jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 11:28 Temat postu: w tej chwili jest dostepny masaze z piecioma koncowkami masu |
|
|
pozdrawiam portal społecznościowy Co mi po tym , że wy napiszecie o swoich wÅ‚oskach..lepiej doradzcie mi co mam zrobić jak mam wÅ‚osy krótkie do ramion i w dodatku spalone przez prostownice ? kiepska z niej aktorka.
14 lutego miałam operacje.
Od 2 tygodni zaprzestałam, ponieważ skutki uboczne doprowadzają mnie do szału.
Poza tym robią się mięśnie, nie są widoczne, ale one też wpływają na przyrost wagi.
a co do tabletek po jakich nabrzmiewaja, stają się pełniejsze(oczywiscie nie rosną) to polecam novynette, cilest, mercilon, regulon, logest, harmonet, diane 35, microgynon, stediril...i tak dalej.
Migotka do starszej 50.
Wczoraj dostałam list z Sądu Biskupiego, że skarga wpłynęła i zawiadamiają, że ze względu na wielość spraw przewidywany termin rozpoczęcia kanonicznego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa to koniec 2015 roku! ogloszenia towarzyskie uznaje tylko cieliste rajstopy, moze nie szalej z kolorowymi
Potem rozpoczelam studia w innym miescie i wtedy tez zmienilam otoczenie na mlodsze, bardziej otwarte i nie oceniajacych az tak po narodowosci tym bardziej, ze na wloskim uniwersytetach studiuje wielu cudzoziemcow. Jeszcze jedno pytanko czy warto dodatkowo zazywać L-karnityne jeÅ›li tak to jakÄ… firmÄ™ wybrać.Z góry dziÄ™kujÄ™ i jeszcze raz pozdrawiam Ja ostatnio kupiÅ‚am takie: ćwicze na orbitreku jak mowilam od roku.... A jak kolczyk zrobiÅ‚am sobie niedawno, jak miaÅ‚am juz skoÅ„czone 18 lat... seks ogłoszenia
51063 Köln ja trafiłam do jakiejś nieprzyjemnej staruchy która prawie na mnie nakrzyczała uszy jak przebijalam trzy razy to bardzo szybko mi sie goily nawet w dwoch tygodniach!!! Dopóki będziesz mnie ratowała z każdej opresji, będę mógł zaprzeczać temu, że mam problem alkoholowy. Biorę Bromergon od września. Nie chcę byc grubasem!!! A zchodziła mi jak po opaleniu.
więc cóż mi więcej trzeba ...
Nie ma innej opcji!
Nie wiem, gdzie będziesz operowana.
Lubisz podglądać?
Należy przygotować 2 miedniczki lub małe wiaderka , jedno z bardzo gorącą wodą ,a drugie z bardzo zimną.
White Christmas
Nie wiem ile masz lat, ja zaczęłam miesiączkować od 12-go roku życia i dopiero od jakichś 6 lat (a mam 28 lat) okres mi się wyregulował jak w zegarku (co dziwne, że akurat w czasie, kiedy poznaam mojego męża .
Jem b do t 1:2 (okolo 60 bialka i 120, 130 tluszczu). |
|