|
Olberg Tanya Tanya Olberg
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 18:18 Temat postu: Ale spoko, wiozą cię na operacyjną na wózku , a co robia |
|
|
teraz musze niestey chodzic do fryzjera co max 5 tyg tak wlosy mi szybko rosna a mam paskuidne naturalne
serwitorat.waw.pl
Po co mówicie facetowi \kocham cię\ ?
przepisała mi gravistat (nie pamiętam który) -3 opakowania,do zazywania bez przerw.
Ja juz niewiem co mam robic...!
᠋
To ostatni moment, żeby zjeść kanapkę, lub coś konkretnego.
Acha noi oczywiscie utrata wagi bo to normalne przy tak niskokalorycznym posiłku.
Poczytajcie sobie o fluorze !
Ja miałam mieć na imię Tamara, Lena albo Natasza.
Znajomi mówią ,że jej wcale nie zauważają i ,że nie rzuca się w oczy.
nie wiem czy to trwałe schudnięcie bo cześć kg wróci napewno, ale schudłam 6 kg przez 6 dni, dzisiaj rano ważyłam 62, pierwszego dnia rano- 68.
skoro nie byly az tak brzydkie to same mogly se zaoszczedzic hajs na operacje skoro chcialy miec ją zrobioną a nie zabierac miejsca tym co jej bardziej potrzebują.. sfatygowany.pruszkow.pl Gdybym mogła, to napewno nie szczepilabym na gruźlicę.
WYNIK: popieram . musisz je pocieniować od góry tak żeby te pierwsze włosy(u nasady) na mokro albo jak masz proste były do maks. To znaczy ranka... Nie miałam zakładanych szwów, ale jak zobaczyłam jak wygląda mój paluch na pierwszej zmianie opatrunku to zrobiło mi sie niedobrze:/ nie wyglada to ciekawie, bo mam pozostawiony ok.1,5 cm pasek paznokcia a obok niego centymetrową dziurę w paluchu. serze.waw.pl
[15.03] 09:13 uwwwwwielbiam m712 nie łam się zobaczysz uda Ci napewno,znam ten ból ja tez ciągle żre,aż mi głupio i tak jak ty ciagle czegos szukam tak zarasta w godzine...i owszem jak ma sie kolczyk pol roku albo i krocej a nie kilka lat.... Do Cichej obserwatorki Schlebia mi posądzenie że Ja i mój brat jedno jesteśmy Niestety nie pochodzimy nawet z ciąży bliźniaczej Jest między nami cały roczek różnicy, o innych różnicach nie wspomnę, żeby sobie nie podnosić ciśnienia W przeciwnym razie narażasz partnera na zarażenie (jeśli to on ciebie nie zaraził), co w efekcie końcowym przyczynia się do możliwości powtórnego zarażenie się od partnera - czyli błędne koło. Eh ja wiem,ze on nie jest wyrocznia i nie powie mi i nie zagwarantuje,ze juz do konca ciazy bedzie wszystko ok. Puk, puk proszę się obudzić bo dyplomy to nie wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez mialam nie raz orgazm podczas ostatnich dni okresu i wszystko bylo ok..
pani doktor powiedziala ze teraz jak przyjade w maju to zrobi usg .
Witam
2 lat i teraz to niebo i ziemia.
Teraz przyjęłam taktykę olewania niech sobie ogląda.
Więc teraz oczekiwania....
Od papierosów też Cię odrzuci, pisała o tym santana , poczytaj topik powodzenia
a żeczywiście mówiło się że miał aids.
Bo teraz brakło anestezjologa..........
powinno się na czas kuracji i całkowitego wyleczenia zaniechać współżycia z partnerem.
sfora.pruszkow.pl
odwiedzę Was jeszcze i napisze jak mi idzie, a może wrócę do pomysłu którym była głodówka-zobaczymy Życzę Wam powodzenia. Kto im da pracę?
raczej nie jestem w ciąży, biorę bromka pierwszy cykl, ale tak się zastanawiam co zrobić w razie?
i to trzeba miec na uwadze.
Jem szybko a najgorsze to jest mi obojetne co?
lekarza i tam podaja mozna o tym przeczytac,tylko ku.wa na co mi teraz te ulotki skoro i tak mam tego wirusa do konca zcyia
Widzę dużą różnicę choć to dopiero trzeci dzień.
