jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 13:45 Temat postu: Koniec koncow wyladowalam w Grzybowie I odpoczywam |
|
|
ChciaÅ‚am siÄ™ tylko tu wypowiedzieć na ten temat, napisaÅ‚am co wiem i proszÄ™ mnie nie atakować seks ogłoszenia Wreszcie udaÅ‚o mi siÄ™ dotrwać do 4 dnia!
Schodziła z ciebie woda w kolorze zgniłej zieleni- nie wiem nie znam sie , w koncu nie studiowałam medycyny, ale z tego co tombak opisywal to wiele osob nie wie co za brudy ma w sobie ( które osiadaja latami i to one tak jakby truja organizm toksynami, wchłaniaja sie do krwi i obiegaja calutkie ciało).
Kapitan sprawdź pocztę.
Każda głodówka ma sens.
W podziemiach chyba!
Tak piszą na forum bardziej doświadczone osoby.
07783271568
forum powstalo dla swobodnej wymiany mysli i pogladow, wiec kazdy ma pelne prawo do tego..
Co mam myśleć na ten temat? ogloszenia towarzyskie Dzielenie ampułek na pół jest lekko niehigieniczne...
Kurcze, tak sie ciesze, ze az nie moge w to wszystko uwierzyc! Jejku 4 dzień, od początku ubyło mi zaledwie 2,3 kg, także cholernie wam zazdroszczę, że u was to postępuje znacznie szybciej. Wiec coz..... Wiec jesli nie bedzie innego sposobu na dzidziusia -to cena nie wazna. Może to jakiś wybór? ogloszenia towarzyskie
lody jagodowe Wy tak o slodkosciach ,a ja dalej na diece ...teraz taki upal i nawte na piwko z sookiem sie nie skusze . Ścięli mnie cudnie...Jeździłam tam ponad rok co 3 miesiące do pani Dominiki, która potrafiła tak ściąć, ze aż dech zapierało. ja brałam microgynon i B mam F (ale brałam 10 lat a moja mama też ma spory biust). Witam polecam extreme na ul.daszyńskiego,,miła fachowa obsługa klijenta,,ceny naprawde niskie,pzychodze do dziewczyn na modelowanie i wychodze z uśmiechem ,polecam ten salon Domyslam sie, ze Twoj chlopak jest Wlochem? A skurcze od 5 mca nie nastawiały mnie optymistycznie na podróże.
Aquamid jest stałym wypełniaczem, więc mam na stałe.
trafilam do dobrego dermatologa i pomogl mi sie pozbyc tego z twarzy.
Chce stworzyc wielka baze wiadomości na temat odchudzania produktów wspomagaczy jedzenia cwiczenia itd… sama jednak tego nie stworze…
a mnie sie jej szkoda zrobilo...kurde popelnila blÄ…d i ciÄ…gle za niego p[laci, etykietka \'\'puszczalskiej\'\' zostala jej przyczepiona chyba juz na zawsze..kazdy z nas ma jakies wstydliwe, hanbiÄ…ce sekrety..kazdy popelnil blÄ…d..one nieswiadoma konsekwencji popelnila blÄ…d na oczach calej polski..ps.
Wiec darujcie sobie komentarze na ten temat bo to Co Wy myslicie to mi zwisa i powiewa.
Moze to jakas narodowa cecha..?
Bo ja w trakcie tej glodowki mialam z 3 razy samoistne parcie bez pomocy lewatyw i wydalalam wlasnie smolista mazie bleee i nie wiem czy to sa te kamienie kalowe czy ta smolista mazia to cos innego.
Żeby zrozumieć jaki jest sposób wyleczenia skutecznego wrastania należy zrozumiec dlaczego paznokcie wrastają. |
|