jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 07:15 Temat postu: Mój mąż wie dokładnie kiedy zaczynam kombinować z nieje |
|
|
Ubielbiam spotkania z ludzmi i długie rozmowy. sex anonse masz problemy ze snem po pierwszej tablecie? Nie mozna sie bzykac
Najlepszym lekarstwem jest śmiech i dobre samopoczucie.
Kremy?
Bardzo prosze o odpowiedz...
mam pytanie biorę gynalgin na zmianę z lactovaginalem i po ginalginu czuję się strasznie zmęczona, śpiąca, nie mam siły na nic...
W tej kwestii jeszcze osoby które zakrywają rany dostają infekcji bardzo szybko, a np.
Nie znam zadnej inej Polki, ktora ma meza Turka.
nie jestem zdrowa, a tokso daje mi w kość co jakiś czas.
Ten Salon Unikat na ul.Krzyżowej jest dobry??Bo ja naprawde potrzebuje dobrego fryzjera...
Jeśli jest to produkt kosmetyczny może go podać kosmetolog, jeśli medyczny - lekarz.
4)malzenstwo zawarla osoba pozostajaca juz w zwiazku malzenskim-uniewaznienia moze zadac kazdy kto ma w tym intres prawny
Mam już za sobą wszystkie badania i ustalony termin na 27.09 do tej pory byłam spokojna i nie myślałam o operacji ale od jakichś 2 tyg coraz częściej o tym myślę i coraz bardziej zaczynam się bać. seks oferty My z kupowaniem jedzenia mamy nastepujacy system:
3 majcie się .. GaboniK- dzieki! istnieje inny lek niż bromergon, nazywa sie NORPROLAC, tylko że...bromek kosztuje kilka złotych, a norprolac 125 zł..... Katar? lotemax, naclof, vitreolent. sex anonse
Zwyczjniw jakl w większości salonów, fryzjerki też normalne nic specjalnego Hej mamuśki! 30-40 funtow tygodniowo, po 9 dniach wyjechalismy do oxford'u, najpierw na pole namiotowe, przespalismy tam dwie noce, rozejzelismy sie po okolicy, potem znalezlismy sobie miejsce na obrzezach i tam sie na dziko rozbilismy po trzech tygodniach okazalo sie, ze nasza dzika polana ma swoich wlascicieli, i choc zapewniali nas, ze mozemy zostac, zmylismy sie do parku kolo lodowiska i tam sie rozbijalismy co noc piekne wspomnienia Kradzież Grzech Grzech Zła Grzech Grzech Szkodliwa Zła wszystko co kojarzone jest z polska tradycja Dziewczyno to schudnij do normalnych rozmiarów , bo teraz to chyba jestez xl, i nie martw sie na zapas, coby było gdyby..../.., bo w najbliższej przyszłości ci to nie grozi. Tak więc jak tam się staracie to może być to, zarodek u mnie pokazał się na usg hmmm równo po miesiącu od zauważenia tego ciałka na usg, natomiast test wykrył ciąże po hmmm ok 2,5 - 3 tyg od tej sytuacji.
szuan - mówiłam,ze sie nie znam
Ja Ci podam jeden przyklad.Nie obrazajac nikogo.
pozdrawiam!
Hejka wszystkim.
Zerknij tu:
Może spróbuj skontaktować się ze swoim ginekologiem..
i właśnie przez takie głupoty jak spirytus i woda utleniona ...
Chciałem zaoszczędzić i poszedłem do dentysty, który robił zęby po 120zł za kanał, dodam, że leczyłem zęby trzonowe. |
|