jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 14:40 Temat postu: 'Po_la', |
|
|
Kri333333 na wszystkich forach to reklamujesz pod innymi nikami ??? sex anonse ja tez bylam przerazona nie sypialam i wogole wyobrazalam sobie najgorsze . weszłam w długich włosach blond, wyszłam w krótkich rudych i wygladam super!
to bylam ja:
aaa no i tez sama siebie podziwiam za odwage
Pozdrawiam!
przekroic wzdłuż i odciac kolce.
Jednak po pewnym czasie jelito znowu sie wypelni i kilogramy wroca.
Bardzo często mam straszne napady głogu, po czy mam poczucie winy że wogóle cokolwiek zjadłam.
Witam, sex anonse efekt
Przygotowanie do porodu w ekstra tempie, bo rozwarcie spore i bóle co minutę. Juz mi nikt nie powie ze doktor malo zmienia nosy. Ani lekcje nauki u profesjonalisty, ani samej, ani koledzy. Hej Eurydyke Juz i tak nic z ty nie zrobimy sex anonse
Odchudzam się od ZAWSZE . Wiem, że rozmowa nic nie da, tylko pogorszy sytuację. Kupiłam ją niedawno i naprawde włosy są super. Źle urlopik zaczęłaś... Dziekuje Jak długo leczyłyście tę chorobę, i czy w ogóle leczyłyście, bo ja 'mam to przechorować' według lekarzy. juz koncze to pisanie
ogladałam kiedyś film dokumentalny w telewizji i operacjahc plastycznych gwaizd kina!
Malwina_Toruń dzięki wypróbuję ten Sedomix, bo wyczytałam ,że jest bez recepty ale skoro 2 tabletki Bellergotu nie pomagają to nie wiem czy coś słabszego pomoże..ale na pewno kupię.
Meluzyna 85 skoro jesteś po terminie @, zrób test.
Rozkład jazdy:
Ja niestety dostalaam w terminie ,do do dnia czyli 30.10,szkoda,że sie nie udało.ale to dopiero 1 cykl leczenia,więc może się uda.
Czuje siÄ™ bardzo dobrze i 3 dni jeszcze to pestka |
|