jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 22:35 Temat postu: 1 osobe na 1000. |
|
|
Witam mam pytanie czy ktoÅ› wie ile kosztujÄ… pasemka u tej fryzjerki Moniki KozieÅ‚ na Giszowcu i czy dÅ‚ugo siÄ™ czeka na zapis?? portal społecznościowy Å»adne ćwiczenia czy też diety mi na to nie pomagajÄ….
Fajnie że jesteście
Pozostały personel z tego co widziałam (podpatrywałam jak Panie obcinały inne klientki) też bardzo dobry.
Nie chcę robić awantur,scen itp.alepolubownie nie wchodzi w grę!
teraz czeka mnie zdjecie szwów..
Dziś w toalecie byłam skromnie około 30 razy, a piję tylko 1,5l dziennie wody, no plus herbatka zielona i kakao.
Nie mam wagi, ale po 12 dniach spodnie zrobiły się luźniejsze, a pasek zapinam o jedną dziurkę dalej.
Bóg posle Cie do piekła...
witam.
julii, nic sie nie poddawaj, i jesli chcesz znalezc prace to nic innego jak szukanie ...
Naprawdę fajne buty, możecie znaleźć na stronie producenta olbrzymich butówwww.roberto.com.pl . anonse erotyczne podniosła mi się pupa do góry i uda zaczęły się ładnie kształtować, a to już coś.
A co do braku wyżu obecnie...to fakt, może go i nie ma. ubierz sie bo ja musze sie wysmiac i wyszla na korytarz... nie wiem czy zrobi roznice jak powiem ze moze bylo to tylko 5 dni a nie tydzien ale dokladnie nie pamietam. Lewatywa to jest narzedzie jak mlotek. SAME KURSY.... sex anonse
Totalna wojna. teraz sobie pije kawke z mleczkiem ale słabą i szluczka pale bo to pomaga mi sie załatwić hehe a zaraz łykam 2 lide ciekawe jak dzisiaj bedzie dam znać pozdro i buziaki dla mnie rewelacja! I wam wszystkim milego wieczoru. Mam nadzieję że po tej kuracji to ,,coś mi przejdzie i te leki okażą się skuteczne. Tak jak przy uzależnieniu samo odrzucenie stymulacji prysznicem nie załatwia sprawy. wiesz moze cos o tym?
Pozdrawiam i zycze wam wytrwalosci.
Ja miałam zawsze tą prolktyne wyjściową w granicach normy , ale ta po leku ponad 10 razy wyższą.
kobiety bez facetów nic nie znaczą,tańczą tak jak my im zagramy i jak im na to pozwolimy.wszystko od nas zależy one nic same nie potrafia zrobic są mało operatywne taka prawda
Pierwszego wykryto u mnie gdy mialam 21 lat.
* najwięcej w biodrach miała Karolina Gorazda (2003) - 95cm
I faktycznie pajakow jest zdecydowanie mniej a i okna mozna zostawic otwarte na cala noc i zadne stworzonko nie wejdzie bez zaproszenia...
teraz to sie zalamalam,wyszlo ze jestem nienormalna,nieodpowiedzialna itd tym bardziej ze mam grubo ponad 17wiosenek
A tak a propos, co znaczy \wpisać się na listę rodzących\?
czy to w tym salonie peggy sage ten artur |
|