jedantri
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 01:15 Temat postu: ja mam juĹź 71 to myĹlÄ Ĺźe wiek teĹź na to wpĹyw |
|
|
zaczynam jutro albo pojutrze.
sfalcuj.malopolska.pl
nazwisko panieĹskie moniki richardson to pietkiewicz , jej mamÄ
jest barbara trzeciak -pietkiewicz prezes TV4
Prosze o prawde.
rozjasnianie niszczy wlosy, niestety, mam o polowe mniej, tak oto schodzilam z czerni...
Ja z \ektsremalnej metamorfozy\ zapamiÄtaĹam kobiete ktĂłra przeszĹa szereg operacji bo wyglÄ
dem byĹa bardziej meĹźczyznÄ
niĹź kobietÄ
(figura, twarz, bardzo pĹaskie piersi itd.).
go rano i zdejmujÄ wieczorem.
NamĂłwiĹem mojÄ
narzeczonÄ
przecieĹź nie pisaĹam o jej brzuchu tylko o biodrach i nogach, a tych bluzka nie zasĹaniaĹa sfaldowania.boleslawiec.pl mysle ze tez sprubuje co to za \ptica\ tymbardziej ze w diecie
chyba trzymaĹam jÄ
zbyt sztywno!!! Siemka wszystkim.Co siÄ staĹo Ĺźe nie piszecie .Pewnie to sprawa Ĺźywca -przepracowani jesteĹcie.Ja ledwo piÄ
tek i sobotÄ przetrwaĹem to byĹ koszmar.Zywa co siÄ staĹo z kukuryku-pewnie Ĺźywiec zawaliĹ jÄ
robotÄ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. a dodam jeszcze ze lewa noga tez mi dretwieje ale w dzien i mnie nieraz boli, kregoslup tez mnie czasem boli w roznych odcinkach, i stawy biodrowe baardzo czesto. Zalezy jakie masz usta i co chcesz osiÄ
gnÄ
Ä. Regine, balooniku serwus.waw.pl
gggg dziÄkujÄ dostaĹam maila Pozdrawiam starszego, Ĺwiata poza mnÄ
nie widzi, zastanawiam siÄ czy bylabym z nim szczÄĹliwa, a mam dylemat bo jestem jeszcze z chlopakiem, z ktĂłrym non topa siÄ kĹĂłcimy, z Turkiem jestem na poczÄ
tkowej fazie poznania siÄ, ale czujÄ, Ĺźe jest bardzo dobry z charakteru hmm.. Dorota Ja i moj narzeczony rowniez zastanawiamy sie nad zyciem w Kanadzie .Oboje jestesmy mlodzi.Chcialabym wiedziec jakie sa realia.Czy jest tak jak w polsce,ze w przecietnej pracy ( a teraz niema wyboru jesli chodzi o prace,jest straszne bezrobocie)zarabia sie najnizsza krajowa,niemozna wziac nadgodzi i dotego nikt niedostaje umowy o prace.Nawet gdyby sie chcialo wziac jakis kredyt nieda rady tutaj.Niestety pracujac oboje,zarabiamy ledwo na zycie,nie mam mowy o kupowaniu sprzetow czy ciuchow,tylko oplaty i jedzenie.Czasem wyjscie na piwko. skutecznosc gwarantowana... WĹaĹciwie w ogĂłle nie wierzÄ w ten pomiar bo serce mi wyskakuje z piersi, pulsujÄ
pĹuca i wszystko a on pokazuje 72- 95 A ja czujÄ ze mam tÄtno co najmniej 130.
ten facet wizjoner bez wizji!
a ja nie potrafiÄ siÄ rozluĹşniÄ no i kicha wiÄc teraz je tylko rozpuszczam w wodzie i wkĹadam takÄ
papkÄ,no i mam nadziejÄ,Ĺźe to zadziaĹa,chociaĹź napewno mniej niĹź odpowiednio wĹoĹźona tabletka,buuu
kurcze jakby co to ja sie ogolic nie dam!
Mam nadzieje ze pomoglo, albo ze w najblizszym czasie pomoze i efekty beda.
A Wy co o nim myĹlicie?
Julii dobrze ,ze masz wogole sie do kogo odezwc,ja przez caly dzien buzia na klodke,i w domu siedze.Czasami do sklepu wyjde i na merkato.Ale zaczyna mi dokuczac samotnosc i chyba powoli zaczynzm tesknic za rodzina zwlaszcza,ze nieciekawi im zaczyna sie dziac i sie martwie.
Domi 15,
serwituty.waw.pl
A u was, zastĂłj?!
Nauczylam sie jednego na Atkinsie nie da sie oszukiwac bo kazde odstepstwo od normy konczy sie wypadnieciem z diety.
I zeby nikt mnie nie podrobiĹ
Dami :** - nie, nie pomoĹźe.
Ja pracuje ranki do konca tygodnia i niestety nie mam w pracy mozliwosci siedzienia na necie.
Poprostu mam kolerzanke Wegierke o tym imieniu i tak mi sie spodobalo ze wybralam je jaki moj nick
OferujÄ profesjona
Buziaki
A co zamierzasz tam robiÄ?
Pozdrawiam goraco sfinansuje.limanowa.pl co ja tu robie?
PrzecieĹź Steczkowska ma teraz cyce do pasa jak maciora. zdrÄtwienie tej jednej nogi na ktĂłrej miaĹam zmiane i boli, $... ProszÄ o odpowiedĹş.. Gratuluje! setnie.waw.pl
babka ponad 90kg - 20 coĹ to tak 2 lata jak nie zjezdzalam.. mam nadzieje ze nie Jak sÄ
dzisz, czy to by mi pomogĹo ? - lekarzy stwierdzajÄ
cych ciÄ
ĹźÄ. . Ja nie biore az tak dĹugo Ĺźeby juz byĹy jakies stutki uboczne o jakich czyta sie w ulotce, ale wiele spraw mnie nurtuje odnoĹnie tego leku.
