jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 22:19 Temat postu: Jutro napisze cos wiÄ™cej, bo padam, po caÅ‚ym dniu podrózy |
|
|
CieszÄ™ siÄ™ z tego. adwokat kraków Dwa dni temu kupiÅ‚am orbitek. Da sie to zrobic dziewczyny!Pozdrawiam!!!
apaszki, zwiewne szaliczki....
Ta na udzie ma około 5 cm średnicy na czole ok 3cm.
jestem kilka godzin po zabiegu kwasem..1.5ml..
Tobie pomoglo???
czy byl uzyty primer?
A co do diet/przygotowań typu 500kcal mam bardzo mieszane uczucia, co już pisałam kilka postów wyżej.
kiedyś kupowałem również buty firmy bernardinni bardzo dobre jakościowo...
Mam nadzieję, że trafię na dobrą zmianę
igg 360,4IU/ml
Oraz trochÄ™ ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudniÄ™cia bez jo-jo naprawdÄ™. seks ogłoszenia Jestem otwarta na ludzi, ale nigdy, przenigdy nie zwiazalabym sie z kims tego wyznania.
Ja nie zauwazylam, zeby miały duże, pelne usta. Jaa.. czekaj tyle ile twoje cialo wymaga zeby spalic nadmierny tluszcz - albo zeby przyspieszyc ten proces po prostu przejdz na glodowke. ja???????????????????????????????????????? Tak to efekt po 4 dniach przynajmniej u mnie sex anonse
- maska KERASTASSE regerenujaca (zielona) i najlepiej polozyc sie spac z taka odzywka na wloskach zawinietych w recznik lub folie, rano owiniete podgrzac troszke suszarka i splukac lub: cześć dziewczyny. To byly lampy bio-v, podroby z czech, a zepter ma orginalne szwajcarskie lampy pod marka bioptron. ejcz end em Bez owijania w bawełnę, krótko, zwięźle!! ponoć pobudzają estrogen do działania i piersi powinny się trochę powiększyć. Miesiączki mam raczej regularne, wcale nie takie skąpe, miałam 2x sprawdzane na usg czy jajeczkuję i 2x był dojrzały pęcherzyk.
Nie powinno się też za dużo przebywać na słońcu.
jestem juz w 24tc i jest spoko
tylko, że tak do końca nie wiadomo kiedy te dni niepłodne są..
SALT\'N\'PEPA
Mamo bliźniaków - gratulacje dla Stasia!
Dla mnie chirurdzy są skreśleni w tej kwestii gdyż widzę jakie są efekty wieloletniego ich działania u mojego męża i jego brata.
Chetnie poznam kobietki ktore siedza same w domu i nie maja z kim pogadac, pojezdzic rowerem, czy gdzies razem wyjsc.
sandrine dziękuję Ci bardzo za odp w miejscu grudek są siniaczki od wkłucia, dolna warga jest już mieciutka natomiast niepokoi mnie górna, która miała być mniejsza a na obecną chwilę wystaje mi kaczy dzióbek..wyglądam jakbym nosiła aparat na zębach.
mialam juz zabieg na prawa reke 6 dni temu. |
|