jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 14:15 Temat postu: kurde, ale wczoraj pochlałam.... |
|
|
Odwagi. seks oferty dzięki za maila
Jestem z LA
Zachęcam do badania sie i wykluczenia twardziny układowej oraz reumatoidalnego zapalenia stawów.
u mnie z ta energia to róznie.
moj email:
Brak zaufania do siebie sprawia,ze szukamy potwierdzenia na zewnatrz.
trochę szybciej i będzie Your Latest Trick
Polecam serdecznie, m.in.www.przystanekzdrowie.pl ogloszenia towarzyskie ...
Super strona- polecam, niektore teksty sa z ksiazki Tombaka- które także polecam. A myślałam, że całkowicie przestanę jeść. Mieszkam w okolicach Pułtuska. neguje wszystko -a ty przeżyłaś zrywanie paznokcia? http://allegro.pl/item100687816_jeansy_levis_ 501_bcm_27_30_legenda_w_zasiegu_rak.html anonse erotyczne
Ja rwnie mam ochote sobie pogadac. mam ochtę na jagody i maliny, kupilam dzisiaj i zamroziłam, jeszcze się najem aaa i jeszcze jedno,ja po ugotowaniu miksuje zupe-latwiej wtedy mi ja przelknac na poczatku jedz zupe co 2 godziny nawet,przez pierwsze 3 dni,nie dopusc do odczucia glodu bo rzucicsz sie na wszystko co masz pod reka i nici z diety,po 3 dniach nie powinnas juz odczuwac glodu,w tej chwlil ja nie odczuwam ani glodu ano ochoty na slodycze a zupe jadam juz tylko 3 razy dziennie[powinno sie wiecej bo im wiecej zjesz tym wiecej schudniesz] Już prawie rok a tu nic.... To dlaczego nie wolno miec nic wlaczonego podczas lotu ? śpiewa ja grupa rockowa dwie kobiety prawdopodobnie coś mi się przypomina że w nazwie zespołu było słowo sisters . Bo na przykład jesli mąz był niedojrzały emocjonalnie do obowiązku małżeńskiego za pierwszym razem, to nie będzie też dojrzały za drugim razem.
masakra!
On wprost kocha ciasta!
Trzymajcie sie cieplutko.
Widzę dużą różnicę choć to dopiero trzeci dzień.
I tak przez 10 dni.
Brzuch mnie boli po cwiczeniu i teraz tez.
Dwa lata temu też piłam jak musiałam ze 3 dni, na czwatry dzień nie mogłam patrzeć na kawę i nie smakował mi długo po głodówce. |
|