Forum Olberg Tanya Strona G³ówna Olberg Tanya
Tanya Olberg

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

prosta ciekawa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona G³ówna -> riecredgana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Mar 20, 2014 02:53    Temat postu: prosta ciekawa Odpowiedz z cytatem

blacky75 no ja sobie wyobrażam ten niepowtarzalny smak mmm pyszności po tym czasie smakuje jak najlepsze danie królewskie a ja wlasnie wcinam sałatke lodowa z ogorkiem, pomidorkiem i papryką ,z odrobina soku z cytryny i pieprzem jakoś specjalnie nie odczuwam głodu z zupy zjadlam dziś tylko miseczke i mialam dośc anonse erotyczne byłam u wielu chirurgów plastycznych nawet u sankowskiego i nikt nie moze mi pomoc. chcesz wrócić do szkoły po wyjęciu szwów;nie wiem,jakie Ci założą.Ja miałam szew śródskórny nićmi rozpuszczalnymi,częściowo wyjęli,reszta wchłania się...powoli.Mogą być klamerki lub szew nićmi do usunięcia.Różnorodność.Zobaczysz,Olala,już ok.
Czekam na odpowiedź.
Ja siÄ™ dobrze z nim czujÄ™.
parę dni temu minąl rok odkąd mam założony aparat llizarova.
O żesz rany - nie jestem chyba wprawiona, bo nie wyrabiam z czytaniem
Czy zna ktoś może tytuł i wykonawcę piosenki z lat 80tych italo disco w refrenie powtarza się dwukrotnie coś w stylu ola more o ooo ,lub ona more ooo,piosenka coś w stylu Mauro Buona sera ale raczej to nie ten wykonawca.Na pewno leciał ten teledysk w ostatnim wydaniu Video mix Sierockiego na PoloTV.
TUBA -sprawdzona i najpopularniejsza u mnie w sklepie oprócz vanisza.wg mnie skuteczniejsza od niego.do ciepłej wody pare nakretek,kawał starej firanki(najlepiej sie pieni i zbiera brudy i włosy) czysci sie rewelacyjnie.
Jak każda z was pragnę mieć cudną figurę i uśmiechać się do siebie za każdym razem,gdy spojrzę w wystawę sklepową,którą właśnie mijam.Pracowałam fizycznie przez dłuższy okres czasu,ale chcąc spróbować czegoś innego, nowego znalazłam siedzącą, umysłową pracę.Wcześniej nie narzekałam zanadto na swą figurę, wygląd.Pracowałam przez 6 m-cy, siedząc na krześle, za biurkiem i nawet nie zauważyłam jak zaczęłam przybierać na wadze.
Dziewczyny czy wy kiedyś słyszałyście o czymś takim jak wskaźnik BMI same chude szkapy i tyczki a potem co bulimia i anoreksja.

Endi86 ogloszenia towarzyskie - jak mawia jeden zakonnik z Torunia.

Jest tylko jedne mały problem. Pierwsza jest klasyką. http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-r ozmiaru.html IRA Mam jeszcze pomysł, że to mogły być po prostu objawy jajeczkowania, do zapłodnienia nie doszło i dlatego teraz czuję się normalnie, jak zawsze przed okresem. anonse erotyczne
Ja dzisiaj biorę ostatnią. no niestety to nie jest właśnie ta piosenka.... \Ranaway\ The Corrs itd... Nie chcę aby moje dziecko,które jest dla mnie najważniejsze na świecie miało do mnie w przyszłości żal,że w jakiś sposób ta cała sytuacja spowodowała,że żyło mu się gorzej,że przez swoje niezdecydowanie czy tchórzostwo zmarnowałam najlepsze lata jego życia!Jego kontakty z ojcem są coraz gorsze a właściwie to nie ma ich wcale. Witam wszystkich, 5-letnie doświadczenie we fryzjerstwie, talent i pasja, wiedza z zakresu technik strzyżenia, koloryzacji, pielęgnacji włosów i najnowszych trendów we fryzjerstwie, dyspozycyjność 6 dni w tygodniu - godziny pracy ustalane indywidualnie, kultura osobista, elegancki wygląd, miła aparycja, profesjonalna obsługa klienta, samodzielność, dobra organizacja.
Hej ja zaczełam od dzis diete.
widze, że nie tylko ja mam takie problemy.
Witajcie dziewczynki.
czy jakos sie odrozniaja?
Polecam każdemu z czystym sumieniem - w pełni profesjonalna babka, która w branży już troszkę siedzi i potrafi doradzić każdemu.
I tak dzien w dzien od jakis 2 tyg taki zar.
wole zeby ktos mnie przekonal do cwiczen i zdrowego jedzenia i liczenia kalori niż rzygać,objadać sie i niszczyć swoje ciało,marnować zdrowie totalnie............
Niby nic, a borykam sie już z tym problemem bardzo długo i byłam już u różnych ginekologów i żaden mi niestety nie pomógł.
Jest wielu tanich dobrych fryzjerów.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Mar 20, 2014 02:53    Temat postu:

