jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 11:54 Temat postu: Jak byÅ‚am dwunastoletniÄ… smarkulÄ… to proboszcz z parafii |
|
|
słyszałam od wielu osób ze najlepiej przebic na wiosne... ogloszenia towarzyskie W pierwszej połowie lipca jestem umówiona na rezonans, więc od dzisiaj po maleńku i po ćwiarteczce będę wprowadzała to świństwo od nowa.
Jak już kupię tę nieszczęsną koszulkę, to już się spakuję ale też tak ogólnie, bo szkoda zagnieść ubranka i ręczniki To będzie na półce pod ręką raczej.
+48 22 622 08 08
Jesli wydluzanie nogi trwa 2 miesiace, to potem Ilizarowa trzeba nosic jeszcze przez 4 miesiace, zeby kosci sie utwarzily.
Nigdy wiecej;
wzrost 174, waga 54
Coz jeszcze moge poradzic:
Nie wiem o co tam chodzilo, ale popytaj innych lekarzy bo różne teorie, jedni od razu wycinają a drudzy nie.Tak jak z migdałkami, syn juz miał mieć wyciete w 5 roku zycie, ale ja sie nie zgodzilam, a dzis po 6 latach słysze , jak to dobrze ze nie wycięli mu
a co najlepsze okres mialam co 28 dni a tu nagle po 24 dniach nastepny dostalam i trwal 3 dni 1 dzien troche obfity a pozniej prawie nic i to z przerwami caly dzien nic a wieczorem po wiekszym wysilku np.
Wiele osób mi radziło, żebym nie rozczesywała ich na sucho, ale wyglądam wtedy...
I jakie to ma znaczenie? sex anonse he jak kco to pisacc nr gg13722805..a To NR FONA 788244576 PROSZEE
narazie w miare ok jest duzo lepiej niz pierwszy czy drugi raz czasem mi cos zapachnie ale jest dobrze ja mysle zeby zrobic tez z 10 do 14 dni zobaczymy jak to bedzie pozdrawiam trzymaj sie fanka posiadajÄ… bardzo dobre kosmetyki a fryzjerki sÄ… na bardzo wysokim poziomie profesjonalizmu! Lech czy JarosÅ‚aw? JeÅ›li ktoÅ› uzyskaÅ‚ unieważnienie to może mi cokolwiek podpowie. Jest on na plazy i spiewa w takiej smiesznej czapce, jak kobiety w wojsku. seks ogłoszenia
niby mówi, że jak chce to mogę jechać, a później dodaje t: online). pozdrawiam wszystkich. Dorota Tak mi jest po prostu wygodniej, bo nie chce mi się wymachiwać rękami czy ktoras mnie rozumie? z góry bardzo dziękuje
Poza tym waza tez kosci i miesnie, wiec wagi tez nie ma co za bardzo porowynywac, bo ludzie przy tej same wadze b.
zaczynam sie tym martwic i nie wiem co robic.
Potem mycie główki, jakiś balsam na głowę i siedzenie pod sauną (bez mojej prośby).
A co to za instruktorka była?
Wszystko, bowiem zależy, od potrzeby kobiety i umiejętności i jej oceny. |
|