jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 15:43 Temat postu: Witam, ja doskonale Ciebie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!mamy podobn |
|
|
Uważajcie na te reklamy. seks ogłoszenia nikt Ci nie każe zmieniac zdania a na pewno nie my Masz prawo do wÅ‚asnej opinii,my tak samo Tobie sie Ona nie podoba ale mi tak I nic tego nie zmieni!!!
sprawdzona, tania, dobry wybor
z gory dziekuje i pozdrawiam
no i jakie sa efekty - to na serio motywuje!!!
Pozorna_harmonia.
a faceci przed 30 sa ok kobiety po 30 czy 40 sa zadbane,wiedza czego chca,nie szukaja na sile meza i sponsora,sa dojrzale i niezalezne;sama jestem trzydziestka ,nie sadze,ze po 40 zmienie sie(moze pare zmarszczek wiecej,ale grunt to je zaakceptowac
Kapitan sprawdź pocztę.
dlatego mówiłem że z Kościoła doktrynami też się nie zgadzam !!!
Cena 35 zl za takie obciÄ™cie to naprawde nic wielkiego + b. adwokat kraków donosze ze dzis wykonalam cwiczenia przewidziane na 15dzien 6W
Sand -Deep Nie zrozumcie mnie źle, nie cieszę się, że inne maluszki też cierpią, ale jakoś lżej że to normalne i nie tylko u mojej. Pozdrawiam hmmmm... Ten biznes jest szeroko zawansowany w Europie Zachodniej a w Polsce to jeszcze srednowiecze! anonse erotyczne
Zaskoczona, a studiujesz juz w Polsce? Prosze o pomoc. Piosenka Kiedyś ją słyszałem i gdzieś mam i tam spiewa kobietka stop stop coś tam Pozdro A chcę ważyć około 62 kg. iliksek ---> pomoz, Orbitrek jest cichutki i wygodny w użyciu (nie ma \załamanych\ kroków). napiszcie prosze czy takie wprowadzanie wody do tylka jest latwe ?
rybka, jezeli to podpucha to jestes po prostu swinia jezeli nie to odezwij sie bede probowala Ci pomoc
Następnie druzgodzący fakt, że test Ca 125 wyszedł mi podwyższony norma 0.0-35.0 U/ml., ja mam 160.6 U/ml.
Ale ostatnio coś się kiepści - ta sama od początku fryzjerka tak mnie obcięła, ze po 3 tygodniach musiałm przycinać grzywkę bo miałam gar na głowie :-]
A jak tam w pracy?nudy jak zwykle?
Zdjołem buta skarpete i gaze, lekarz popatrzyl powiedzial ze nie jest rewelacyjnie ale jest lepiej. |
|