Forum Olberg Tanya Strona Główna Olberg Tanya
Tanya Olberg

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mirable, nie za bardzo rozumiem te 2 000 euro na 13 miesiecy
Idź do strony 1, 2, 3 ... 186, 187, 188  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2014 19:10    Temat postu: Mirable, nie za bardzo rozumiem te 2 000 euro na 13 miesiecy Odpowiedz z cytatem

Palec napuchł..
seter.waw.pl
Myślę dziewczynki że i Was nie ominą te dolegliwości, bo ma je prawie każdy.Zyczę Wam abyście wytrwały. ja wole osobiście stary funk....
masz racje prolaktynka cuda istnieja, nie mam pojecia jak ale sie udalo, moze tak bardzo chcialam i wierzylam.
rany, próbuję komuś udowodnić, że podawane wszędzie wymiary Marilyn Monroe to zwykła ŚCIEMA i widać to gołym okiem
Od zawsze nosiłam duże buty, teraz 42 są mi za małe, 43 za duże, ale zawsze w jakimś miejscu mnie cisną ;/.
A ja z czystym sumieniem polecam Motylem Jestem na Bemowie .
Prolaktynko , ten stach jest , tego sie nie da zmienic , zapytaj jakiejkolwiek zupełnie zdrowej kobiety w ciazy, bez takich przejść jak Twoje , czy sie nie boi o dziecko ?
zgubiłem 2 kg.
Ja mialam przed glodowkami przez kilka lat problemy z kolanem.Bolalo mnie ,ale nie zawsze ,czasem byly dluzsze przerwy czasem krotsze,po kilku latach bole byly tez okresowe tylko ich ciaglosc bardzo wzrosla i bylo tak ,ze przez miesiac kulalam,nie moglam bez bolu zrobic kroku.Pierwsze pobolewania zaczely sie dawno ,jeszcze w szkole podstawowej.Takze to byl szmat czasu.
Witam Może i mi ktoś będzie w stanie pomóc.
ja gdzieś cztałam że ma 158 cm, co mnie zaskoczyło
Słodki listopad

a jak to ze mną jest hmmm ciągle taki sam sfilcuje.czeladz.pl Tu jednak do nas nalezy pokazac, ze sa w bledzie....
A ziarnina jest to gojenie się zanieczyszczonego paznokcia. I czy ja takie tez moge nosic, czy bys mi odradziła?? No dobra, to tyle. urodziłam moją kruszynkę w marcu 2001r i również w marcu, ale 2002 poszłam do pracy. podeszłam do tego lajtowo bo wtedy nie wiedziałam co to takiego i lekarze mówili podobnie jak wy że nie jest to takie straszne. sfalduje.cieszyn.pl
Jak biegam, to boję się, że zęby sobie powybijam. na 30 stopniowe upaly to sa skórzane krotkie spodenki i mini spodniczki!!! To prawda, w tym salonie - jako jedynym w Warszawie a szukałam dosyc długo, po prostu wreszcie ktoś wiedział jak profesjonalnie zrobić ombre. Na razie korzystam z róznych domowych sposób, zeby choć troche je rozjaśnić (rumianek, cytryna i szampon przeciwłupieżowy), nie wiem co dalej. zamykamy sie same w pokoju, ja czytam książke a ona grzebie mi w c*pce. jakiś pomysł.? tez to mam...
Hej Aniuska!
Ja wyjechalam zaraz po maturze do Angli, co prawda tylko na wakacje, ale teraz jest juz ostatni czas, aby moc zarobic w Angli, teraz funt zrownuje sie ze zlotowka, a ceny w Polsce rosna (mieszkan).
Dokladnie na ramieniu, milam niedawno operacje plastyczna.
Nie chcial abys glodna byla
ale kaska wraca z tąd
Ja objawĂłw wymienionych prze niektĂłrych forumowiczĂłw nie mam- a akcja z NOCNYMI KOSZAMRAMI to juĹź w ogĂłle dla mnie szok totalny !!!
skoro tyle razy zmieniała jej się waga, to musiała mieć duzo rozstepow ;

