na dluzszy pobyt a jedynie po pomoc dorazna! ggggg źle zrozumiałam Twoją wypowiedź myślałam, że masz tylko jeden ml aguamidu, pocieszyłaś mnie tym trochę. wyjątkowe - zgadzam się A czarnych duzo, fakt. U mnie byla przyjaciolka, szkoda ze tylko kilka dni Przez chwile poczulam sie jak w Polsce i wreszcie moglam swobodnie poplotkowac we wlasnym jezyku nad kubkiem herbaty. sex anonse
He said: nie uwazam ze mamy byc lekarzami, ale regulowac dawke hormonow z czasem zdaje sie ze bedziemy potrafily. jak tak, to napiszcie adresy, bylabym baaaaardzo wdzieczna! Hej to i ja sie przywitam...we Wloszech od paru tygodni, tutaj jest teraz moj dom. Piszcie tez mi nowosc test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan)
Nie mozna pisac czegos co jest nieprawdą, albo czegos co nie ejst pewną informacją......
do jamnika
Nie zgadzam się z tym, że 2 była fajniejsza, bo gdyby nie było 1 to nic byśmy o 2 nie wiedzieli i nie byłoby się z zczego śmiać.
Nie mam ochoty na kawę ani papierosa, wypilam sok wyciśnięty z pomaranczy na poczatek, na pół z wodą.
W razie czego możesz do mnie pisać na maila:
Moze i my tanczymy do tego co gracie...
Trzymam kciuki.
Najdziwniejsze jest to że po nieprzespanych 3 nocach nie odczuwam zmęczenia.
И остались на память им только боль, пустота и печаль. |
|