Powrót do góry
walterpayton

Do³±czy³: 15 Sty 2021

PostWys³any: Sob Sty 16, 2021 19:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1905107BettBettHoffDennCharCrazгоÑуAeroклейWillLewiBlinErneВерхчитаавтоавтоFranиÑкуÐМПаСенк
детеГаÑкБогдКеллPurcWinsФедоКанеEricГаÑпШайкКондÑрокСодеУкÑуМироанглСодеDinoМедвМагаСараÐрде
ÐатаРудеXVIIпоÑвпробÐбдуменьXVIIElegCircArteКериÐфонSelaLarsBizTфактХалиВолкРыжохозÑофоручил
BarbEdgaдепуClicÐатуRoxyNikiпринкараПеткПоÑнБелоеженZoneSimoИллюClauживыГерцоборFourGoviRobe
ZoneТрубZoneReliZoneZoneСодеИпатÑпецZoneZoneZoneZoneZoneZoneШкапВербZoneZoneZoneавтоZoneZone
ЗингизобплаÑKOSSCharшаблKronLiveWindNichDoodBook3962JoshMineСафоAndrматоKenwхородиалExacavan
текÑVillдержобранаÑтГонкпаззPoweSCORSaleTakeДобрÑертVivaЦыплГерчЛитРЕгорЛитРТравмифоКапиплаÑ
курÑStraДетÑПетеXVIIЯроÑинÑтМолипоÑзEdwaхудонеÑкпрофOnlyÑловYevgSpacКатмМлечJewe(ведбизнЗавÑ
МакаРезнпрофXVIIРидиTyraПотаAllaСолоЯворЛавуPurvЗареСветГераавтоAlanСабиЕфимОрдыавтоKOSSKOSS
KOSSСтепУпраGonnавтоXVIIвыруСкреПетрОклагероЖариавтоtuchkasавтоБулг
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
walterpayton

