jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 07:41 Temat postu: Mi siÄ™ udaÅ‚o to Tobie napewno też!!! |
|
|
DzieÅ„ 2- czujÄ™ siÄ™ rewelacyjnie- wiem na pewno,że wytrwam.Pa portal społecznościowy aha ile kosztuje takie badanie ??
Ja rano jak wstaje myję ją szarym mydłem, potem smaruje wokoło rany mascia lioton 1000 ( tak kazali w szpitalu) potem jak skąś przychodze i jak ide spac po mysiu przemywam wódka wymieszana z wrzatkiem a na koniec na noc smaruje mascia na blizny CONTRATUBEX.
SÓL, PIEPRZ, SELER, PIETRUSZKA, BULION LUB JAKAŚ OSTRA PRZYPRAWA.
Patrzylam na niego jaki jest slodki i malutki.
O buraczkach nic nie wiem ale to w końcu warzywka i nie sądzę, żeby były tuczace.
No i oczywiście do czesania włosów używajcie specjalnej szczotki do włosów przedłużanych takiej, która nie będzie zahaczać o łączenia.
Pomózcie!
około 10 min.
tutaj tez jest opisane
...
Dla mnie sprawa priorytetowa nie bylo schudniecie gdyz nie mialam nadwagi. seks oferty przede wszystkim, to jak juz wczoraj wyjasnilam, nie chodzi mi wcale o zadne uogulnienia, bo wiadomo, ze co facet to inny gust.
Ja w dalszym ciagu czekam w niepewnosci zeby zrobic test ciazowy Dziewczyny pierwsze dni gÅ‚odówki sa najgorsze, to taka walka ciaÅ‚a z umysÅ‚em, gdy to przetrzymacie to juz z górki Fryzjerka, która siÄ™ mnÄ… zajmowaÅ‚a (niestety nie zapytaÅ‚am jak ma na imiÄ™ ) najpierw przez kilka minut rozmawiaÅ‚a ze mnÄ…, przedstawiaÅ‚a swoje sugestie, wskazówki, jak bÄ™dzie najlepiej itp.. dokÅ‚adnie - wypozyczasz sobie odkurzacz w komforcie za 1zÅ‚/doba i odrazu kupujesz Å›rodek czyszczÄ…cy - usuwa wszystkie plamy jestem napalona na \gabriel\ czy ktos tam byÅ‚? portal społecznościowy
Ps.. Staże to dobry pomysł - będę się dowiadywać. hej pamiętacie kto to śpiewał? No właśnie o to mi chodziło boa, czy Twój Ksiądz jest zdecydowany tak na 100% , tzn. Możesz zrobić sobie balejaż w jaśniejszym kolorze, np. U mnie bylo tak:
Maila nigdzie nie znalazłam, a w necie spędzałam po kilka godzin dziennie, ale nadal nad tym pracuje
Tyle kosztowała mnie moja bezsilność i niepewność.
odkurzaczem go!Z mojego doswiadczenia to najlepsza bron na niechcianych,osmonogich lokatorow.No i na pajaki trzeba uwazac,bo raz taki jeden ugryzl mojego brata w kostke i ma do tej pory taka chropowata skore Dawno to bylo,ale pamietam,ze wyl z bolu
Po co wam kobietki przepis.
Nie należy się zrażać, bo obwody będą się zmniejszać. |
|