jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 11:51 Temat postu: nie, bo sa pod ochroną) |
|
|
kazdy leci na jedrne cialo, glowa nic nie ma tu do znaczenia sex anonse Nie miałam stresu.Siedzę sobie na wychowawczym i nie za bardzo mam się czym stresować W innej pozycji w innym miejscu o innej porze itd.
polska wódka!!!
dobra lece babeczki chyba dodam se topik do ulubionych ;D obym miala co czytac po powrocie...
Kajagoogoo
Czy mogę wycieniować takie włosy?
Ania
A możecie polecić jakieś tanie a zarazem dobre lakiery?
Szukałam odpowiedzi na temat pewnych badań i natrafiłam na temat samotnych 30-latek.To dla mnie jak wysłuchanie moich cichych ,wewnętrznych narzekań .Jestem we Wrocławiu od 3 lat.Mam faceta z Wrocka .Im dłużej go znam tym wydaje mi się bardziej obcy i ....
Czy robiłyście je ze swoimi partnerami???
nigdy nie spinalam wlosow i nie mam zadnego pomyslu co z nimi zrobic...:/ adwokat kraków A ja......za 3 dni do szpitala.
Mam problemy z cerą i do tej pory wszystkie kosmetyczki wyciskały mi twarz tak, ż wyglądałam jakby pokąsały mnie pszczoły. Czy mogłabym najpierw użyć fioletowej płukanki, która podobno usuwa tą okropną żółć, a potem pofarbować włoski na jakiś naturalny blond czy bardzo jasny brąz? jak praca? Efekt byl swietny, niestety mniej wiecej po tygodniu platynowy robil sie żółty, a to juz mi sie nie podobało. Salon Matrix, ul. sex anonse
Wśród kobiet zanotowano dużo większe trudności aby się „wyłączyć niż u mężczyzn. Julii, Reputacji na marnym forum? i też widać jakby niski że się wciska w szczelinę ale długie ma nogi to sie robi wysoki] zauważyłam go zupełnie przez przypadek bo poszłam do kuchni przez pomyłkę zamiast do pokoju i zobaczyłam G O jak wychodził zza lodówki po ścianie. Pije tylko wode wiadomo,ale mam pytanie moge doloczyc do glodowki 2 razy dziennie szklane wode z dwiema lyzkani octu jabkowego ? Ja mam inny problem. A teraz Wam się przyznam.
Nastepnie drazniły mnie zapachy jedzenia a potem gotowałam rodzince smaczne wymyslne potrawy, przygotowywałam smakołyki niczego nie próbujac i wogóle mnie nie kusiło.
..Dzien dobry
zamierzam również ją nagrzewać lampą, ale nie wiem czy juz mogę i do jodowania wole nic z tym nie robić.
Chłopcy ostatnio chcieli go głaskać przez płot, ale na szczęście dziadek w porę zareagował.
Anna
Scarlet też jest OK Dziewczyna z perła to nie film dla mało wymagającej publiczności
1- hałaśliwość!
jakaś strzelanina,az boje sie stanac bo mysle ze cos mi pękło i noga odpadnie |
|