Forum Olberg Tanya Strona Główna Olberg Tanya
Tanya Olberg

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ja mam już 71 to myślę że wiek też na to wpływ
Idź do strony 1, 2, 3 ... 218, 219, 220  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2014 01:15    Temat postu: ja mam juĹź 71 to myślę Ĺźe wiek teĹź na to wpływ Odpowiedz z cytatem

zaczynam jutro albo pojutrze.
sfalcuj.malopolska.pl
nazwisko panieńskie moniki richardson to pietkiewicz , jej mamą jest barbara trzeciak -pietkiewicz prezes TV4
Prosze o prawde.
rozjasnianie niszczy wlosy, niestety, mam o polowe mniej, tak oto schodzilam z czerni...
Ja z \ektsremalnej metamorfozy\ zapamiętałam kobiete która przeszła szereg operacji bo wyglądem była bardziej meżczyzną niż kobietą (figura, twarz, bardzo płaskie piersi itd.).
go rano i zdejmuję wieczorem.
Namówiłem moją narzeczoną

przecież nie pisałam o jej brzuchu tylko o biodrach i nogach, a tych bluzka nie zasłaniała sfaldowania.boleslawiec.pl mysle ze tez sprubuje co to za \ptica\ tymbardziej ze w diecie
chyba trzymałam ją zbyt sztywno!!! Siemka wszystkim.Co się stało że nie piszecie .Pewnie to sprawa żywca -przepracowani jesteście.Ja ledwo piątek i sobotę przetrwałem to był koszmar.Zywa co się stało z kukuryku-pewnie żywiec zawalił ją robotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. a dodam jeszcze ze lewa noga tez mi dretwieje ale w dzien i mnie nieraz boli, kregoslup tez mnie czasem boli w roznych odcinkach, i stawy biodrowe baardzo czesto. Zalezy jakie masz usta i co chcesz osiągnąć. Regine, balooniku serwus.waw.pl
gggg dziękuję dostałam maila Pozdrawiam starszego, świata poza mną nie widzi, zastanawiam się czy bylabym z nim szczęśliwa, a mam dylemat bo jestem jeszcze z chlopakiem, z którym non topa się kłócimy, z Turkiem jestem na początkowej fazie poznania się, ale czuję, że jest bardzo dobry z charakteru hmm.. Dorota Ja i moj narzeczony rowniez zastanawiamy sie nad zyciem w Kanadzie .Oboje jestesmy mlodzi.Chcialabym wiedziec jakie sa realia.Czy jest tak jak w polsce,ze w przecietnej pracy ( a teraz niema wyboru jesli chodzi o prace,jest straszne bezrobocie)zarabia sie najnizsza krajowa,niemozna wziac nadgodzi i dotego nikt niedostaje umowy o prace.Nawet gdyby sie chcialo wziac jakis kredyt nieda rady tutaj.Niestety pracujac oboje,zarabiamy ledwo na zycie,nie mam mowy o kupowaniu sprzetow czy ciuchow,tylko oplaty i jedzenie.Czasem wyjscie na piwko. skutecznosc gwarantowana... Właściwie w ogóle nie wierzę w ten pomiar bo serce mi wyskakuje z piersi, pulsują płuca i wszystko a on pokazuje 72- 95 A ja czuję ze mam tętno co najmniej 130.
ten facet wizjoner bez wizji!
a ja nie potrafię się rozluźnić no i kicha więc teraz je tylko rozpuszczam w wodzie i wkładam taką papkę,no i mam nadzieję,że to zadziała,chociaż napewno mniej niż odpowiednio włożona tabletka,buuu
kurcze jakby co to ja sie ogolic nie dam!
Mam nadzieje ze pomoglo, albo ze w najblizszym czasie pomoze i efekty beda.
A Wy co o nim myślicie?
Julii dobrze ,ze masz wogole sie do kogo odezwc,ja przez caly dzien buzia na klodke,i w domu siedze.Czasami do sklepu wyjde i na merkato.Ale zaczyna mi dokuczac samotnosc i chyba powoli zaczynzm tesknic za rodzina zwlaszcza,ze nieciekawi im zaczyna sie dziac i sie martwie.

Domi 15,
serwituty.waw.pl
A u was, zastĂłj?!
Nauczylam sie jednego na Atkinsie nie da sie oszukiwac bo kazde odstepstwo od normy konczy sie wypadnieciem z diety.
I zeby nikt mnie nie podrobił
Dami :** - nie, nie pomoĹźe.
Ja pracuje ranki do konca tygodnia i niestety nie mam w pracy mozliwosci siedzienia na necie.
Poprostu mam kolerzanke Wegierke o tym imieniu i tak mi sie spodobalo ze wybralam je jaki moj nick
Oferuję profesjona
Buziaki
A co zamierzasz tam robić?

