jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 09:56 Temat postu: KROK 2 |
|
|
Buuu...!!! ogloszenia towarzyskie Od razu poleciałam do gin.
Ale zapanować nie
2 razy w tygodniu basen o 6 rano!!!!!!!, na basen mam 20 km !!!!!!
wodecki jełopie bo połomski nie zyje
-60 g tłustego pasztetu
Boże co to za wypowiedź??
do bbbb ----> musisz wejść w preferencje
zycie nie sklada sie z samej zabawy, stad dzieciaki teraz takie rozpieszczone.
!! anonse erotyczne Witam wszystkich ponownie.Zaglądnęłam tu,ponieważ chcę pocieszyć wszystkie przyszłe mamusie,że toksoplazmoza to jeszcze nie wyrok dla dzidziusia.Ja urodziłam 16 czerwca zdrową i dużą dziewczynkę,chociaż od połowy ciąży brałam Rowamycyne.Toksoplazmoza była u mnie dodatnia i wyglądało na świeże zarażenie.Do końca ciąży bałam się o swoje maleństwo,płakałam i nie spałam po nocach.Oczywiście czarne myśli nie odstępowały mnie na krok,niemalże widziałam swoje dziecko jak jest niedorozwinięte itd.A teraz jestem szczęśliwą mamą drugiej dziewczynki.Jeżdżę na badania kontrolne do poradni,ale tylko po to żeby sprawdzić czy spadają przeciwciała,które otrzymała ode mnie.Wynik na tokso miała ujemny.Nie zaraziła się ode mnie.Kiedy to usłyszałam ze szczęścia ryczałam w szpitalu.Dziś ma 3 miesiące,jest bardzo pogodnym dzieckiem i niezwykle silną kobietką,ciągnie się już do siedzenia,gaworzy iśmieje się do wszystkich.Kochane kobietki,nie bójcie się brać Rovamycyny w ciąży,może to właśnie ona uratowała moje dziecko.Życzę wam wszystkim samych dobrych wiadomości,zdrówka i niegasnącej nadziei,że wszystko będzie dobrze.Trzymajcie się cieplutko.
Szłam tam z nadzieją na nową ładną fryzurę. wszystko było tak jak być powinno. Życzę udanych wyborów. Cholera, ale głodna jestem, idę po zupkę bo zaraz z głodu umrę. Wkleilam tylko artykul ze strony samo zdrowie gdzie pisza o pielegnacji ciala na glodowce ,moze ktos bedzie z jakiejs rady chcial skorzystac. ogloszenia towarzyskie
Galeria Urody, tak salon sie nazywa a fryzjerka pani Małgosia osoba będzie go przy sobie mieć /jako ten bagaż podręczny/ W sumie jak bylam na delegacji to ceny podobne do Irlandii. dziewczyne w takich butach i jeszcze czubki podwinięte do góry, to mi się robi niedobrze Robi właśnie,że nie zależy mii na nim! Zunie skąd jesteś? b1),nie przeszło.po miesiącu przepisał mi zastrzyki 5szt.wit.b12 carboxylaza i jeszcze coś ale nie pamiętam!była poprawa jak brałem je,a jak sie skończyły to wszystko wróciło do normy!poszłem znowu i dostałem drugą serie tych samych zasrtzyków plus rehabilitacja połoczona z jonoforezą!do końca mi nie przeszło,ale było o niebo lepiej!
ja walczę i niestety wciąż przegrywam, podziel się proszę tą wiedzą..
przestaje działać.
Prosze o tytul i wykonawce jak mozna.
Wiec nie wiedza specjalnie co maja robic.
Powiem wszsytko jak było, czy bolało, Trzymajcie kciuki Pozdro i Buśśka :*:* |
|