jedantri
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 02:08 Temat postu: OgĂłlnie 3 dni wyjÄte z Ĺźyciorysu. |
|
|
.
serwisu.waw.pl
jak mam dbac o siebie???
W koĹcu bÄdÄ mogĹa kupiÄ sobie Ĺliczny stanik , a nie 2 namioty.
O otyĹoĹci, ciÄĹźkim trÄ
dziku nawet nie mĂłwiÄ.
zamienil stryjek siekierke na kijek...
W tym drugim przypadku nie ma mowy o pokorze i motywacji.
ale sie udalo.
Ja sam siÄ zaĹatwiĹem na cacy przez skubanie paznokci u nĂłg podczas oglÄ
dania telewizji.
CzÄĹÄ KoleĹźanki!!
Wycinanie pĹytki paznokcia lub caĹe jego zrywanie jest uznawane za bĹÄ
d w medycynie.
na zamenhoffa 130 lub 180 nie pamietam, ale zdjecie nie zawsze wyjdzie,bo za maĹo wĂłdpĹodowych dzidziusĹşle uĹoĹźony itp itd, a i tak trzeba bedzie zapĹÄ
cic
Poczytaj o mieszanej chorobie tkanki Ĺacznej i o cieĹni nadgarstka.
o panstwowych szpitalach od kolezanek i rodziny slyszalam tyle zlego ze w glowie sie nie miesci .. sfor.przeworsk.pl jesi cc jest wskazane to ttedy jest taniej ?
jak mam talerz to przynajmniej poĹowa talerza do jakieĹ surĂłwki itp. Ĺťeby nie byĹo za dobrze -panie poloĹźne mocno siÄ okopaĹy w swoich (zwĹaszcza tych bardziej dochodowych -czytaj obleganych i tych gdzie rodzÄ
panie z warstw zamoĹźnych )szpitalach i nowych tam nie wpuszczajÄ
. Czyli jeĹli dobrze rozumiem - jak Polak skrytykuje PolkÄ z Turkiem to jest rasistÄ
, homofobem, zacofaĹcem i ciemnogrodem. ale czemu na jego niekorzysc? jest gejem czy nie jest????? serwowala.waw.pl
Powiem Wam tak-nie sugerujcie sie co czuja inne dziewczyny.Co ja sie naczytaĹam jakie sa pierwsze objawy ciazy,kiedy mozna zrobic test itp.Kazda z nas moze miec zupeĹnie inaczej-jedna czuje od samego poczatku a inna dopiero po paru tygodniach.Ze mna byĹo tak-od momentu pojawienia sie sluzu pĹodnego ''przytulalismy''sie co drugi dzien-tak ĹÄ
cznie 3 razy.Po okoĹo 2 dniach od owulacji zaczal mnie pobolewac lewy jajnik.Potem doszĹo pobolewanie macicy.Na poczatku myslaĹam ze przesadzam,ze za duzo sie naczytaĹam o objawach i probowaĹam sobie wmowic ze to moze pÄcherz..Ale to nie byĹ pÄcherz,wyraznie czyĹam bĂłl jajnika i jakby lewej strony macicy.Takie niby kĹucie ,jednostajne, delikatne ale mÄczÄ
ce.Cos pomiÄdzy bĂłlem owulacyjnym a miesiaczkowym. Dam maĹy przykĹad - mĂłj 14 letni syn w zasadzie nigdy nie chorowaĹ, jakiĹ tam lekki katarek.(ale prowadzi naprawdÄ higieniczny tryb Ĺźycia - nie oczywiĹcie, zeby siedziaĹ pod kloszem i Ĺźeby rodzice oka z niego nie spuszczali) Nigdy teĹź niczego sobie nie zĹamaĹ, nie zwichnÄ
Ĺ - choÄ to chyba juĹź nie choroba mmmmmmmm Witam Nowowiejskiej. Moze troche mniej od 8 ale ja jestem i tak z siebie bardzo dumna. ZmierzyĹam wiÄc obwody i bacznie lrzyglÄ
dam sie ciaĹu.
Lipskiego na USG.
Zaden problem, wyslÄ.
ja cwicze na orbitku od sierpinia i widze rewelacyjne efekty!!!!
Od jakis 3 miesiecy wspĂłĹĹźyje z jednym partnerem i zawsze w gumkach wiec nie ma raczej mowy o jakims zakazeniu a wĹasnie po mocnym, intensywnym sexie w Ĺrodku szczypie przy oddawaniu moczu...
http://img182.imageshack.us/img182/3303/aquam idlipstr9.jpg
Przez te 13 lat jak ja mieszkam w innym kraju spotkalam moze gora 10 pozadnych mulzumaninow.
nie wstydz sie.
Pytam sie za co pĹacimy im tak ogromne pieniÄ
dze za kompletnie nie przeszkolonych fryzjerĂłw w renomowanych niby firmach fryzjerskich.
Dziewczynki pamiÄtacie mnie jeszcze?mam problem?nie wiem jak powinnam to zrobiÄ POMOCY!!!moi rodzice nie wiedzÄ
,Ĺźe mĂłj facet miaĹ ĹźonÄ i stara siÄ o uniewaĹźnienie,jesteĹmy razem pĂłĹtora roku oni bardzo go lubiÄ
jest jak w rodzinie jak im to powiedzieÄ mam z nimi doskonaĹy kontakt
tez mam krÄcone kasztanowe wĹoski kocham je...krecone sa the best....a polecam krem matrix albo sunsulk balsam one sa the best +dobry fryzjer ktory to zetnie ladnie
serwomechanizmach.waw.pl
zAWROTY GĹOWY:
Za to kupiĹam sobie serki topione light- na jutrzejsze Ĺniadanko.
owszem jest, i to spora, bo plyn przedejakulacyjny zawiara plemniki...
ehh ilu ja diet juz probowalam,wszystko zarzucalam po 3 dniach-zupa wiele razy pozwolila mi sie odchudzic,wiec wrocilam do tego sposobu,kiedys schudlam na niej 25 kg-nabytek po ciazy teraz mam tez sporo do stracenia-ok 20 kg i zamierzam wytrwac,na razie do swiat ,potem od nowa
PotÄpiali swojego brata i syna, wprost mi w oczy mĂłwili róşne rzeczy na niego, z ktĂłrych nawet zamierzam skorzystaÄ przy zeznaniach.
Szukam fryzjerki- Pani Magdy (Ĺadna blondynka), ktĂłra okoĹo 1,5 roku temu pracowaĹa w salonie Anna w Czeladzi.
I ten chĹopak, ktĂłry tak bardzo koffa siÄ w tej mojej koleĹźance, caĹy czas za niÄ
lataĹ i pytaĹ siÄ, czy go ona go chociaĹź troszkÄ lubi.
Nie ma recepty i trzeba uczyÄ siÄ na blÄdach, waĹźne aby ich nie powielaÄ. serwowaloby.waw.pl w salonie jeden zabieg kosztuje 150 zl w domu 2.59
Zgadzam siÄ z poprzednikami, Ĺźe najlepszy jest aqua aerobic, zwĹÄ
szcza jego nowe odmiany np. pozdrawiam byĹych i obecnych pracownikĂłw TÄ dietkÄ moĹźna ciÄ
gnÄ
Ä dĹuĹźej, tylko bÄdÄ
coraz mniejsze efekty w kolejnych tygodniach. W koncu zaszywala mi praktykantka ^^ Gdyby jakis lekarz umialby sie z tym uporac bylabym mu wdzieczna do konca zycia. Hej sfastrygowal.ostrowwlkp.pl
3. sa ksiazki przygotowujace do DSH,ja sie sama przygotowywalam do tego egzaminu,no ale juz rok bylam wtedy w niemczech Za późno zdecydowaĹam siÄ na operacjÄ Help me!! i z gory dziekuje na odpowiedz. PrzejaĹźdĹźam kazdego dnia koĹo MRAGINESSS-u, majÄ
zawsze sporo klientĂłw. Przepisy na rozne pasty bedziesz miala w ksiazeczkach p.Dabrowskiej.Nie wyobrazam sobie kupowac gotowe bo tam 3/4 zawartosci to chemia,tak samo nie jadam konserw itp.
Niestety nie wiem, a bardzo bym chciaĹa.
mam nadziejÄ, ze nie bede miaĹa zadnych przerzutĂłw na wÄzĹy chĹonne i koĹci (tak lubi sie przerzucaÄ), bo ten rodzaj raka jest najmniej groĹźny choc jest to rak zĹosliwy.
Od poczÄ
tku gry wstÄpnej do naszego jednoczesnego orgazmu upĹynÄĹo ok.
proszÄ wszystkich o pomoc w doborze dodrego zestawu startowego do Ĺźeli
Po dwĂłch tygodniach znĂłw zrobiĹam dziurkÄ minÄ
Ĺ niecaĹy miesiÄ
c i ropieje mniej (uĹźywam oxycort w sprey'u) ale czuje, Ĺźe na dniach znĂłw sie przerwie;/, bo zostaĹo moĹźe nz 3 mm skĂłry;] NastÄpnym razem jak bÄdÄ robiÄ to bÄdÄ szubciej oxycortu uĹźywaÄ, bo tribiotic mi nic nie dawaĹ:]
Ja sie boje tego momentu po przebudzeniu..
MoĹźe za wczeĹnie na tak entuzjastycznÄ
ocenÄ, ale ja ze swojÄ
przeroĹniÄtÄ
tarczycÄ
mÄczyĹam siÄ 4 lata.
Pozdrawiam
dziewczyny, ktĂłra miaĹa maleĹkie motylki w brzuchu jak braĹa MeridiÄ?
sesin.waw.pl
Just listen to the rhythm of a gentle bossa nova
bananarana-cruel summer
no i wĹaĹnie, jak bÄdÄ
w ten sposĂłb myĹleÄ wszyscy potencjalni pracodawcy, to co majÄ
zrobiÄ te kobiety, ktĂłre sÄ
chÄtne do pracy?
Sa oczywiĹcie wskazania i przeciwwskazania, jak zwykle, ale to juĹź inna para kaloszy.
Na poczatku stosowalismy prezerwatywy.
WIEM ZE DLA KAZDEGO BLIZNA sTANOWI PROBLEM Jedni sie tym nie przejmuja inni z kolei sie zamartwiaja.Ale uwierzcie mi ze najgorzej to miec blizne na twarzy bo onajest widoczna przez caĹy rok.Nie da sie jej zakryc zrobic tatuazu.To jest najgorsze.naparwde wolaĹabym miec blizne na nodze czy na rece.Bo zawze mozecie zrobic obie tatuaz.I jak ktos z wami rozmawia to nie rozmawia z wasza reka czy noga tylko z twarza.Boje sie ze wygladajac tak jak wygladam nigdy nie znajde pracy.Bo powiedz mi ze trzeba miec odpwiedni wyglad.A ja zostaĹam z moim problem zupelnie sama.Nie mam rodzicow-umarli,na siore to nie mam co liczyc ma swoje zycie.Uwierzcie mi jest naprawde ciezko.A oprocz tego boje sie bo chyba zaczynam popadac w jakies powazne problemy choroby.Boli mnie serce,a jestem mĹoda dopiero 20 na karku.PĹacze,nie wychodze z domu ,ostatnio od tygodnia.Dzis przypada 9 rocznica Ĺmierci mojej mamy.Licze na cud w moim przypadku bo jeste beznadziejnym przypadkiem.Jak ktos moze i chce to niech mi napisze co j mam robic?Jak sie przemoc i zaczac naormalnie zyc.
Ja mam 13 lateq i siem troszke baĹam ze w nowej sql beda czepiac...ale ak narazie jest wszystko ok;p Nio zobaczymy co potem bedzie ale i tak jestem happy;D pozdrafiam cieplutko;* serwilizmie.waw.pl Istotny jest rĂłwnieĹź poziom emocji, czyli im wyĹźsze zadowolenie czy szczÄĹcie, tym teĹź lepiej.
Teraz naleĹźy wlanÄ
wodÄ
potrzÄ
snÄ
Ä. no jesteĹmy przecieĹź WojewĂłdzki ciÄ
gle siÄ z niej nabija Tam jest kilka rodzajĂłw tego pĹynu ja mam na mysli taki pĹyn, ktĂłry wĹewa siÄ do wanny 1-2 koreczkĂłw, woda robi siÄ biaĹa jak mleczko, ten pĹyn zawiera Ĺrodki myjÄ
ce i nawilĹźajÄ
ce. potem tylko do wody wlewasz troche soku z cytryny sfolgowac.pomorskie.pl
Stanik stanikiem, na pewno te cycki w tych stanikach po wygladajÄ
lepiej - ale jak sie ma wielkie balony, to one nadal wielkie pozostajÄ
. nastÄpnie moje wĹosy spotkaĹ los dekoloryzacji i farbowanie szamponem koloryzujÄ
cym Casting, później teĹź czymĹ zmywalnym. jelsi ratujesz chociaz czesc zeba to w zycciu nie rob przez sluzbe zdrowia - bedziesz czekac nie wiadomo ile i nie bedzie juz czego ratowac... jak to niestety wzrostu sobie nie dodasz? mam pytanie wlasnie sobie kupilam lampe i w srodku niej na spodzie jest taka niebieska folia? Mam 40 lat i za sobÄ
juĹź drugÄ
operacjÄ. Pozdrawiam ona
Co najwaĹźniejsze - autorko nie stresuj siÄ.
opakowania, ale ta dawka mnie zaniepokoiĹa.
