jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 02:53 Temat postu: prosta ciekawa |
|
|
blacky75 no ja sobie wyobrażam ten niepowtarzalny smak mmm pyszności po tym czasie smakuje jak najlepsze danie królewskie a ja wlasnie wcinam sałatke lodowa z ogorkiem, pomidorkiem i papryką ,z odrobina soku z cytryny i pieprzem jakoś specjalnie nie odczuwam głodu z zupy zjadlam dziś tylko miseczke i mialam dośc anonse erotyczne byłam u wielu chirurgów plastycznych nawet u sankowskiego i nikt nie moze mi pomoc. chcesz wrócić do szkoły po wyjęciu szwów;nie wiem,jakie Ci założą.Ja miałam szew śródskórny nićmi rozpuszczalnymi,częściowo wyjęli,reszta wchłania się...powoli.Mogą być klamerki lub szew nićmi do usunięcia.Różnorodność.Zobaczysz,Olala,już ok.
Czekam na odpowiedź.
Ja siÄ™ dobrze z nim czujÄ™.
parę dni temu minąl rok odkąd mam założony aparat llizarova.
O żesz rany - nie jestem chyba wprawiona, bo nie wyrabiam z czytaniem
Czy zna ktoś może tytuł i wykonawcę piosenki z lat 80tych italo disco w refrenie powtarza się dwukrotnie coś w stylu ola more o ooo ,lub ona more ooo,piosenka coś w stylu Mauro Buona sera ale raczej to nie ten wykonawca.Na pewno leciał ten teledysk w ostatnim wydaniu Video mix Sierockiego na PoloTV.
TUBA -sprawdzona i najpopularniejsza u mnie w sklepie oprócz vanisza.wg mnie skuteczniejsza od niego.do ciepłej wody pare nakretek,kawał starej firanki(najlepiej sie pieni i zbiera brudy i włosy) czysci sie rewelacyjnie.
Jak każda z was pragnę mieć cudną figurę i uśmiechać się do siebie za każdym razem,gdy spojrzę w wystawę sklepową,którą właśnie mijam.Pracowałam fizycznie przez dłuższy okres czasu,ale chcąc spróbować czegoś innego, nowego znalazłam siedzącą, umysłową pracę.Wcześniej nie narzekałam zanadto na swą figurę, wygląd.Pracowałam przez 6 m-cy, siedząc na krześle, za biurkiem i nawet nie zauważyłam jak zaczęłam przybierać na wadze.
Dziewczyny czy wy kiedyś słyszałyście o czymś takim jak wskaźnik BMI same chude szkapy i tyczki a potem co bulimia i anoreksja.
Endi86 ogloszenia towarzyskie - jak mawia jeden zakonnik z Torunia.
Jest tylko jedne mały problem. Pierwsza jest klasyką. http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-r ozmiaru.html IRA Mam jeszcze pomysł, że to mogły być po prostu objawy jajeczkowania, do zapłodnienia nie doszło i dlatego teraz czuję się normalnie, jak zawsze przed okresem. anonse erotyczne
Ja dzisiaj biorę ostatnią. no niestety to nie jest właśnie ta piosenka.... \Ranaway\ The Corrs itd... Nie chcę aby moje dziecko,które jest dla mnie najważniejsze na świecie miało do mnie w przyszłości żal,że w jakiś sposób ta cała sytuacja spowodowała,że żyło mu się gorzej,że przez swoje niezdecydowanie czy tchórzostwo zmarnowałam najlepsze lata jego życia!Jego kontakty z ojcem są coraz gorsze a właściwie to nie ma ich wcale. Witam wszystkich, 5-letnie doświadczenie we fryzjerstwie, talent i pasja, wiedza z zakresu technik strzyżenia, koloryzacji, pielęgnacji włosów i najnowszych trendów we fryzjerstwie, dyspozycyjność 6 dni w tygodniu - godziny pracy ustalane indywidualnie, kultura osobista, elegancki wygląd, miła aparycja, profesjonalna obsługa klienta, samodzielność, dobra organizacja.
Hej ja zaczełam od dzis diete.
widze, że nie tylko ja mam takie problemy.
Witajcie dziewczynki.
czy jakos sie odrozniaja?
Polecam każdemu z czystym sumieniem - w pełni profesjonalna babka, która w branży już troszkę siedzi i potrafi doradzić każdemu.
I tak dzien w dzien od jakis 2 tyg taki zar.
wole zeby ktos mnie przekonal do cwiczen i zdrowego jedzenia i liczenia kalori niż rzygać,objadać sie i niszczyć swoje ciało,marnować zdrowie totalnie............
Niby nic, a borykam sie już z tym problemem bardzo długo i byłam już u różnych ginekologów i żaden mi niestety nie pomógł.
Jest wielu tanich dobrych fryzjerów. |
|