jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 20:56 Temat postu: Ciekawe jaką kasę mozna zarobic w tych krajach??? |
|
|
Pozwalasz, żeby Ci PIES SIKAŁ NA ŁÓŻKO? seks ogłoszenia Pomóżcie bo mnie to meczy. Nie bierzecie pod uwage ile ważą kości i diete dostosuwywuje się do grupy krwi a nie robi się samowolki.
Mialam ktoregos dnia glodowki tak,ze nie moglam sie schylic,taki ciezar i olowiane nogi zauwazylam to dopiero jak chcialam zamiesc podloge,przeszlo nastepnego dnia i czulam sie jakby moje nogi byly jak piorko i nic nie wazyly ,taka lekka bylam Moze u siebie zauwazycie rozne inne objawy,ale sa one na krotko i mijaja.Za to pozniej jest super.
Wszystko jest super.
Starsza już na obozie, a my po wypoczynkowym weekendzie na RODOS Znaczy się na działkach Wczoraj mi się padło z dziećmi po wariacjach w baseniku, co i tak nie uchroniło mnie przed szybkim zaśnięciem wieczorem
co tak
Ale bzdur nie gadam, tylko piszę, żebyś sobie dała na wstrzymanie.
Dołączam sie do pytania, bo też zaczęłam pić L72, ale nie czuję działania.
kto to jest pół mężczyzna, pół kobieta , pół diabeł ?
oj oj, ciezko mi to przyszlo, dzis brakowalo mi zapalu robilam przerwy... seks ogłoszenia 4x4.....
ja dzis 25 dzien bede robic, idzie mi calkiem niezle i efekty sa juz naprawde niezle! Jak samoopalacz? to wchodze na ta stronke czytam wasze wyczyny i ide po wode i cwiczonka Ja chyba bede sie krepowała jak bedę miałą zrobić siusiu do basenu no ale jak bede musiała i bedzie mi sie chciało to bede musiała To dretwienie nie przechodzi wogole. anonse erotyczne
To proste. Mnie też chodziłoby o moją \końską stopę\, która zrobiła mi się z powodu przykurczu ścięgien- chodzę na palcach. Z przerwa obiadowa to licze ze uda mi sie porozumiec i nie bed emusiala jej brac. Pierwsze 2 i pół panikowałam, że umieram (naprawdę w to wierzyłam) ale odkąd tu weszłam parę godzin temu, to się uspokoiłam, bo mam problemy z kręgosłupem od zawsze, a ostatnio coś mi strzyknęło i od tamtej pory boli, więc mam nadzieję, że to ani rak, ani cukrzyca, ani stwardnienie rozsiane, ani borelioza (bo to wszystko objawia się drętwieniem) tylko ten głupi kręgosłup albo nerwica (ooo bardzo możliwe) albo niedokrwienie (bo zimne rączki mam non stop). Kasieńka 23 dzięki za post. 75!!!! Dieta powinna być zróżnicowana.
btw.
IgG 325,10 IU/ml dodatni, IgM 1,47 COI dodatni, to poszłam natychmiast jeszcze w poniedziałek wieczorem na prywatną wizytę do innego ginekologa.
Pij duzo wody, jedz wiecej bialek by budowac tkanke miesniowa( im jej wiecej tym lepsze spalanie tluszczu i nie obawiaj sie kobiety maja za malo testosteronu by rozwinac miesnie zbyt mocno, kulturystki to co innego, ale to Ci nie grozi), oczywiscie jedz warzywa, owoce tak nie za wiele, zdrowe i korzystne przy diecie, ale to cukry proste, wiec rowniez trzeba z nimi ostroznie, i nie pozbywaj sie weglowodanow, to bez sensu, organizm potrzebuje cukry by spalac energie i utrzymac metabolizm w normie, w momencie gdy ten spada ( np od glodowek) spada spalanie tluszczu a organizm wrecz zaczyna go magazynowac wiecej w \obawie\ przed utrata skladnikow odzwczych, ktorych dostarczasz za malo i zbyt rzadko.
Odkurzacz.
Jak stosujesz dluzsza kanke to powinna wejsc na cala dlugosc w pupe.
może nie byc OK...
Odradzam robienie paznokci żelowych w Salonie Fryzjerskim Shazi (Kraków).
Po 5 dniach odstawiłam tabletki.
lo matko do dzis ma
I od siebie dodam, że te 1000 kroków wystarczy, bo przy częstszym i intensywniejszym chodzeniu (jak ja) to kolanka padają. |
|