jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 16:28 Temat postu: Christina Aguilera Hurt |
|
|
ja tez palilam tylko nie w ciazy, ale po karmieniu znowu zaczelam, adwokat kraków StanisÅ‚aw u Drzyzgi nie wÅ‚aÅ›nie, tego samego dnia, po kilku godzinach jak nie wytrzymaÅ‚am wkurzona
Bee Gees - More than a woman
Kanka zawsze musi wchodzic w pupe bez oporu bo podrazni sluzowke odbytu.
Idz sie pierniczyć Pierniczku, to że jesteś taką fujarą, która nie potrafi znaleźć pracy, to nie znaczy od razu, że Polska jest do bani!
czesc wszystkim.
Fanka oj jestem i zawsze bedę, czuje sie jednak młodziej niż wskazuje na to metryka.
Witam. sex anonse ja stosowalam stosunek przerywany i bylo ok przez 2 lata - kiedy sie zaczelismy starac o dziecko okazalo sie ze mam ogromne problemy z plodnoscia.......
Pozdrawiam Ile kosztuje wyrobienie dokumentu dla osoby pełnoletniej, która nie skończyła jeszcze szkoły? oszczędzałam na zabieg a wydałam tyle kasy na darmo ;( Jak widze osoby które mają słabe B to im bardzo zazdroszcze Nie wiedziałam co można zrobić w tym kierunku (operacja odpada) i widze , że najlepsza dieta i ćwiczenia więc od dzisiaj zaczynam Witajcie kobitki Co się tak zablokowałyście, wiem, że jest was duuużo więcej tych zauroczonych w przystojniakach w sutannach. sex anonse
x Poczytałam trochę wasz topik i te stronki, wierzę że tak działa głodówka, jak operacja bez skalpela, tylko powiedzcie mi dziewczyny co ja mam zrobić gdy jak się przegłodze i nie zjem w porę śniadania boli mnie głowa i jest mi niedobrze, ja bez żarcia dzień nie wytrzymam a co dopiero tyle, NAPRAWDE PODZIWIAM i trochę zazdroszczę. A jak Wam idzie? Zaczelam z nim rozmawiac na gg, pisalismy do siebie maile. naprawde mozna się tam duzo nauczyć w sprzedazy sa pomidory z genami myszy,genetycznie zmieniona soja i cala masa roznych innych wynalazkow o ktorych ludzie nie maja pojecia bo o tym sie nie mowi. teraz już na pewno załapie i będziesz miała problem z głowy pomyśl sobie tylko co możesz kupić za pieniądze zaoszczędzone na pieluchach
Aaaa...
Monika - chętnie, ale nie wiem czy się nadaję Moja emigracja nie jest dyktowana powodami zawodowymi
Blumenka - moja endo na co dzień pracuje w szpitalu na Banacha,ale mnie poleciła dr Górnickiego,który jest ordynatorem oddziału chirurgicznego w Wołominie...(a przynajmniej był w maju 2008 r.)
Poza tym nie za dobrze siÄ™ z tym kolorem czujÄ™.
Kuba Wojewódzki
mucha ladniejsza, cichopek ma taka duza glowe.......
a robiles to ze wzgledow estetycznych?
Dziewczyny , a może poprostu zadzwońcie, czy idźcie i umówcie się (zaproście )ich na kawę, piwo, czy coś innego . |
|