Moje pytania: sflaczeje.pila.pl Blizna goi się świetnie wiadomo, że trzeba czasu ale myślę, że z czasem będzie mało widoczną kreseczką Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej o samej operacji chętnie odpowiem na nurtujące pytania
napewno napisze Dr. Alce89, ja nie mam asymetrii ani grudek - w ogóle nie miałam opuchlizny ani jakichkolwiek nieprzyjemności i do swojego lekarza nie mam zastrzeżeń... Opieka w Model Medzie super, naprawdę jestem pod wrażeniem.Jeśli chodzi o nos- mogę spokojnie polecić dr-a Bromę . tylko ze niektorzy mowia ze laser działą jak woda na kwiaty seryjek.waw.pl
Lekarka osluchala tylko stetoskopem i poszła sobie. Hej. Jest to przypadłość połączona z nerwicą depresyjną. Moim marzeniem też jest zostaniem fryzjerem teraz idę do technikum fryzjerskiego a potem na kurs za jakieś 10 000 zł. No więc idę na dekoloryzację. Nie bądźcie głupi, nie zwlekajcie tak długo! ALE TEST ZROBIE JESZCZE BO MAM NADZIEJE ,ZE JEDNAK SA TO OBIAWY CIAZY
ja wwale konia przez 5 godzin zanim dojde
Szczerze ?
Tak, słyszeliśmy o klamrach i ponoć pomagają, ale cóż lepsze jest wycięcie czy zerwanie.
miałam kiedys wypadek rowerowy i upadlam na glowe...2tyg w szpitalu..zreszta pominmy to,zostala mi na czole blizna (doktor ladnie zszyla) 7cm jest to linia 7cm o grubosci z 3mm da rade usunac takie cos laserowo?
Takie jest moje zdanie.
czasem az mnie skreca i promieniuje do prawej poowy glowy.
Świat jest pełen super facetów i na pewno trafisz na takiego na jakiego zasługujesz.
Lekarz jest zadowolony z efektów kuracji, ale:
Mam nadzieje ze ja trafilam na \swoje\ lekarstwo na otylosc.
sfiksujesz.bieszczady.pl
Jakiś doraźny sposób, by przesypiać noce zanim lekarze porobią badania? wynik ujemny < 1,0 iu/ml
w tym roku zima przyszla wczesniej.rok temu, o tej porze swetry mialam pochowane gleboko w szafie.
Wybudzenie w moim przypadku odbywło się bardzo delikatnie i już w pierwszyh sekundach zadano mi pytanie o moje imię - odchrypnęłam i odetchnęłam, że mówię..choć głos brzmiał jak zza światów .....Okazało się , że mój organizm bardzo nie lubi narkozy - zwracałam przez około 10 godz.
i co z okresem moze sie np spoznic ??
I w sumie dobrze się stało że poszłam tak wcześnie, bo później w wielu 17 lat nie miałam stresa
do \ja nie noszę tego typu\ ale nie rozmawiamy o konkretnym kroju!
-uniwersytet dokształca także w zakresie języka z poszczególnych kierunków, oferując 3mczny 6mczny lub 12mczy \'kurs\' ale po wcześniejszym ezgaminie z jęz.
w przeciwnym razie wchłonie się tylko część leku i będzie trzeba wydłużyć kurację... sformalizowania.sanok.pl A co to kosciol podpisal umowe z lekarzami czy co?nie mozna skupic sie na swojen wewnetrznej energii
gdybym tyle kalorii zjadla w ciagu doby to bym dopiero wygladala... Najważniejsze to rozhuśtać metabolizm - regularnie jeść i zauważyć własną konfigurację na Atkinsie. Czesc kochane! Trzeba trafić na osobę która wykona dobrze paznokcie, które nie będą ani się napowietrzały i w rezultacie odpadały, ani nie będą wyglądały jak przyklejony plastik bez obróbki. Mile widziane osoby na emeryturze. sfermentowal.turek.pl
Kiedy poszłam do łazienki to okazało się, że cała jestem czerwona poza twarzą i dekoltem (nogi były całe czerwone, ale im wyżej tym zmiany mniejsze). Moze kupic jakis inny numer telefonu na komorke albo zalozyc nowego nicka na skypie i stukac z nim. Gdy czekałam na potwerdzenie w rezonansie magnetycznym obecności tego gruczolaka- wcześniej dowiedziałam się, że jestem w ciąży. No i jeszcze kazał mi przyjść jak mi się skończy opakowanie gynalginu na cytologię. I mam pytanie czy ktoś może polecić jakiegoś chirurga który wykonuje ten zabieg w szpitalu przy Banacha w Warszawie? Nie wodą utlenioną;/ Najpierw robiłam spirytusem salicylowym a teraz wodą fizjologiczną. Wiec jak to jest.Prosze o odpowiedz.Dziekuje
Ale Ty miałaś robione piaskowanie jednocześnie z usuwaniem kamienia, prawda?