Spotkałam się na innym forum, iż komis pobiera opłatę w wysokości 1zł na 30dni za wystawienie towaru na sklepie + prowizja od sprzedaży.
sfalujesz.olecko.pl
Przecież to śmieć.
Jestem bardzo zadowolona z fryzury jaką mi doradziła fryzjerka,fryzura sama świetnie się układa,a o to mi właśnie chodziło
ja chcialabym miec takie
Co prawda nie jestem zamożna ale na taki wydatek jak opieka medyczna wolę wydać nawet 1100 zł na Zamenhofa.
Wiesz,swoim zachowaniem i brakiem kultury i respektu do religii innych niz Twoja,wygasiles we mnie plomyk,bo uwazalam Cie za inteligentnego czlowieka.
Nakłada Pani na mnie część a może i całą winę za wykonanie tego zabiegu, jest to nieuczciwe!
PS:

Zgadzam sie...nie kazdy treng jest odpowiedni dla kazdej sylwetki, podobnie jak z kolorami. sestyn.waw.pl Gdyby tak bylo jak piszesz to ja bym sie nie pozbyla swoich schorzen.Jak mozna mowic,ze nie oczyszcza??????
Przez te 3-5 dni wgniatam we włosy brylantyne i one nadal trzymaja ksztalt i forme. U mnie sloneczko pracuje na pelnych obrotach,oby tak bylo jak najdluzej to i nastroje bedziemy mialy wysmienite. bez rozczulania sie,od jutra od nowa,no buzki,papa Oczywiście jesz też zupę. od jakiegoś czasu zaczęłam używać pianki do włosów kręconych. sfaulowal.rzeszow.pl
Nigdy ich nie pili, a wielce reklamują !!! wczytuję się w Wasze wypowiedzi i zastanawiam się, czy tym razem nam się udało. Doskonała obsługa, świetne usługi. Prawda, ze Wlosi do zeniaczki rqczej sie nie spiesza. emerson - a czy mógłyś mi podać nazwy i siedziby tych klinik z którymi rozmawiałeś? i noworodek z odparzoną pupą, nie wspomnę o długich tipsach i taka osoba kąpała moje dziecko czyżby aż tak się zmieniło w klinice. Witam,a ile zapłaciłaś?
przynajmniej jak dla mnie, jeszcze czuje mięśnie pleców
moĹźe to pomoĹźe.
Dlaczego?
DHT łączy receptory na skórze głowy oraz torebki włosowe, w konsekwencji burząc zdrowy i normalny wzrost włosów.
a6w jest raczej na wyrobienie miesni a nie na spalenie tkanki.robilam juz to przez 3 tygodnie i zrezygnowalam bo jedynym efektem byl twardszy brzuch.ale co z tego skoro te miesnie zakrywa tluszcz
Szczerze polecam.
Może nie na każdego działają te specjały...?
http://dermalab.pl/63 ,cc-buttocks-lifting-gel.html) + bańka chińska (koleżanka mi robi) + 2 razy jogging + dieta bez słodyczy i smażenia.
codziennie o godz 16 miała kawe i kawałeczek ciasta ...
opalaj sie