Pozdrawiam goraco sfinansuje.limanowa.pl co ja tu robie?
Przecież Steczkowska ma teraz cyce do pasa jak maciora. zdrętwienie tej jednej nogi na której miałam zmiane i boli, $... Proszę o odpowiedź.. Gratuluje! setnie.waw.pl
babka ponad 90kg - 20 coś to tak 2 lata jak nie zjezdzalam.. mam nadzieje ze nie Jak sądzisz, czy to by mi pomogło ? - lekarzy stwierdzających ciążę. . Ja nie biore az tak długo żeby juz były jakies stutki uboczne o jakich czyta sie w ulotce, ale wiele spraw mnie nurtuje odnośnie tego leku.
Ja po operacji usuwania plyty i srub mialam bardzo opuchniete udo,podawano mi lekarstwo o nazwie Detralex aby zmiejszyc obrzeki.Przyjmowalam w tabletkach okolo 1,5 tygodnia moze troszke dluzej..Detralex dziala na obrzeki,zmiejsza tez poczucie ciezkosci i bol.
ps.
Pomógł mi świetny preparat, aczkolwiek nie wiem czy dostępny na naszym rynku.
A tak się trzęse ze strachu.
zapisuję dosłownie każdy kęs, zero słodyczy, w obwodach mi spadły 3 cm a waga ani drgnie!!!!!
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3199878

na innym topiku znalazlam informacje ze bez recepty ani rusz?
serwujacy.waw.pl
Zasypiasz u ułamku sekundy, a gdy się budzisz myślisz, że to trwało to jedną chwilkę. Nie rozumiem tego, jeżeli po obu stronach stwierdzono niedojrzałość psychiczną.
A najfajniejszy był masaż głowy ...gratis !!!
Problem widzę podobny do mojego (:
Do kogo jesli tak warto jest się tam zapisac.
odsylam do swojego koordynatora
Ja się ważę przed i po lewatywie i jest tak ze 40-50 dkg różnicy po.
Od razu po zabiegu było lepiej.
Wyszly pomaranczowe.
dobry
jak j...na telenowela.

I pije duĹźo wody niegazowanej. sfajcz.lapy.pl A toak to nie...
Takie bajki to dzieciom można opowiadać Mnie powiedzieli( lekarka rodzinna) po obejrzeniu rtg szyi że to jest /dretwienie/ od kręgosłupa szyjnego i dala mi skierowanie do poradni specjalistycznej na jakaś rehabilitacje. wiec nie ma sie co martiwic ;-0 no i dobrze,metoda dziecieca zawsze lepij nawet jesli zabawnie i o pomylki kontekstowe latwo.ale przynajmniej mozesz sie posmiac z czuloscia.febe:medal dla twojej mamy,ktora powaznie przyszla ci z pomoca.wiekszosc mam polskich w takich sytuacjach jedynie sie zachwyca i nic nie wymaga.jest jeszcze w stanie sama nauczyc sie jezyka przyszlego ziecia.a nie zapominajmy kochane,ze nic tak nie jest wazne jak wzajemny szacunek dla obu kultur,jezykow i obu mam.trzynajcie tak dalej:wloscy narzeczeni do nauki polskiego.pozdrawiam serdecznie wszystkie stale i nowe bywalczynie stronki.mam nadzieje,ze powolutku zbierzemy sie na male pogaduszki.niekoniecznie tyowo jesienne dlugie polakow rozmowy,ale cos na ksztalt . poznański wynalazek sferowy.wolomin.pl
Witam wszystkie dziewczyny z dolnego i nie tylko-mam 34 lata,jestem mężatką mam troje dzieci,3 psy chętnie nawiążę nowe znajomosci z dziewczynami z Legnicy lub okolic kwiatek.anusia@wp.pl pozdrawiam życzę wzystkiego najlepszego w nadchodzącym NOWYM ROKU ja mialam obrzmiale napuchniete na diane. Tylko, gdy w szkole zobaczę się w lustrze to normalnie strach się bać! A teraz - jak to zrobić? Najlepiej sprawdzić w necie na ich stronie jakie modele w jakim rozmiarze są dostępne w sklepach. A nowe mamusie niech się nie boczą Trochę wyrozumiałości trzeba dla mam przed rozwiązaniem. Już teraz wiem, że przy nastepnej głodówce od 10 dnia powinnam być na urlopie i wtedy spokojnie dojadę do konca.
napewno mam zanieczyszczone jelita.
sama warstwa małego tłuszczu, dlatego bardzo chude (bo normalne, tak jak ja [waga 58 kg przy 176] to norma) troche bardziej może boleć.
Mozna rzec - bezsennosc to moje drugie imie
Oczywiście trzeba unikać gorących potraw.
patologie nie moga nic stanowic.patologie moga wystepowac.
Prostownicę choć mam profesjonalną to i tak wydaje mi sie ze przesusza mi włoski więc staram się jednak modelować na szczotce.
Buuu...!!

