jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 23:43 Temat postu: http://www.usatoday.com/life/people/2006-04-1 8-tomkat-baby_ |
|
|
miałam na myśli, że dla mnie z dziećmi nad morze za daleko, bo moje nie bardzo lubią jeździć, 2-3h jest ok bo śpią, a potem jest marudzenie, płacz... ogloszenia towarzyskie (32) 278 93 16, 17 Setunia kto Cię tam wie wierzysz w magię drzew to może i jasnowidzem jesteś
Też słyszałam, że niektóre są z warszawskiej i może mają jakieś zwyczaje stamtąd wyniesione, ale bez przesady.
mknie niczym piorun, wprost w strone twojego oka/ust/nosa ...
nie uwazam ze mamy byc lekarzami, ale regulowac dawke hormonow z czasem zdaje sie ze bedziemy potrafily.
Nikola - Imię żeńskie pochodzące od męskiego imienia greckiego Nikolaos, poprzez łacińskie Nicolaus.
Umówiłam się na przyszły tydzień do salonu Cleopatra...ponoc też niebanalnie i nie tak drogo.
BROMA, OPERACJĘ PIERSI.
Andora - 8 pkt. adwokat kraków Ja bardzo bym chciała żeby wystąpiły
Może brzydko? czy ktos tu jeszcze zaglada ????????? Krwiaka miał przez 3 miesiące. czasami warto zakrecic kranik i odczekac chwile jak minie dyskomfort, masujac w tym czasie brzuch, mozliwie bez zmieniania pozycji, potem odkrecasz kranik i wlatuje dalej Sukces! adwokat kraków
Ja poznałam około 25-30 osób, z różnych środowisk. Wczoraj wyleciały ze mnie jakieś zielone farfocle i obstawiam, że to szpinak sprzed paru tygodni. Ma filtry wodne i filtry hypa. Witajcie kochani! No i się zaczęło. ;-( brałyście może coś takiego? myslalam wczesniej nad anglia
Teraz chodzi do terapeuty.
POMOCY!!!!
10.
- kilogramy - przez ostatnie 4 miesiące przybyło mi ich 6.
DO DAMISIA...
No,a kondycja o niebo lepsza.
hej
we can all together......
no i chyba wypije też mała kawkę, taka z płaskiej łyżeczki rozpuszczalki. |
|