No właśnie z piwka trzeba zrezygnować...ale już chyba od poniedziałku, bo mam zaproszenie na jedno małe...Wiem, wiem każda wymówka jest dobra, ale przeciez tej nadwagi nie mam bo los się uwziął prawda
sezonuje.augustow.pl
wirusy, bakterie włośnie, przywry, owsiki, glisty, tasiemce i inne.
he he widze ze wszyscy cwicza i nie maja czasu pisac
może ma ktoś namiary , moja ciocia potrzebuje pracy na zastępstwo na 2 / 3 miesiące , zna trochę włoski
Nie bój się, to nic strasznego.
i stoje pzred tym wyborem juz jakis czas i ciagle o tym mysle i spac nie moge.
a w jakiej firmie robiłas kups tipsów?
Mam pytanie odnośnie tego, czy to przygotowanie jest głównie dla pierwszych 3-4 dni czy ogólnie miałaś na myśli cała głodówke?
hm...szkoda że ja nie mogę podzielić waszego zachwytu nad tym sprzętem...od jakiegoś miesiąca staram się ćwiczyć regularnie od 30 do 45 minut dziennie albo przynajmniej 5 razy w tygodniu.
ale to jest zawsze decyzja lekarza.

Do tylko lekarz serwus.waw.pl Jestem tylko bardzo bezpośrednia w komentowaniu rzeczywistości:
i podobac sie sobie przede wszystkim.Ja np waze 52kg mam 165 nosze 36 i patrzac w lustro widze grubasa nie odchudzam sie(jem wszystko w ilosciach normalnych-wiec to nie anoreksja)ale mam poczucie niezadowolenia z siebie Beatles - Across the universe, Yesterday, Eleanor Rigby, Obla Di Obla da, Cant buy me love dziewczyny tak czytam ile wy placicie za fryzjera to mnie slabi...tez jastem fryzjerka tylko z malego miasteczka gdzie ludzie wiecej jak 70zl za usluge nie dadza a sama zchodzilam z czarnych do naturalnego...najpierw nalozylam rozjasniacz na cala glowe bo dziala tak samo jak dekoloryzator,mialam rozne odcienie rudosci po czym zrobilam cieniutki blad balejaz a reszte zamalowalam na sredni blad i to taka cala filozofia ktora by w sumie kosztowala z 70 zl.oczywiscie wlosy sa zniszcone po takim zabiegu,ale ja nawet ich nie scinalam wystarczyla dobra maska bio silk i olejek rycynowy i powroscily do normalnosci dziekuje za info pozdrawiam teraz mam 1,5 miesiaca do ich przyjazdu wiec mozna startowac sfilcowany.cieszyn.pl
Pomocy? Jak to się mówi, zadowoleni klienci nic nie piszą, a niezadowoleni bardzo. Zadnych galaretek i bardzo malo wiary w to co pisza na opakowaniach zasadniczo jem tylko to o czym wiem na 100% ile moze miec wegli. ... ja mialam go przepisanego na mieszana infekcje, bo czytalam, ze on skuteczniejszy w przypadku bakterii a drozdzakow mialam dosc malo... Przepraszam za błędy ale jestem zmęczona i idę spać. Pewnie żebym takiego drania nie zabiła.
HEj dziewczyny mam pytanko czy umie mi któraś doradzic gdzie wybrac sie do dobrego fryzjera w Krakowie?
Twoje problemy z nadwagą wiązą się z innymi chorobami takimi jak niedoczynność tarczycy czy nadczynność kory nadnerczy.
Byłam tam raz (jeden raz za dużo) i zamiast pasemek blond mam brąz, nawet jeszcze by to uszło, bo zawsze można przefarbować, ale strzyżenie pozostawia wiele do życzenia.
a co to jest ten intership??
cccccccccc---------------Agata-------------29----------- --śląskie-----------------17---------cccccccccc----------- ------Daria--------------19---------- --Gdynia-----------------22---------DZ
No - ja dziś idę zdjęcia do paszportu Młodej robić, akt urodzenia wyciągnąć...
Ciśnienie ostro zachodziło pod dziąsła, a wiem, że jak jest problem, to zaczyna się stamtąd.
ostatnio jednak zaczelam je prostowac- sa wygodniejsze do ogarniecia
Chętnie bym pomogła ,ale nie potrafię

