jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 05:48 Temat postu: Juz pewnie jestes po operacji, mam nadzieje ze wszystko sie |
|
|
I już tak skomplikowany życiorys... seks ogłoszenia W moim mieście tj Ruda Śląska mają dosyć niskie ceny, rewelacyjną, kompetentną i miłą obsługę.
Ksylitol wszędzie wyliczany jest jak cukier.
Udałam się do chirurga po czym on stwierdził ze robi mi się dzikie mięso i kazał mi przykładać rywanol w płynie.Dodam jeszcze ze to była zima,palec miałam cały czas zawinięty w opatrunku z rywanolem.Czułam okropny ból i z trudem stawiałam kroki.Udawałam się do kontroli mniej więcej co miesiąc.Paznokieć wciąż mnie bolał,mięso rosło i zaczął powstawać niemiły zapach.Przy kolejnej wizycie powiedziałam chirurgowi ze te bóle nie ustaja i rywanol nic nie daje.Powiedział ze musze sie poddać zabiegowi usunięcia paznokcia w całości.BYŁ TO NAJGORSZY BŁĄD W MOIM ŻYCIU.Musiałam co 2 dni zrywać opatrunek ( jest to taki ból że nie umiem go opisać).Paznokiec po ok 6 miesiącach odrósł do połowy,był cały żółty od rywanolu i znów zaczął się wrastać.
Miałam ten sam problem, zakończyłam niedawno ćwiczenia A6W, a ten dolny wałek jak był, tak został.
Przetraszyłam się ze to jakis wylew albo co.
ale niedokonca wiem czy tak ma byc..
czyli złpżyłaś prawie miesiąc po nas bo my jakoś na początku listopada 2006roku i nic!może trzeba się w jakiś sposób przypomnieć,a mogę wiedzieć ile wpłaciłaś
Dzisiaj sie dowiedziałam ze mam tobiel...
(pozdro Regine
Emilka za to była przestraszona, nie chciała się bawić, większość czasu spędziła uczepiona mojej szyi...
Bezenergetyczne warzywa bogatoresztkowe, świeże lub gotowane, które należy spożywać bez ograniczeń, w dużych ilościach, im więcej tym lepiej:
Taka miałam wpadkę, którą wspominam z uśmiechem na twarzy...ale gdyby nieudało sie odratować mojego dziecka i gdyby nieprzeżyło, na pewno do miłych by nie nalezało...a tak synek żyje a sie cieszę... ogloszenia towarzyskie Razem stanowią nieciekawy komplet.
Dzień 6: w takim razie podziwiam cie za cierpliwosc ja nie mam nerwow ani sily na ciagle rozczarowania. no i troszeczke to endo mnie zalamalo...zastrzyk juz czeka do nastepnego cyklu... Gdzie jesteście kobitki????????? Mam jeszcze jedno pytanie czy wypadają wam włosy przy kompieli?? seks ofertyv
Chyba mam dzisiaj gorszy dzien bo juz zaczynam saczyc goryczke. calkowita racja!! szkaradztwo !!! Zaczeło sie od tego ze pomalowałam włosy na rudo (nie wyszedł taki jak chciałam) i musialam zafarbowac na brąz ktory niestety wyszedł prawie jak czarny. Co innego jak byś się czuła o 20 więcej. To ciężka praca niestety nie potrafiłam karmic na raz obydwoje,musiałam na zmiane dlatego czasami do godz 12-13 nic nie robiłam tylko karmiłam ale to na początku,później dzieci umiały ładnie ssac najadały się szybko i robiły przerwy 2-3 godzinne, w nocy nawet dłuzsze
[url=http://www.slip4ever.fora.pl/slipknot-new-s,1/ja-nam-osoby-kt-lre-s-grubo-20-lat-po-operacjach-i-zyja-i,785.html#827]ja nam osoby które są grubo 20 lat po operacjach i zyja i sa zdrowe
To mało, więc pocieszałam się że w takim razie szybko z tego wyjdę.
Chyab nic innego mi nei pozostaje
Dzieki za rade ale juz po 10 minutach oddechu zlapac nie moge , oby sie tylko nie zniechecic
Nie sądzę że jest w Ciąży ale życie pokaże.
Po jakims czasie one ci odrosna!!
Dlatego te badania są tak istotne ponieważ nawet gdy okaże się, że jest infekcja to można to leczyć.
wpisz w googlach haslo piaskowanie:
Wotajcie dziewczyny, ja biore Bromergon od wtorku, czyli wziełam juz 4 razy po 1/4 tabletki.
Jeśli ograniczyć się do W-wy, to chyba jednak Szczyt. |
|