jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 15:28 Temat postu: Powinien zostać przepisany przy niskim poziomie progesteron |
|
|
Drażni mnie że szukają debili, których taka reklama przyciąga. seks oferty Ja byłam na kursie męskim połtora miesiąca temu i nie mam żadych zastrzeżeń, szkoła ok, personel i instruktorzy ok, skzoda tylko że nie mają takich szkół w innych miastach.
Poza tym jest giełda Lobby Biuściastych.
Bardzo, bardzo dziękuję za wszystko i gorąco pozdrawiam
Prawie rok temu straciłam dzidziusia, lekarz twierdzi że to przez mojego towarzysza niedoli - mięśniaka.
Od tego momentu jak jestem głodna to boli mnie serce :0
a co do grzywki to niestety ja musze ja prostowac bo inaczej nie da rady...
Ambasada urody za 3200 za kurs to przesada !!!
Ja mam do wydłużenia 3,5cm i się zastanawiam ile czasu mniej więcej mi się z tym zejdzie...ponoć 1mm dziennie to nie jest standard...dlatego tak w praktyce...jak to wyglądało u was...?? ogloszenia towarzyskie ;_))))
Alan u Górniaczki Chciałabym sprostować pewną wypowiedź,którą parę miesięcy temu napisałam. unormalnić... mnie tez sie wydaje , ze reprezentowanie przez nia tego produktu to strzal w 10 A ja uważam, że można mieć tyle w pasie przy takiej wadze jak podała, gdyż znałam również dziewczynę o cholernie wąskiej talii, szerokich biodrach, wyglądającą wręcz dziwnie. sex anonse
Mówisz serio, że mogłabyś mi coś takiego przekazać? dla dziewczynki : przez chwile dzis przeszla mi przez głowę taka myśl że by zarzucić dietkę, i zjeść sobie kanapeczke z białym pieczywkiem i KItKata Teraz czeka mnie jod w Gliwicach. Nie wiem czy pisalas zy nie ,ale jesli nie jest pierwsza to mozesz spokojnie robic skoro tak super sie czujesz ,tylko badz ostrozna i nic na sile.Jak sie poczujesz nieciekawie to lepiej wyjsc z glodowki i powtorzyc za miesiac.Nie robicie czegos takiego jak zakladanie ,ze to ma byc x dni i nie trzymajcie sie kurczowo terminow.Jesli bedzie swietne samopoczucie to robcie dluzsze posty ,ale nie radze na pierwszy raz tak kombinowac ,jest to troche niebezpieczne .Za to nastepne jak najbardziej mozna wydluzac.Obserwujcie siebie i reakcje organizmu i jak bedzie cieniutko to wychodzic z glodowki.Nie da sie za jedna dluzsza dokladnie oczyscic bo jakbyscie poczytaly to jest to raczej kilkuletni proces,tak pisza ci ,ktorzy propagowali glodowanie dla sprawnosci ,zdrowia ,sil witalnych,regeneracji komorek odzywiajac sie miedzy glodowkami bardzo zdrowo . k**wa ten świat zmierza coraz szybciej ku końcowi. Mieszka juz tam jakies 3-4 lata.
Gro witamin jest rozpuszczalnych w tłuszczach i w ten sposób najłatwiej przyswajalne przez organizm;
a TY jaki dostalas( albo jaki kupiles)
No i dużo lepiej mi się oddycha.
Miało być tak pięknie, niezwykle, a wyszło...
lepsze jeść i cwiczyc chwile niz nawpieprzac sie by wyrzygac
śmieszne.
Czy ktos to może stosował?
Dziś troszkę lżej - i dobrze |
|