jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 16:28 Temat postu: trzymajcie sie |
|
|
Druga sprawa,przypomniało mi się,że miałam sny-koszmary,że jadłam ciastko i jeszcze jedno i kolejne moje ulubione z toffi,później zwążtpiłam bo zawaliłam atkinsa.Taki sen to ja dziękuję,wiecie ja nawet nie mam celu jeśli chodzi o chudnięcie,zależy mi na sprawdzeniu tej diety i siebie samej.Sprawdzam bo chciałabym pomóc kumpeli,no i mam ciekawość adwokat kraków Super ,ze je robisz .Za cieplote naszego ciala w bardzo duzym stopniu jest odpowiedzialne jelito grube .Ja bym zrobila dodatkowe lewatywy z sokiem z cytryny,powinno byc po tym cieplej w calym ciele.Sprawdz.Lewatywa z 1,5 litra cieplej wody. hej!
Z Aquamidem jest o tyle dobrze ze można go dostrzyknac systematycznie, czyli masz czas na uzbieranie kasy.
Pomimo tego ,że na wadzie 3 kg mniej nie widze róznicy w pasie udach itd.
501 jest super zawsze mi sie podobała i pewnie bedzie podobać mój drogi takie nosi i ma najapetycznejszą pupkę na świecie
masturbcja powinna konczyc sie orgazmem bo wówczas następuje odpływ kwi z narządów płciowych jeżeli tylko masturbujecie sie dla przyjemności podniecenia to krew zalega i jest powodem bólu w dole brzucha.
Ja zawsze o takich marzyłam, ale niestety matka natura dała mi włosy proste jak druty, gęste i grube.
Chociaż o tych mięśniach też juz słyszałam ale BOŻE żeby ta waga chociaż stała a nie 2 kilo w górę!!!!!
Ta choroba pochłania dużo kasy i jedzenia
pozdrawiam
Na tą czekoladę mogę za jakiś czas już jakiś jasny brąz połozyć.
ktos wie po czym mogly mi urosnac????
Brałam walerianę i melisę ale nie mogłam już zasnąc do rana. seks ogłoszenia tylko amatorzy kapslują piwo,szanujący się konwojent zostawia dziurę bo to jest szansa 50/50 że przejdzie,a jak nie to trzeba zapłacić pozdrawiam
do tego ciagłe uczucie parcia na mocz! witajcie dziewczyny ! Współpracują z urzędami pracy więc pomogli mi uzyskać pieniądze na kurs. Nawet cełej porcji nie zmęczyłam bo już jestem pełna....fakt, owoców brakuje mi najbardziej, ale cóż.... A ja nadal czekam do końca miesiąca z testem,choć wątpię żyby coś z tego wyszło,test juz czeka i strasznie mnie kordzi seks ogłoszenia
Prosze o odpowiedz.Bede wdzieczna. Niestety IgM i Igg wyszły dodatnie. tak nam wmowiono ze to jest piekne a niby dlaczego nie jest inaczej? A jak bylam juz na porodowce to obok mnie rodzila i starsznie sie darla, a akurat byla msza. WSZYSTKIE ODŻYWIONE I Z ŁADNYM SKRETEM BEZ SIANA, ODPOWIEDNIO WYCIENIOWANE. teraz chcialam zrobic 21 dni ale nie wiem czy to bedzie mozliwe w obecnej sytucaji. aha i ponawiam prosbe kolezanki o jakies cwiczenia na boczki, strasznie nieestetyczne sa bleeee :/
musze sprobowac z tym sernikiem, sama bym go chetnie zjadla, juz sobie wydrukowalam przepisy
nigdy nie moglam sie od nih odpedzic...
DOKLADNIE POJSC DO LEKARZA TO PODSTAWA
a wieczorem 1t.
i proszę nie o odpowiedź że jak najszybciej, bo to wiem, chciałam wiedzieć po jakim czasie wam to się udało (wyciągnę sobie średnią .
forum powstalo dla swobodnej wymiany mysli i pogladow, wiec kazdy ma pelne prawo do tego.. |
|