Szlak 28/9
www.corriere.it
Porodu nawet po prostu chcÄ Ĺźeby malutka byĹa caĹa i zdrowa z nami!
Teraz ma wÄ
ski maĹy i zgrabny.
U mnie Ĺlub byĹ z prawdziwej miĹosci wiÄc moĹźe dlatego przetrwalismy trudne chile.
MiÄdzy posiĹkami popijaj ciepĹÄ
lub gorÄ
cÄ
wodÄ.
sfeminizuj.starachowice.pl
Zastanawiam sie poza Atkinsem nad Dieta Plaz ...ja wlaĹnie w ten sposĂłb zaczÄĹam \coĹ\ podejrzewaÄ powiedziaĹam o tym ginowi i zaleciĹ badanie prolaktyny...teraz juĹź mi nie leci \mleko\' ale nie sprawdzam tak intensywnie ..Ĺźeby nie pobudziÄ laktacji..
Teraz znowu wybieram sie na przeszczep.
nie poznajÄ a i Ĺźona nie byĹaby zadowolona gdybym rozpoznawaĹ wszystkie pacjentki
KĹopot z tym, kto je wywoĹa, bo np.
zmielona zupka z dodatkiem koperku jest THE BEST!
Nie ma gdzie zbierac pustych opakowaĹ bo nie ma miejsca na aucie a tu kaĹźdy chce zdawac skrzynki.robisz na jeden kurs ok.25 punktĂłw a jak zjeĹźdzasz to doĹadunek.oczywiĹcie sÄ
nadgodziny,tylko Ĺźe pĹacÄ
za 10 godzin a reszta poszĹa w Ĺwiat i jest nie do odebrania bo nie ma kiedy.A jak przychodzi koniec miesiÄ
ca to trzeba zapomniec o domu bo doĹadowujÄ
trzy albo i cztery razy.jednym sĹowem tragedia.
te z peru sÄ
fajne sfinksowa.olawa.pl ktos powiedzal ze w q10 jest dobry fryzjer to pani marcelina to masakra chcialam blon a mam jajecznice.cicie jak od siekiery to porazka a zaplacilam jak w profesionalnym salonie.masakra
Bula, spĂłjrz na to z innej strony: Ja mam juĹź kolczyk w pepku ponad 2miesiÄ
ce... Paznokcie sÄ
ozdobÄ
kaĹźdej Kobiety ! ojciec tadeusz koniecznie , poza tym pawlak eeeeeeeeeee , wojciech gÄ
sowski , ten idiota lekarz z muszkÄ
z klanu , lucek z m jak miĹoĹÄ , albo moĹźe lepiej simona , a do tego jeszcze maryjan przewodniczÄ
cy krzaklewski a i ZUs bedzie wynosil jakies 240zl sfaleryt.mielec.pl
Ale nie jest to tez znowu tak daleko Moze ktoregos dnia zaplanujemy sobie wspolne popoludne Jesli chodzi o Brome wydal mi sie bardzo surowy i konkretny. Delfin-umm dziÄkujÄ za przepis . Ciekawe czemu.... 27.0- 31.0 pies ja zwal. 7 miesiecy a jadna piers nadal boli ,maĹo tego jeden cucek wyzej a ,drugi nizej ,w lewej piersi powstaĹo dublle podwĂłjna piers ,blizny wokóŠotoczki duze i pomarszczone na goĹe oko widac odrazu ze cycki zle zrobione .a dr.nic nie widzi i twierdzi ze jest ok.ze tak musi byc i ze wtej piersi co mam podwĂłjna to powiedziaĹ ze to sa moje silne mieĹnia, no kÄ
pletnie jakies brednie nie mam juz siĹy by do niego jezdzic ,juz dam sobie spokuj bo i tak mnie zbywa ,jak mam mu zapĹacic za poprawke to pojade do innego specjalisty ,bo i tak nie mam pewnosci czy by poprawiĹ mi dobrze.
Wczoraj wieczorem bolaĹa mnie trochÄ gĹowa, to jedyny mankament.
troche moj blad, troche jego, bo tez mogl zrobic rtg przed zabiegiem.
i zainwestuj w jakÄ
Ĺ dobrÄ
odĹźywkÄ -krÄcone wĹosy sÄ
czÄsto bardzo suche, przyda im siÄ jakieĹ porzÄ
dne nawilĹźenie
Otóş to.
Na kontrolÄ mam siÄ zgĹosiÄ za trzy tygodnie, wiÄc trzymajcie kciuki. |
|