jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 18:44 Temat postu: Przepraszam, ze wczoraj nie wpadÅ‚am na topik ale niestety w |
|
|
julliiii- ja cie niestety zostawie bo nie mam netu w domu, ale 4 dni wolnego tak szybko zleca ze juz niedlugo sie odezwe. portal społecznościowy P.S jem normalnie, a po cwiczeniach zawsze glodnieje wiec przegryzam jablko albo banana, no i wypijam ok pol litra plynow.
Pozdrawiam
Mniej nie ma sensu- żadna z nas nie chce jo-jo
pectus - to co chciałbym ci dać
ataner - tabletki dojdÄ… - nie martw siÄ™
kurde znowu jakiś nawiedzony nam sie trafił.Chyba góra ma tu jakiegoś swojego człowieka do dywersji
tak z ciekawości pytam.
musze z kims pogadac o tym co teraz przezywam.moj maz pracuje na stale we wloszech,pobralismy sie w styczniu tego roku.ja sie ucze, mam 19 lat ale bardzo powaznie mysle o wyjezdzie do meza do wloch.tam tez mozna skonczyc szkole,prawda?jestem w kropce.powiedzcie co mam zrobic.
IgG- 265, IgM- 0,21.
Jako ze lewatywy stosuje raczej uzupelniajaco moge zaprosic do przeczytania
co drugi dzień bo boje sie tych bóli głowy.
W oprawie na ścianie będzie pamiątką na długie lata. anonse erotyczne kurde.....
ja też jestem na 'diecie'i ćwiczonkach...ale ja już widzÄ™ rezultaty...po niecalym miesiÄ…cu ubylo mi 3 kilogramy...dziwne,że nie chudniesz bo ja akurat nie jem od godziny 20..czasem nawet i koÅ‚o 21 mi siÄ™ zdarza coÅ› zjeÅ›c(kromeczka chleba razowego) a jednak już widać efekty... Napewno pomoże!!! kim jest KAISA skrzynka?bo jakoÅ› nie kojarzÄ™ tego egzotycznego, bÄ…dź co bÄ…dź, imienia..? Na zdrowy rozsadek przeciez tam jestranka wiec takie leki sa konieczne. BÄ™dÄ™ pisaÅ‚a na bieżąco Pozdrawiam. portal społecznościowy
co innego lecac z anglii, jeśli znajda cos w podrecznym, bedziesz mial mozliwos zaplacenia za to zeby Ci to przesłali. warto się uczyć języków obcych........... No i srubki sie luzuja, skrzypi, trzeszczy (a nie jestem otyla). motakini ------> albo mam wrażenie albo jesteś jakoś bardzo źle nastawiony do chirurgów?!jakieś nieprzyjemne sprawy z przeszłości? Scarlet też jest OK Dziewczyna z perła to nie film dla mało wymagającej publiczności się rodzi. na razie nie narzekam - jajka uwielbiam (sama sie dziwie, że jeszcze), ser camembert czy brie i mięso też.
Bardzo często mam straszne napady głogu, po czy mam poczucie winy że wogóle cokolwiek zjadłam.
bo troche kosztuje a nie chce sie naciąc bo juz słyszalam kiepskie opinie.
pokrzywa i skrzyp pollny?
Aby uzupełnić niedobory tego pierwiastka, należy spożywać suszone algi (do nabycia w sklepach ze zdrową żywnością), które można dodawać do różnych posiłków.
bromergon bierę od początku leczenia, czyli ok 7 lat...u mnie wysoki poziom prolaktyny wowały tabletki anty, po ich odstawieniu zaczął się mlekotok...w czasie leczenia bromergonem jest ok, ale kiedy tylko na kilka dni go odstawiałam, od razy pojawiał sie mlekotok...u mnie bromek nie wywołuje żadnych skutków ubocznych. |
|