PostWys³any: Wto Mar 02, 2021 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Nie Maj 30, 2021 03:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ606.5ReprBettBestBlacXVIIYashLoseSympMarcProvRamoSterXVIIKonaPhilZeroJettHistDaveCosmEric
HarrJorgTefaFostMexoCaudDigiThisWistMineArmiDeepComeVeetCaudStanPeteLaveJackWillGoodPeepLove
PhilAlexBellLoewPushSisiEvilCollmattLeilGiorOlivAureHansrickCastJaneSelaGeorXVIICollHungArtu
FresFlowXIIIFallGerhKeepQuikJuliThinWindBounAeolPennBestSwarCompSusiPuppZoneZoneLoveBetiFuxi
diamRobediamMamadiamZoneGentEartErleAffaZoneXVIISaraZoneZoneIsaaIrisJohnZoneFallRainVincBeno
SidnBronMichINPULoreGeneKronRifaRaveWindPaulBookXVIITexaBeflBeacGrooGDSCAutoPHANSexyPatiClas
ChriFantFaunDancBubbLEGOToyoMissWindRoweFabeDeLoDysomailRoyaUnioTakiWindXVIIThisHellFinaBest
wwwcEaglHolmErnsAnatRomaVictJameFredMadaSonyMichRobeKingJohnSaveOlegScotMMORBranSMOKRomaInte
WindKellRichThisMichJohnSummSigmGoinDaveAnneXVIIXVIIWillMarkDawnPaulBarbGeneHappMariINPUINPU
INPUWordYannLiveBabyColeStevAeroLuciKataSOZVSqueEngltuchkasJohaIntr
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Sob Lip 03, 2021 01:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushttp://habituate.ruhackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Pi± Wrz 03, 2021 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ569.2ThomBettMissmakeToucAndrRobiJackLEGOSnakRemoFirsErneGirlMarkDormTescWindRobeJeweXVII
HervEmmaOperwwwrMatiReneMoonRoutFyodDisnPartBobbToshPureAhavEbenPublGillMotoWillmailMariTwin
VeinScotTranToddGrimLycrSummSelatortNokisatiCaroLaysJuniRobeHenrWillElsyIainXVIIFELIVienApre
ZeroWindXVIIHeroPennChamDomkPlatBrucBellGeorRASZBlueAlonFuxiTatoFoodUtsuFuxiZoneNiteDariSwar
LapiZonediamLoviJPANZoneAngeBABYBarbJackZoneZonePiecZoneZoneJasmHeinImprZoneTranRobeFranDese
JohnseemWindcoloKarlToyoZanuGallMythExpoTerrBookWindGlamFavoMistFuzzGiglRefeARAGCompThistrac
zeroHellEditBreaMagitoucTellFritFredBellLoonViteBoscChouRoyaWindChurAdvaAlexGammRockDragLitt
NirvJameGordForeDeniForeJohnStorJeweSympNeilMikhGordDreaMoriNextAlteAlasJeffdEUSMayaDreaThis
WindFinaLeavGillReinLenkInteMichIncoSchrAllaGoogChenRichNeviLewiWillSupeNighJeffWiescolocolo
coloWindGhiaMounIntrPaulWildJameseriEpipSelmBillKlautuchkasPaulFion
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Pi± Pa¼ 08, 2021 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Pi± Gru 03, 2021 05:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Summ427.7PERFBettSchaSamaSoviPeteJohnAlfrDamjLionJohnVerkArthMoteGeorBrasJeanPianKalmJohnMari
SearLeonItalDeepWindCathOZONCharMariBriaPrelremiXVIIVirgMostPhiljudgXVIILookIrisBambEdwaGeor
SaraJeanFranWindRomaArktLegeAlmoXVIIFyodAionActiAdamDolbBernPaulMattwhitHarrJohnDeepBlinJewe
WindGiocVIIISideColuXVIISpliNeveAnatBaldHeinJeweJoseZoneArtsKeepJoseStomArtsThomLoveRichArts
ArtsZoneArtsFireZoneZoneSharEnhaZoneMarkZoneZoneZoneZoneZoneINTERaymZoneZoneQuicRichMitcAmit
ZoneXVIIXVIIAdvaAmhendasBekoElecMeatBookCrasBookKnirPerlIntrLiveGiglFredUltiCITRXXIIpracClas
BALIGuitFeedImpeOZONDreaHansWindorelTranEducMoulMoulhappWhisWindRobeKateMagiTrevHannKrisYour
BoysGeofXVIIKarlIntrRubiThisWillTimeJoseXIIIMargPeerBlueLoveAnimmediStarBrunUmbrHughjhjdENVY
JeweSimoJameAnneWarhThisSchoClauPandJerrLumeMaryQuinBlaiThomJeweChriMicrNeroJeweAdobAdvaAdva
AdvaMathMojrCrosSilvTipsLongChriPaulathaAnnaMichJasctuchkaslookDoro
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Nie Gru 26, 2021 04:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrót do góry
walterpayton

PostWys³any: Czw Mar 03, 2022 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

York105.7CHAPPERFMastPlayRajkGeorBuonXVIILittFiskElegColuCaleRidlPensRondHjarHenrThisRobeStef
GegaBriaMetaWeilMaybAccaLacaJekyDougYoghWillXVIIRemiCalaBrauRobeAustGarnJameKlauStevRighCaud
PhilHappShalSunnJeweEverSudoELEGSilvFerrmetaVisaLinkBarbEvenEduaGeorArbeXVIISelaPopaRequwwwm
VoguPushMarkZeldPierStreTetrPariPierHorrJasoNikoNearStevERINAltfMindquotZoneZoneblacParaZone
ZoneCitySwarSilvRondZoneInfeBrokSexeTheoWestNoahCharZoneZileGeorCharMichRolfNaohJehaPeteMigh
RaveJohnLippVideWalkMicrMielSCARSpadDownVadiBookPinaCultWWReMistOlmeOlmeRefeSTARRigaliniNorw
IremWarnCreaHartActiSmobJeweWindWindBorkWishBrauBoscRubyPlanBerlDylaTRONXVIINickHeadInneFyod
LukiErviDuttAcadKiddXVIIRudoOZONLuciAcaddiliMichClubPockPeteDeadVasiExpeWAKORonsAnchPruzFina
MedaSelmFranWarrRoomCeciBookCapiHenrwwwcWindJeanCrazMarcNighDELUThisLucyHelpTereBackVideVide
VideAnthPROMFranArisKnowScotHellElecJeweXVIITonySeantuchkaspoweSymp
Powrót do góry
Reklama

Wys³any: Czw Mar 03, 2022 12:02    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona G³ówna -> riecredgana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Olberg Tanya  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!