jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 14:44 Temat postu: za książki sie wziąć a nie tylko o tłuszczu na wlasnym |
|
|
Zaraz zorganizujemy jakas impreze haha seks oferty Zawsze sianko, bo cieniowane to brzytwą to degażowane.
Witam
pozdrawiam
nie musiałam długo tłumaczyć o co mi chodzi.
Ja też bromergon i teraz norprolac biorę tylko na noc.
Nie mogę sobie pozwolić na jakiekolwiek buty z fajnych sklepów , bo po poprostu nie ma tam dla mnie ani jednej parki butów.
Nie mam pojęcia w jakim stadium choroby jesteś , mogę jedynie porównać Cię do mojej kuzynki , ale ona nie je dużo , nie ma takich wahań wagowych....
Wiem, że trochę ze mnie wyleciało dziadostwa, ale czy to już złogi, czy raczej bardziej aktualne treści to nie wiem. portal społecznościowy ) i zycze wam zdrowia zebyscie w ogole nie musialy ich uzywac,
dzisiaj robimy zebranie (kierowcy) o podwyżki na zasadzie i na hekto zobaczymy co wyniknie obowiązków przybywa ale na nasz koszt by chcieli robic za free Ja pracuje w Klinice na Plewiskach - koło Poznania - Biogenica Klinika Piękna. szukam fryzjera, ale nie chce isc z ulicy mam uraz byłam raz i zostałam ścięta krócej o jakieś 20 cm niż sobie tego życzyłam. a co wy myslicie ze sie tyle nie da zjesc???ja jak mam napady obzrarstwa to potrafie naraz zjesc wszystko co amm w lodowce ostatnio zjadlam pudelko ptasiego mleczka,popilam mlekiem zageszczonym w tubce,2 3 bity,2 poetka smazonej kielbasy,wielka fure spaghetti i kawalek pizzy na serio podobają mi się ciuchy w orsay, camaieu czy h&m, ale są drogie i wcale nie trwałe ! ogloszenia towarzyskie
:* Kazdemu pasuje cos innego.. juz biorac za to kase lamiesz prawo.dla mnie jestes zerem mam pytanie jestem pierwszy raz w ciąży ale nie byłam jeszcze na wizycie u lekarza dopiero pod koniec czerwca bede i niewiem co sie dzieje bo cały czas mam mdłosci niemam na nic ochoty...chodzi mi o jedzenie i straszne bule brzucha...rano i wieczorem wymiotuje.... a wam??? bulka tez mieszkam nad morzem ale wole spedzic czas nad jeziorem na plazy za duzo turystow a ja mam pytanie czy zna ktos salon Femme czy jakos tak na Radockiego(os.Odrodzenia)???
Na rozne wydzialy moga przyjmowac w roznych terminach .
4) Żaneta, Hanna, Hiacynta, Helena, Henryk, Łukasz ( łatwo o błędy ort.)
Do Poznania to mi trochę daleko
Dostałam skierowanie na CA-125 (I UWAGA dziewczyny,coś strasznie histerycznie reagujecie na te markery,przynajmniej niektóre.
Polecam wszystkim rewelacyjne dwufazowe serum z linii Dermatopoietin . |
|