jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 11:13 Temat postu: - skrzydeÅ‚ka im odpadnÄ… tak jak mojej Córeczce, a teraz t |
|
|
Sama nie jestem mamą, więc kupienie prezentu dla takiego szkraba jest dla mnie problemem. ogloszenia towarzyskie ale na pewno fajna-wsumie wszytskie sa ok.
Jestem po wizycie u speacjalisty.
ProszÄ™ :
Kiedy opuchlizna zaczęła schodzić ,zaczęłam wyglądać znowu jak człowiek .
Pozdrawiam i na pohybel żywcowi - wiecej nie kupię
Wiec jest dobrze.
uda 65cm -kolosy (mierzone od samej góry w najgrubszym miejscu)
W końcu trafiłam na kogoś z dolnego śląska.
wiem ze kublin i gabriel odpada ze wzgledu na cene ale jestem dalej w kropce czy wybrac elit z marka loreal, czy select :/ czy moze zdz w lublinie bo tu mieszkam własnie...
zartujesz caly dzien jestem w pracy i nudzi mi sie
Wiec kiecka do gory ,a tam cale nogi czerwone ,tak sie pozacinalam.
Ludziska zamiast zacząć czytać, szperać po necie w tym temacie - stali się strasznie apodyktyczni. seks oferty a ja wam powiem ze mam kolczyk w cipce, wyglada super
Sadzone parę minut temu zrobiłam sobie jedną serię. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Najpierw miałam problem z rodzicami a teraz z moją wagą.. Pare dni temu zrobiłam sobie badanie na prolaktynę i okazało się że mam jej za dużo bo 647 mlU/l, gdzie norma jest od 40 do 530. sex anonse
Może nawet zaczne się oglądać za książką która była tu wymieniana. Młoda, ciepła nauczycielka z odpowiednim podejściem do dzieci zaopiekuje się dwulatkiem lub starszym dzieckiem w swoim domu. wspierajcie mnie, żebym wytrwała... Fanka ale jajnik obolały jest dostałam jakieś tabletki ... lubię , kiedy imię jakos sie kompnuje z dzieckiem pozdrawiam
GRUNT TO BYC WYTRWALA I CIERPLIWA, a wysilek sie oplaci ;]
Potrzebuję namiaru na panią Madzię, która do niedawna pracowała w Trendach przy rondzie Młyńskim.
Hormony jak to hormony różnie działają na organizm.
jednakże prawde mówiąc to czuje sie troche osłabiona, i kręci mi się w głowie troszeczkę (może to przez to że jechałam busem 40km na ostatnim siedzeniu i trochę mnie wytrzęsło
Może wypłukałem dobrą florę bakteryjną i trawienie się zmieniło nie wiem a co do złogów to myślę że albo jeszcze ze mnie zejdą albo ich po prostu nie mam.
Moze to jakas narodowa cecha..? |
|