jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 08:18 Temat postu: 27 kwietnia z wrocka a ty ?? |
|
|
No ja tez niestety nie moge wrocic, bo sytuacja w Polsce z dnia na dzien coraz gorsza, a wszystko zaczynac od nowa?- chyba nierealne. anonse erotyczne ale nie radzę iść do fryzjerki bo włoski kręcone będą piękne przez pierwszy dzień, a zauważysz potem jak zaczną ci się sypać końcówki z farby.
zapłaciłam 100 zł, kosmetyczka ostrzegała że goi sę do roku, ale było ok poza jednym przypadkiem kiedy przez jakis czas ropiał i nie było z dziurka najzdrowiej, ale wybrałam sie wtedy do kosmetyczki znowu, zdezynfekowała, wyczysciła, zapisała dobrą maść i jest juz do tej pory ok, a kolczyk mam ponad rok.
A ja tam myślę, że ten pierścionek jest całkiem ładny.
karta Nokii upoważnia do 15% zniżki na zakupy w Reserved
Hej!
Doświadczenia są różne i chcielibyśmy abyście je opisali na naszym forum.
Tez bym tak chciała
nie zrozumiałam do końca tych słów księdza..chodzi w nich tez o nieudany proces...to na pewno zmienia,podzielam zdanie EwyEwy2- trzeba zyc dobrze, bo przecież musimy żyć...no teraz to i mnie sie smutno zrobiło
Polecam każdemu kto chce się nauczyć.
u was to normalne a u mnie nie..
wyrzucisz 15 zl w cs co w sumie sie do niczego nie przyda. portal społecznościowy W piatek mialam wizyte i wszystko jest ok.
Mam tylko nadzieje ze szybko sie to stanie, z drugiej strony jak pytalam lekarza o ten makijaz permanentny to powiedzial ze nie ma sensu, ze nic tego nie zakryje i nie powinnam kombinowac, i zeby stosowac narazie tylko maści bo inaczej jeszcze bardziej sobie zaszkodze a takie zabiegi to jak blizna zrobi sie biała. Witam! JEST DO BANI walkę o zycie tylko ze na sali sadowej toczy tez henry z morderstwa pierwszego stopnia, zielona mila juz wymieniona, przed egzekucją...aha i jeszcze...nie pamietam tytulu, jak sobie przypomne to napisze No racja - co mi zależy. anonse erotyczne
Ale potem to powtarzam. Atrakcji multum. Nie piszemy przeciez o ciemny, czekoladowym brazie. Juz jestem w kuracji dwu tygodniowej i zauwazam ze brzuch mi wyszupłał, ale to z jednej strony logiczne skoro dorosly czlowiek ma około 8 do 15kg kamieni kałowych w jelitach to oczyszczajac jelita pozbywamy sie tych złogów wiec juz od tego mozna ZDROWO wyszupleć. obrady sejmu to czarne komedie, nie kazdy preferuje Terza nie mam juz z nim kontaktu, zyje swoim zyciem i mam cudownego chlopaka nie ksiedza czy zakonnika!!!!! od kilku lat mam problemy z prl...jak miałam 18lat przez trzy lata prawie brałam brom...
kosztowało 60 zł.
Ćwiczyłam, nie jadłam po 17 i trzymałam się 1000kcal i przed ćwiceniami piłam l-karnitynę
Mój mąż zostawił mnie pod koniec zeszłego roku.
Heyaaa konspiracja
uzywaja loreala a ceny sa naprawde konkurencyjne.
Ja pje herbatkę 4 dzień Czuję się..hmm...
skoro mam slub konkordatowy to co mam zrobic??
a ja powiem tak,
To byo podstawa do rozwodu cywilnego. |
|