jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 02:42 Temat postu: szczegolnie ze moj narzeczony ( po czesci z tego powodu) dob |
|
|
Jestem przygotowana na najgorsze.. adwokat kraków @punka66 - ja stosujÄ™ ten krem wyÅ‚Ä…cznie na rozstÄ™py.
Wszędzie proponowali mi tylko rozjaśnianie wodą utlenioną!!!
Moje poszukiwania hmmm ehhh mmm- to w skrocie tyle
Uważam,że ten program pokazuje zakompleksione kobiety i nie chodzi tu o ciało tylko psychikę.Z niesmakiem oglądam ten program,wersję holenderską też z niesmakiem oglądałam.Dużej części kobiet są potrzebni po prostu życzliwi ludzie,dobrzy mężczyżni i wiara w siebie.Uważam,że operacje plastyczne jeśli ma się defekt np:w postaci obwisłego brzucha są potrzebne,tak samo można trochę powstrzymać starość,lepiej się czuć ze sobą ale ten program jest strasznie smutny,pokazuje samotność,rozgoryczenie,zakompleksienie...Tym kobietą operacje nie pomogą.Poza tym zmiany jakie są osiągane to głównie inne uczesanie i makijaż,strój.Każda z nas może zrobić sobie takie niekorzystne zdjęcie,następnie się umalować,stanąć inaczej...
nie jestem polakiem.
najpierw zmotywuj siebie bo inaczej zarzucisz kazda diete,nie jestes sama,przezyj na zupce 2 dni a 3 go w ogole nie odczujesz glodu,Zielona zaczynaj od nowa,jestesmy z TobÄ… i dasz rade
Anakondo, Regine, Pytajniczku-kwiatek dla was
witam mam podobny problem wzielam 3 tabletki gynalgin, lekarz powiedzial, ze mam brac i na czas miesiaczki przerwac kuracje i ponownie przyjmowac lek po zakonczeniu. adwokat kraków sÄ… moze w polsce jakies sklepy gdzie kupic mozna ubrania sygnowane przez J.Lo?
Prawda jest to ze im wiekszy implant tym wiekszy bol, mam porownanie patrzac na dwa rozne implanty. Oczywiście pojawienie się potwora powoduję moje przemieszczenie do innego pokoju, ale mimo wszystko, nie mogłabym spać w mieszkaniu, wiedząc, że jest gdziekolwiek w pobliżu. ale nie radzę iść do fryzjerki bo włoski kręcone będą piękne przez pierwszy dzień, a zauważysz potem jak zaczną ci się sypać końcówki z farby. Wiec wydaje mi sie ze tez powinnas zrobić to badanie , ca 125. Hej! sex anonse
Ale zabieg nie należy do przyjemnych i nie ukrywam, że moje powieki są mocno spuchnięte. Lekarz przepisał mi je, bo mam jakieś zapalenie , ale zadnych objawów nie miałam. Po pol roku noszenia czarnych wloskow, regularnego farbowania co miesiac (zanaczam !) na czarno-niebieski zamarzylam o bardzo jasnym blondzie. a na jakie stanowisko jesli mozna wiedziec ? ja tam lubię windy(bo jakby co to nawet staje!) winda oczywiście ja tez mam mieć operacje ununięcia wola tarczycy ( mam 18 lat) boje sie bo wiem że są różne skutki operacji - nawet utrata głosu- no i blizny . kammel
klei sie ale warto .
W sprawch organizacyjnych zostałyśmy oszukane .
Myślę że w niedługim czasie rozjaśnię sobie je pasemkami.
także powoli, ale trwale i to mnie cieszy bardzo!
haha aleczka ale mnie rozbawiłaś udanych i owocnych przytulanek |
|