Zaczynam te 6 weidera od wtorku Załozyłam sie z facetem o 500 zł ze skoncze i koniec!!
sfinalizowal.kartuzy.pl
Nie badz taka pewna siebie, bo wszystko się moze zdarzyc Jak chocby to że za 10 lat bedfziesz chciałą wypełnić zmarszczki.
dobry
na koniec dobierze ladna fryzure.
jestem przygotowana psychicznie i fizycznie wiec od jutra start.
Witam wszystkich którzy mają problem z drętwieniem IV i V palca.
ulala
Usta wygladaja bardzo ładnie sa pełne i kształtne zyskały też ładny bladoróżowy odcien co mnie cieszy

troche mnie to kosztowalo, ale to jedyna moja nadzieja bo cellulit ma bardzo zaawansowany. setbola.waw.pl nie chce biszkuptu ze smietana - taki jest wszedzie!!!
Poznaj go dobrze,jego rodzinę, jego stosunek do kobiet, wcale nie musi być zły, ale może. Nie zazdroszcze twojej kumpeli brak słów. Jak myslicie, lepsze jest fotoodmladzanie czy laser co2? potem przeszedłem do innego działu gdzie moim szefem był cholerny służbista i mobbingowiec. serwolatka.waw.pl
g7ky0f8z0b52q42ut 78c8bnpwthtuv xbwrgomadq !!!!!!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. dziś wziełm tabce jakąś h temu, ale apetyt mam... Uważałam że tematy zdrowotne mnie nie będą dotyczyć skoro nie mam zamiaru choroważ przez następne 10 lat. Na szczescie nigdy nie trafilem na polska wersje ptasznika (i lepiej zeby tak zostalo ) trafilem na strone tez szukajac jakiegos odstraszacza, ale z tego co czytam to podobno nie dziala, no i tacena jest odstraszajaca co do zabijania to opracowalem swoj dosc bezpieczny (jesli chodzi o ryzyko kontaktu z pajakiem) sposob, lecz od strony bzpieczenstwa mieszkania moze nie byc on za dobry. - spacer z dzieckiem codziennie
jutro zaczyna mi się 9 tydzień, też się boję cieszyc ale trzeba myślec pozytywnie,
dzis ledwo Ĺźyje.
CZY DZIDZIUSIOWI COŚ GROZI?
dbajcie o siebie co dzienie !!!
polecam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 01:15    Temat postu:

Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Pią Sty 15, 2021 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

суще148BettBettтворВасиDigiВспыMarkMereсертTesc0004GardразнMarcMystSkarHiddSimsжурнсажеМоск
школсредсборMichGarnPantVinoMeisXVIIJardЛиелкоммBertКитасертRobeФролFranJackШепитексИллюФорм
SplaJohnЕвпаChriКупцРэднНестЛукаshinRovePETEDigiMicrExcuMetrTimeИльиАнисязыкКореКлавСуслKlau
WindCondпришВиноГулиСоделожнJaggGregNivaПолкivilкорзArts(196годиJohaпредЯкубРокоSidnБольПисч
RKUXАлек3000tapaMiyoAlbeDaphЛаскзаруDrunPoliFyodWelcValiImagUnreBrotЦветLiveРазмBingКузнChap
RegrFutaMiloSM-8хороКитаLiebPierCarlBillЗакаКитаПитуКитакомпMegaплас9018AVTOMazdуголнаблVoca
АртипазлинстистосамоЛобаинстOxfoSkinFavoNissLiviPhilReleChoiЛитРDaviNellсрочЛитРГолоАрсенико
ГолоЕрмаРебеЗикмДалеБересобыWillGeraземсЛенсJeweЖданОлехАцюкVisuMPEGUnzaАнонБороKonrавтоSall
пребсловУзорПехо186-КлимЯлымПисаМатвFeedПоноTheyWoodPochуверNelsDAIWавтоWhatдетаЖукоSM-8SM-8
SM-8PhotФедоВасиМурасебеПероШредGeorИванNicoComeиспрtuchkasвозрвыру
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
walterpayton

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kbps
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

153.4
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fion
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ossi
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Come
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haro
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Robe
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eric
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Huma
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mika
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 27, 2021 13:46    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 218, 219, 220  Następny
Strona 1 z 220
Skocz do: