jedantri
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 18:44 Temat postu: Na szĂłstym roku po sesji zimowej (wtedy chĹopaki zdajÄ
eg |
|
|
nie dobiera siÄ tak jak w tabelce bo staniki z pĹotna nie sÄ
75obwĂłd zmieĹci siÄ na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,Ĺźe 95% Polek ma Ĺşle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dziÄki mahedzie naleĹźÄ do 5% dziwiÄ siÄ ,Ĺźe kobiety tak siÄ torturujÄ
zamiast zadaÄ sobie odrobinÄ trudu mnie juĹź bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u ktĂłrych stanik jest zaraz nad pÄpkiem albo spod koszulki przebija na karku zapiÄcie buĹy i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj
sfinguje.mazury.pl
ja teĹź uwielbiam wielkie torby.
(a wĹaĹciwie z jego brakiem)
Ja teĹź mam krÄcone wĹosy (róşnie z humorkami:
W rozmaitych klinikach Szwecji i Niemiec stosuje siÄ gĹodĂłwkÄ praktycznie we wszystkich przypadkach chorĂłb zwyrodnieniowych, poczÄ
wszy od otyĹoĹci, poprzez artretyzm i miaĹźdĹźycÄ naczyĹ na alergii, egzemie i zaburzeniach trawienia koĹczÄ
c.
uwaĹźam za komplement okrzyk ''ale ona siÄ dobrze trzyma!''ale to przewaĹźnie dotyczy kobiet bardzo o siebie dbajÄ
cych,z makijaĹźem ,modnie ubranych,no ale umĂłwmy siÄ i tak nie wyglÄ
dajÄ
cych 15 -20 lat mĹodziej,ja jestem taka uparta bo mam pracÄ akurat takÄ
,ze mam b.duzy kontakt z ludĹşmi i znam ich pesele-stÄ
d moje wnioski,bo naprawde ,dziwne ,ze przez tyle lat nikogo nie spotkaĹam o kogo nam chodzi
(1 faza spalanie)
Polecam wszelkie transmisje z obrad polskiego sejmu. serwujacy.waw.pl czy sÄ
tam jakieĹ czterdziestki?
my siÄ wczoraj wyrwaliĹmy z mÄĹźem na 2h, byliĹmy w kinie 7D, niesamowite wraĹźenia - polecam! pierwsze sĹysze ale chetnie dowiem sie czegos wiecej bo moze poskutkuje .. a w Ĺodzi? MĂłj znajomy zostaĹ juz przesĹuchany i wszyscy Ĺwiadkowie. MiaĹam robione TSH, ktĂłre wyszĹo sfaldowan.bieszczady.pl
za 2 tygodnie opowiem o efektach JakoĹciowo sÄ
dobrze zrobione. Jestem przerazona wypowiedziamy tych osĂłb, ktĂłre pisza,Ĺźe w ich przypadku twaĹo to parÄ lat . *jak juz pluczecie to delikatnie chodz u innych mogÄ
teĹź od kregosĹupa. Mam do ciebie bardzo waĹźne pytanie- wyczytaĹam na kapuĹcianym,Ĺźe bierzesz kelp. cwicze na orbitreku okoĹo miesiaca oczywisÄie widze juz pierwsze efekty tylko zastanawiam sie, czy prawidĹowo wykonuje Äwiczenia.
ogĂłrki, jajka, cebulke kroimi w malutkie kosteczki
I za jakiĹ czas przyjdzie znĂłw.
Co o tym myĹlicie?
Jak lubisz szybka jazde samochodem to napewno tez ci sie spodoba
SÄ
niziutkie.
na kursie nauczyĹam sie trzymac nozyczki i z trzesÄ
cymi sie rekoma strzyc ale zeby byc profesjonalista trzeba lat praktyki.
sfioletowiec.opole.pl
wystapila jedynie niewielka plamka krwi.czy to znaczy ze jestem w ciazy?Prosze odpowiedzcie mi.z gĂłry dziekuje.
Wkurza mnie to bo bo mogĹam nie jeĹÄ, nic by mi siÄ nie staĹo.
Co prawda nie wypadaja garĹciami, ale jednak.
dlaczego uwaĹźacie ,ze nie miaĹa takich wymiarĂłw?Wszystko jest mozliwe ja mam 170 i 69kg i o dziwo jestem szczupĹa,mĂłj facet jak zobaczyĹ byĹ zszokowany,ze tak duĹźo waĹźÄ,wogĂłle tego nie widac
Przeciez to o to chodzi by nic nie robic a zarobic skoro sa ladne do pierwszych zdjec je potrzymaja dwa dni bez wody i lazienki w piwnicy w kontarakcie zaznacza ze tak jest obowiazkowo i mamy gotowe zaniedbane babeczki do programu..lekkie picowanie i odcinek gotowy tanim kosztem a smski glupale wysylaja oj wysylaja a preses polsatu juz 382 na swiecie pod wzgledem kasiory hihihi
justyna_cierpial1
Na pewo waĹźne jest to ,Ĺźe TEMAT ZOSTAL PODJÄTY i Ĺźe jest zauwaĹźony porblem TAJMNICZOĹCI TEGO PREPARATU I DAWKI w niej zawartej.
ma blizniak515@interia.pl
3 m-ce to za krĂłtko, Ĺźeby kogokolwiek poznaÄ.
Mnie dzisiaj lenistwo ogarnia.
ChciaĹa bym mieÄ s powrotem swĂłj naturalny kolor ciemny brÄ
z lecz nie wiem jakiej farby uĹźyÄ..
czeĹÄ serwilizmu.waw.pl Czy wy tez odniesliscie wrazenie ze Hania byla pijana albo cos brala przed prgramem???
Pozdrawiam brrrrrrrrrr A ja dziĹ zasuwaĹam po pracy zeby siÄ natknÄ
Ä na alejkach na mojego ks.ale nie zdÄ
ĹźyĹam Bo On o 15.20 wraca ze szkoĹy we czwartki,zauwaĹźyĹam dwa razy jak szĹam dziĹ minuta wczeĹniej i by sie udaĹo,bo juz przeszedĹ i zobaczyĹam tylko plecy dzionek minÄ
Ĺ??? BUZKA PAPA sfalcujesz.mazowsze.pl
Bym ciÄ nie podejrzewaĹa o ludzkie odruchy , ale cóş w noc sylwestrowÄ
wszystko siÄ zdarzyÄ moĹźe trzymaj tak dalej to moĹźe z fazy lekcewaĹźenie przejdziemy w fazÄ obojÄtnoĹci Dzieki za odzew... Jedna tuba jest sĹabsza- minuta 1,10, mocniejsza 1,30, karnet na tÄ
sĹabszÄ
kosztuje 99 zeta- 120 minut i jeĹźeli che siÄ wejĹÄ na tÄ
mocniejszÄ
to do kazdej minuty doplaca siÄ 20 groszy. - Marcin DorociĹski Jesli macie dosiwadczenie, doradzcie prosze Strasznie mi przykro!! a to foto to jak miala 19 lat czy jak?
Mam 36 lat.
Ja po trojce dzieci mam taka figure (+ stanik push up u Natalki ?
3.Po sprzedaĹźy kontaktuje siÄ z Komitentem i wypĹacajÄ
c mu naleĹźnoĹÄ wystawiam dokument âKASA WYDA takĹźe w na samokopiujÄ
cym formularzu gdzie wpisujÄ caĹÄ
kwotÄ, za ktĂłrÄ
dokonaĹam sprzedaĹźy np.
[url=http://www.daweta.eu/eBoard-forum-Daweta-Forum-newthread-7.html]????? [/url]
kuqn -gorÄ
ca woda nie jest dobrym pomysĹem poniewaĹź takie moczenie mimo iĹź oczyszcza ranÄ i daje chwilowÄ
ulgÄ to niestety rozmiÄkcza i osĹabia paznokieÄ.
ladniorek jak przyjdziediesz do mnie w odwiediny to ja zmienie date urlopu......
sferofon.warmia.pl
OgĂłlnie spadek wagi o 19kg, czujÄ siÄ Ĺwietnie!
No wĹaĹnie nieeee teĹź pierwszy raz dowiedziaĹam sie o takiej moĹźliwoĹci tutaj co bardzo mnie przeraziĹo bo rozwiazanie tuĹź tuĹź i nawet nie rozwaĹźaĹam moĹźliwoĹc porodu w innym miejscu a napewno nie w SuwaĹkach.
poszlam i poprosilam aptekarke o to bo mialam sie rozdrapac!!
I am a dandy in the ghetto with a snow white smile
Prawie od tygodnia smaruje maĹcia ale czy to coĹ pomoze nie wiem, kurcze strasznie taka grubÄ
mam tÄ
blizne na poczÄ
tku byĹa taka cienutka ale potem stawala sie coraz grubsza ;/ ajj.
i w takim wypadku trzeba powiedziec STOP bo wiem ze to moze zniszczyc jego i moje zycie ( no i wiem takze ze i jego i moi rodzice i rodzina bardzo cierpieli gdyby sie dowiedzieli o jakims zwiazku miedzy nami).Ja nie chce mu niszczyc zycia ( ani sobie).Chce bardzo zeby byĹ szczÄsliwy...
wy glupole! sfiksuj.bialystok.pl Mieszkam pod WarszawÄ
, a do fryzjera jeĹźdĹźÄ do WrocĹawia Mam do niego zaufanie, wiem, Ĺźe zawsze zrobi to co chcÄ i doradzi co robiÄ, jak dbaÄ, w jakiej fryzurze bÄdzie mi najlepiej.
po drugie ceny podskoczyly do gory bardzo, mieszkan i nie tylko. Ja pracuje jako PH w trade... jak bÄdÄ w ksiÄ
garni to popatrzÄ na te pozycje. w styczniu tego roku podjÄĹam nowe wyzwanie aby trochÄ siÄ zmniejszyÄ.... Od tamtej pory zauwazyĹam taka rĂłznice ze paznokiec odrĂłsĹ do poĹowy juz w normalnym kolorze, troszke jeszcze w 1/4 przyşóĹkniÄty i chropowaty ale odrĂłsĹ. serwowaniem.waw.pl
prawdo podobnie zwolnienie masz na 30 dni akryl i Ĺźel jest ok,jeĹli nie wiecie co wybraÄ proponujÄ raz zrobiÄ sobie akryl a raz Ĺźel.Jak czytaĹam wpisy to w tych salonach takie gĹupoty wam mĂłwiÄ
Ĺźe aĹź gĹowa boli.Akryl zdejmujemy moczÄ
c w acetonie,moĹźna bajery z akrulu zrobiÄ(kwiatki itp.) Ĺźel nie wolno zrywaÄ ,piĹujemy aĹź do swojej pĹytki.Jak nakĹadacie Ĺźel czy akryl nie pozwĂłlcie Ĺźeby w salonach mocno piĹowaĹy waszÄ
pĹytkÄ paznokcia ,bÄdzie cienka jak papier TYLKO LEKKO MATOWIMY!Dobre Ĺźele nie odchodzÄ
,zabezpieczamy brzegi paznokcia(zamykamy)Ĺźeby powietrze nie dostaĹo siÄ,czÄsto zapominamy skupiajÄ
c sie tylko na pĹytce i ksztaĹtu zeby piÄknie wyglÄ
daĹ.Ja robiÄ Ĺźel ,akryl,(na formie i tipsie),fiberglass.Nie byĹam takazdolna jak wy ,poszĹam na kurs.JeĹli macie jakieĹ pytania piszcie chÄtnie pomogÄ gg10676899.Pozdrawiam wszystkie zapalone panie.przepraszam za bĹÄdy ort. duza!!!!!!!!!!!!!!! hej julii, Non stop leciaĹa krew z ranki, bolaĹo mnie strasznie w koĹcu mĂłj chĹopak powiedziaĹ Ĺźebym wyjÄĹa go raz na zawsze ... Ja wiem ze na wrastajace paznokcie stosuje sie klamry. myslalam,ze bedzie lepiej...
polecam salon VIRGIN w Chmielowicach naprawdÄ jest super!!!
Fajny zakĹad Fachowo i Profesionalnie.
MARGINESS - W ODPOWIEDZI NA w/w PYTANIE
opalaj sie
Nawet jesli sa tego samego wzrostu.
A piersi jakie ma ladne Nie pogardzilabym takim wygladem
gdyz efekty beda slabo zauwazalne.
tylko nie dostalam nowego kolczyka, a stary mi zdezynfekowala....
sfabrykuje.kaszuby.pl
PrzebrnÄĹam przez wiele diet , preparatĂłw odchudzajÄ
cych ⌠wiem ze jednym pomaga to drugim co innego⌠wszystkie te prĂłby skĹoniĹy mnie do utworzenia jednego forum o tematyce odchudzania , gdzie stworzy siÄ grupe osĂłb ktĂłre podejma walke z kg bez narzucania jakiejkolwiek z metod⌠Wiadomo osoby z nadwaga bÄdÄ
prĂłbowaĹy wszystkiego, dlatego chciaĹam stworzyc forum gdzie nie bÄdzie tylko jedna metoda odchudzania Ĺźeby podzielic siÄ pogladami moĹźe zmienic swoja metode jeĹli nie idzie nam najlepiej poradzic siÄ tych co osiÄ
gnÄli sukces⌠zafarbuj na kolor o odcien ciemnejszy od naturalengo(zeby pokryc blond, bo sie bedzie z blondu splukiwal) a potem na odrostach rob juz pasemka w kolorze jak najbardzij podobnym do naturalengo
Do tego narastajÄ
cy konflikt sÄ
siedzki.
motylku ja zaczelam dzis stosowac jestem pierwszy dzien ale nie wiem jak mi pujdzie ejstem zielona wtych sprawach czytalam to i owo ....ale z niedowiezaniem przyznam ze jedzÄ
c tak tlusto mozna schudnÄ
c jesli mogla bys mi pomoc bede wdzieczna
co siÄ Ĺşle zaczyna, to dobrze koĹczy !!
Zaczynam siÄ denerwowaÄ, wiÄc jem wszystko co mi wpadnie w rÄce.
Witam wszystkie osoby odchudzajÄ
ce siÄ, dawniej siedziaĹam tu na kilku wÄ
tkach szukajÄ
c wĹaĹciwego dla mnie sposobu odchudzania .
przyjmuje ludzi z calej polski, nie wzane ze to inny region. sflaczejesz.podlasie.pl 3)I wkoncu salon ktĂłry mogÄ polecic (bo jeszcze nigdy nie zrobili mi nic nieoczekiwanego na
a r****c sie z zonatym to sie zachcialo szkoda ze nic sie tunie dowiem tylko jakies pie**oly ktos pisze jeannot--> mam wrazenie, ze nie tylko w lozku jest cos z nia nie tak, strasznie na nia narzekasz... Jak przeczytaĹem kilka postĂłw to prawie spadĹem z fotela xD.JeĹźeli chcecie aby te bydlaki nie wchodziĹy wam do domu a chcecie miec otwarte okna to zrĂłbcie sobie siatkÄ na okna.NajczÄĹciej na dziaĹkach moĹźna spotkaÄ tygrzaka paskowanego(ma czarno-şóĹte linie na odwĹoku) a w domu kÄ
tnika domowego.Nie bĂłjcie siÄ ich,spryskajcie je lakierem,dyzodorantem itp. kuqn -gorÄ
ca woda nie jest dobrym pomysĹem poniewaĹź takie moczenie mimo iĹź oczyszcza ranÄ i daje chwilowÄ
ulgÄ to niestety rozmiÄkcza i osĹabia paznokieÄ. sfaldowac.bialystok.pl
http://youtube.com/watch?v=mzfMRkiPU1c DoĹÄ niepraktyczne. Otóş nabawiĹam siÄ wrastajÄ
cego paznokcia gdy jechaĹam na wycieczkÄ. p. Jak to w Ĺźyciu bywa - jakaĹ taka zawier***a przeleciaĹa w Ĺźyciu prywatnym i dopiero jakieĹ okruchy pozwalajÄ
mi na powrĂłt na stare pielesze Jedna dziewczyna strzyĹźe ze trzy panie na raz i jeszcze moĹźe pana w koĹcu to tylko lekkie podciÄcie piÄÄ minut i po sprawie a klienka przecieĹź moĹźe posiedzieÄ z gazetkÄ
...efekt jest taki, şe spedza sie tam póŠdnia. Moşe z fryzjerami to tak trzeba?
Jestem po 10 zabiegach i nie widzÄ Ĺźadnego zmniejszenia cellulitu, do tego doszĹo mi w brzuchu 2 cm a gdzie indziej nic nie zgubiĹam.
Czy mĂłgĹby ktoĹ wypowiedzieÄ siÄ na temat pani Agnieszki JaĹko lub pana Jacka Bakaja?
Inne Polki podobnie.
Campanulla,
plujecie jakies sluby ? |
|