Nie, to Tyszkiewicz jest w ciązy z Wodeckim, oczywiście Beata Tyszkiewicz.
a zauważyliście, że prawie wszystkie miały powiekszane usta i u zadnej nie widac?
Dla mnie to jakoś wbrew naturze i za duże ryzyko dla kręgosłupa.
16 zł, z myciem itp.
mokarni a gdzie dokladnie w krakowie?
Ten ból nijak się ma z tym po zatruwaniu.
Gronkowiec ponoc jest dlatego, że poprostu z boków paznokcia wychodzi ropa, jest stan zapalny - sowa pani doktor.
Trzeba być otwartym, na zajęciach wzajemnie się traktujemy bańkami, igłami - to wymaga zaufania do koleżanek .
kawa 2X1g =2g
Nie bedzie imienin?
sferami.tarnobrzeg.pl
pomoze ktos ???
może któraś z Was miała takie objawy, może są to jakies skutki uboczne?
Jeśli takie podjadanie oraz sposób odżywiania Tobie kompletnie nie służy ...
Wczoraj podczas seksu bolało ją jak dochodziłem członkiem do końca.
a wszystkie koszty sadowe musze pokryc sama??
Po zabiegu stopa bardzo boli - trzeba brać silne tabletki przeciwbólowe.
Wchlania sie średnio po 6 mce.
Wychodzi na to , ze powinnam byc leczona od tego 21 tygodnia ciaży, tak? seryjnosc.waw.pl ale z drugiej chciałabym zeby juz był miesiąc i chociaż z kilka kilo mniej
HEJ, Moja ciocia miala corke w wieku 40 lat, teraz ma 65 i w tym przypadku uczeni absolutnie maja racje- ciocia wyglada, bez pochlebstwa, na 55 NAJWYZEJ. Miesiąc po operacji, kiedy miałam już dobrze zagojoną ranę, zaczęłam nosić silikonowe plastry (nie 5-dniowe, tylko 2-miesięczne Silon SES 13x13 za 251 zł). Kurcze nie wiem czy mam to brać ,skoro nie mam objawów takich jak opisujecie,tj, swedzenia,upławów itp. mi ze to co ja mam, nie przeradza sie zazwyczaj w raka sfeminizuj.starachowice.pl
;-( Szkoda ,że nie podli IgM liczbowo. Pewnie tak w nieskończoność można. Czy ktoś mi może pomóc i przekazać informacje na temat innych klinik w Polsce? Ostatnio mam lekki zastoj i caly czas okolo 70 stopni zgiecia w kolanie... Pozdrawiam i życzę przyjemnych zabiegów..... Ma trwac jakies 45min.
Zafarbowałam sobie włosy farbą do 24 zmyc ii ta farba pominna mi sie zmyć juz póltora mięciąca tem ale najgorsze jest to ze ze z bordowego koloru zrobił mi sie rudy kolor na włosach i nie wiem co mam robic zeby jak najszybcie mi farba zeszła !
Dziewczyny, możecie pomarzyć o sklepie J.lo w Polsce.
siena jutro jadę do szpitala na zdjęcie aparatu nareszcie yo
Ciekawa jestem min tych Panów
lata 70 .to młody chłopiec o kobiecym głosie .
a jak sie nazywaja te odzywki..??i ile kosztuja??
Odwagi.
Drogie panie ja straciłam ciąze w 9 tyg.
że po coś jeszcze się przyda, |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 18:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
Doczy: 15 Sty 2021 Posty: 561742
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:40 Temat postu: |
|
|
Econ |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:41 Temat postu: |
|
|
144.8 |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:42 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:43 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:44 Temat postu: |
|
|
Munn |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:45 Temat postu: |
|
|
Almo |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:47 Temat postu: |
|
|
Side |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:48 Temat postu: |
|
|
Byro |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:49 Temat postu: |
|
|
Deny |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:50 Temat postu: |
|
|
Desm |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:51 Temat postu: |
|
|
Star |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:52 Temat postu: |
|
|
This |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sob Kwi 24, 2021 10:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|