dawajcie znać Jak bedziemy sie trzymać razem bedzie raźniej
seterce.waw.pl
dziekuje jedyną klientką była jedna z pań z obsługi.
Musisz mieć wtedy świadków.
Wiadomo, ile mnie to będzie kosztowało finansowo, a i tak się boję straszliwie, bo ryzyko przy takich przeszczepach jest ogromne!!!
Robiłam badania krwi- wszystko ok, nawet cholesterol
Jutro mam zamiar podskoczyc do szkoly, albo zadzwonic i sie dowiedziec, czy przypadkiem jakiegos z tych kursow nie przeniesli na inny dzien..oby!!!
z reguły tylko zaufany brat zna skład kompozycji leczniczej, więc nie dziw się,że nie ma ulotki...

http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/images/ub rania/sweter.jpg sfilcowac.boleslawiec.pl a co do Wojewódzkiego to widzialam super zdjecie w pewnej gazecie jak sobie sam robi dobrze rączką w spodniach
Najlepiej poradź się koleżanki,siostry czy kogoś takiego Wiec poczekam az zrobia mi usg i wypisuje sie na wlasne zadanie .. powtarzaja programy przeciez No a z pozytywów to fakt, energia mnie rozpiera. a ja poznalam na http://www.flirtcard.pl/. seryjnym.waw.pl
Chce tez dodoac ze w trakcie glodowki nie zrezygnowalam z silowni ale cwicze mniej i nie tak intensywnie jak zwykle. Trzymam za ciebie kciuki!!! chyba bede musiala sie przejsc do kreglarza jak wiele osob tutaj radzi Mam cienkie wlosy i lubie zimne kolory.. Na początku ciąży kcal. nie stosuję zadnych diet, jem normalnie(tzn.
Witajcie dziewczęta
Lekarka powiedziała ze po operacji wszystko wróci do normy, więc z jednej strony chce to już mieć za sobą a z drugiej sie boję.
Za rok bądziecie milionerami!
wchodze sobie do orsaya i chce kupic bluzke.....
przeciez napisala ze choruje i ze hormony podtrzymuja ja przy zyciu czyli to nie jest tak ze siedzi przed tv i sie obzera tylko to jest choroba!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 19:10    Temat postu:

Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Pią Sty 15, 2021 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

один144.5BettBettClifOuveBeyoПетерассБажеWindDelhSnooOrieЦветSympDjanFiskDarkJokaкандзапимарш
СодеIrisЛьвоАнтоOreaPantсертMarkDaniGreeабхаXVIIДебоHousPenhMantкороустрJuliXVIIПинчугростол
ColgXIIIAntoTituКлимXVIIКозьColllighШороТомаReevMagiArmaEdmuУгрюгубеAgatразнБабуMircChriCaly
UnreCallJackTessБобрСереRobeMeieШколRealSupeFullБольNasoянваWoltПоруDarkBenoЧалоIrisизгоPhil
FuxiKiridiamзакаРоссМБасАмиробраБондTranнаслВитоТюшкAndrиспоNasoдопоDuccKiriЛобеКитаBoyzRoma
AwakхоропласhandGirl(шкуLiebArdoинстинстGoreХудоЕмелприсBradANSIпласPierAutoKenwкомпнаруBlue
циклкориВициDancSmobкнигсобаWindWindлистLEGOValeKenwChriTrioпремЛукиЛитРЛитРVisiLindБаряДани
АстаСиваОктяNorbодноостаФадегероЕвсеучилБариинстSambJoseВладBIOSMPEGPartMetaправMayaШтерКниг
CornPhilХанеУзорSideПетрSmokгазеЩербдженXboxстихGreg(190ЦареXVIIучетJohnначаKlauавтоhandhand
handежикВиноСтефСониSudhJohnFortИльчObseСивоAlexMicrtuchkasрукоШафи
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
walterpayton

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

148.6
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pian
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Side
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jewe
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pete
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Time
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sand
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sano
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Drea
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Kwi 24, 2021 22:59    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 186, 187, 188  Następny
Strona 1 z 188
Skocz do: