jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Mar 25, 2014 02:02 Temat postu: Dodatkowo poczytasz sobie o skÅ‚adnikach i wogóle o tym spe |
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy Dodam ze waze ok 67 kg porzy wzroscie 170! nie jedz też za maÅ‚o, bo anemii siÄ™ nabawisz jeÅ›li bedziesz ćwiczyć i maÅ‚o jeść
Od stycznia 2010 do konca maja 2010 zarobilem 5.500zl.
nie zawiedz nas..
dietę trzymam, a ważę więcej....
Moj organizm chyba potrzebowal wejsc w ta ketoze, choc znowu sie uzaleznilam od tych paskow.
http://img182.imageshack.us/img182/3303/aquam idlipstr9.jpg
Pozniej przebiegła reszta ze sprzętem.
Dni opieki - do uzgodnienia.Mieszkam na ulicy Jaracza (Browar piastowski, koło mostów Warszawskich.
zgadzam sie z przedmowca - ze 6 Weidera nie spali tluszczu, jak rownie ABS itd..
http://superstar-originals.pl/ portal społecznościowy Koleżanki chodzÄ… do szefa i sÄ… zadowolone ja na razie zapuszczam wÅ‚osy do Å›lubu.
Ja już to w czoraj pisałam, że boli mnie prawa nerka, dzisiaj się to powtórzyło, ale nie sądzę że po L ponieważ już wcześniej taki ból miałam, pojawiał się od czasu do czasu, więc teraz tego nie wiążę z L, a może. Pozdrawiam I do diabła, jak coś was swedzi to cieszcie sie ze macie w domu pajaki - to one zjadają komary... dopóki organizm sie nie oswoi. -2 żółtka na twardo z 1 łyżką majonezu. sex anonse
Miłych snów Wylatuje 5 lipca i zależy mi na tym by bylet lotniczy nie był drogi. To jest siła prawdziwa, wypisz na kartce wszystkie myśli jakie sie pojawiaja, po prostu wsłuchaj sie w nie bez oceniania, zobaczysz jakie smietnisko tam panuje. Dzięki za info jeśli ktoś wie trzeb dbać siebie na codzień żeby nie wyglądac jak własna matka Dziewczyny! był jeszcze taki prezenter - Sławek Siejka.
nigdy bym się nie pomalowała sama na tak wyjatkowy dzień, chociaż na codzien robię to sama i potrafię też robić fajne makijaże..
hmm...
pozdrawiam
O CZYM MNIE INFORMOWANO ZA KAZDYMRAZEM KIEDY SIE TAM ZAP[SYWALAM
Na przykład klamry VHO.
Wolałam zapłacić 3 razy więcej i pojechać z brzuszkiem w 23tc do doc.
Nie można jeść chleba
Miałam znieczulenie wewnątrzoponowe ZOP taki skrót i zapomnieli mi wyjąc zaraz po porodzie - zauważyął to lekarka w czasie obchodu i mówi do pielęgniarki: |
|