jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 20:17 Temat postu: Również nie kazaÅ‚a mi przemywać tego wodÄ… utlenionÄ… an |
|
|
ja też jestem blada. seks ogłoszenia temu mąż wyszedÅ‚ z domu, chciaÅ‚am sobie pospać jeszcze, ale spojrzaÅ‚am na Å›cianÄ™...
możebyć i zwykła...
dzieczynki zagladam tu do Was od czasu do czasu- ja już jako weteran w tych sprawach, więc czasem mam zamiar kogoś z Was podnieść na duchu lub coś doradzić.
Byłam na rehabilitacji, zalecono mi okłady z ketonalu , witaminy B6, lampe i cwiczenia.
juz mam kolejną wizytę umówioną na wrzesien na kontrolę...
Wystarczy,ze bedziesz jadla mniej.
może ktoś poleci jakąś bardzo dobrą odżywke?
Joanna, jakis nowy fetysz ?
ja , , no tam - pokazujÄ™ biurko .
Była w Żorach u faceta też. ogloszenia towarzyskie ja znalazlam tu bardzo dobra klinike i lekarzy ale terminy dlugie- no ale nic jak trzeba czekac to trzeba...
nie trzymajcie tej farby na glowie tyle czasu bo najwyrazniej wam mozgi zzera. Nie wiem co to bÄ™dzie za tydzieÅ„, skoro dzisiaj miaÅ‚am komuniÄ™ chrzeÅ›niaka a teraz bÄ™dÄ™ miaÅ‚ swojego syna. Tak siÄ™ zastanawiaÅ‚am o co chodzi, ćwiczÄ™ codziennie od 5 lat a sylwetka nadal byle jaka. zastanawialam sie wlasnie nad dr szczytem, ale wiesz nigdy nie ma sie pewnosci dopoki sie nie zrobi e tam, ja braÅ‚am ostatnio krakowskÄ… suszonÄ…, i inne kieÅ‚baski, nikt mnie nie sprawdzaÅ‚, dodam jeszcze ze lecialam samolotem, nie wiem jak jest w przejazdach autokarowych, bierz kieÅ‚basy portal społecznościowy
Mi tam się nawet podoba. Ja mam dość skromny budżet i mało czasu więc celuje w sprawdzone metody które nie robią zemnie bankrutki! Generalnie jak jest za duzo mydla to lewatywa jest mega nieprzyjemna i ma okrutnie przeczyszczajace wlasciwosci. Jak przyjmowano mnie na porodówkę, to pytano mnie czy będę miała cc czy sama będę rodzić. A kysz................!!!! Mój Turek Sinan będzie w moim sercu na zawsze pomimo tego, że wyszlam teraz za Polaka. ja mam usta powiększone przeszczepem koliowym - wycięli mi kawałek skóry z pośladka;
Witam raz jeszcze
Trzeba iść siusiu zanim się ją łyknie, bo można usnąć na korytarzu
i chyba nie powiesz, że ze względu na to że one taką moralność mają
dzieki za rade i chyba tak zrobie
Uff moze to tyko przesilenie wiosenne... |
|