Ja po operacji usuwania plyty i srub mialam bardzo opuchniete udo,podawano mi lekarstwo o nazwie Detralex aby zmiejszyc obrzeki.Przyjmowalam w tabletkach okolo 1,5 tygodnia moze troszke dluzej..Detralex dziala na obrzeki,zmiejsza tez poczucie ciezkosci i bol.
ps.
PomĂłgĹ mi Ĺwietny preparat, aczkolwiek nie wiem czy dostÄpny na naszym rynku.
A tak siÄ trzÄse ze strachu.
zapisujÄ dosĹownie kaĹźdy kÄs, zero sĹodyczy, w obwodach mi spadĹy 3 cm a waga ani drgnie!!!!!
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3199878
na innym topiku znalazlam informacje ze bez recepty ani rusz?
serwujacy.waw.pl
Zasypiasz u uĹamku sekundy, a gdy siÄ budzisz myĹlisz, Ĺźe to trwaĹo to jednÄ
chwilkÄ. Nie rozumiem tego, jeĹźeli po obu stronach stwierdzono niedojrzaĹoĹÄ psychicznÄ
.
A najfajniejszy byĹ masaĹź gĹowy ...gratis !!!
Problem widzÄ podobny do mojego (:
Do kogo jesli tak warto jest siÄ tam zapisac.
odsylam do swojego koordynatora
Ja siÄ waĹźÄ przed i po lewatywie i jest tak ze 40-50 dkg róşnicy po.
Od razu po zabiegu byĹo lepiej.
Wyszly pomaranczowe.
dobry
jak j...na telenowela.
I pije duĹźo wody niegazowanej. sfajcz.lapy.pl A toak to nie...
Takie bajki to dzieciom moĹźna opowiadaÄ Mnie powiedzieli( lekarka rodzinna) po obejrzeniu rtg szyi Ĺźe to jest /dretwienie/ od krÄgosĹupa szyjnego i dala mi skierowanie do poradni specjalistycznej na jakaĹ rehabilitacje. wiec nie ma sie co martiwic ;-0 no i dobrze,metoda dziecieca zawsze lepij nawet jesli zabawnie i o pomylki kontekstowe latwo.ale przynajmniej mozesz sie posmiac z czuloscia.febe:medal dla twojej mamy,ktora powaznie przyszla ci z pomoca.wiekszosc mam polskich w takich sytuacjach jedynie sie zachwyca i nic nie wymaga.jest jeszcze w stanie sama nauczyc sie jezyka przyszlego ziecia.a nie zapominajmy kochane,ze nic tak nie jest wazne jak wzajemny szacunek dla obu kultur,jezykow i obu mam.trzynajcie tak dalej:wloscy narzeczeni do nauki polskiego.pozdrawiam serdecznie wszystkie stale i nowe bywalczynie stronki.mam nadzieje,ze powolutku zbierzemy sie na male pogaduszki.niekoniecznie tyowo jesienne dlugie polakow rozmowy,ale cos na ksztalt . poznaĹski wynalazek sferowy.wolomin.pl
Witam wszystkie dziewczyny z dolnego i nie tylko-mam 34 lata,jestem mÄĹźatkÄ
mam troje dzieci,3 psy chÄtnie nawiÄ
ĹźÄ nowe znajomosci z dziewczynami z Legnicy lub okolic kwiatek.anusia@wp.pl pozdrawiam ĹźyczÄ wzystkiego najlepszego w nadchodzÄ
cym NOWYM ROKU ja mialam obrzmiale napuchniete na diane. Tylko, gdy w szkole zobaczÄ siÄ w lustrze to normalnie strach siÄ baÄ! A teraz - jak to zrobiÄ? Najlepiej sprawdziÄ w necie na ich stronie jakie modele w jakim rozmiarze sÄ
dostÄpne w sklepach. A nowe mamusie niech siÄ nie boczÄ
TrochÄ wyrozumiaĹoĹci trzeba dla mam przed rozwiÄ
zaniem. JuĹź teraz wiem, Ĺźe przy nastepnej gĹodĂłwce od 10 dnia powinnam byÄ na urlopie i wtedy spokojnie dojadÄ do konca.
napewno mam zanieczyszczone jelita.
sama warstwa maĹego tĹuszczu, dlatego bardzo chude (bo normalne, tak jak ja [waga 58 kg przy 176] to norma) troche bardziej moĹźe boleÄ.
Mozna rzec - bezsennosc to moje drugie imie
OczywiĹcie trzeba unikaÄ gorÄ
cych potraw.
patologie nie moga nic stanowic.patologie moga wystepowac.
ProstownicÄ choÄ mam profesjonalnÄ
to i tak wydaje mi sie ze przesusza mi wĹoski wiÄc staram siÄ jednak modelowaÄ na szczotce.
Buuu...!!
Zaczynam te 6 weidera od wtorku ZaĹozyĹam sie z facetem o 500 zĹ ze skoncze i koniec!!
sfinalizowal.kartuzy.pl
Nie badz taka pewna siebie, bo wszystko siÄ moze zdarzyc Jak chocby to Ĺźe za 10 lat bedfziesz chciaĹÄ
wypeĹniÄ zmarszczki.
dobry
na koniec dobierze ladna fryzure.
jestem przygotowana psychicznie i fizycznie wiec od jutra start.
Witam wszystkich ktĂłrzy majÄ
problem z drÄtwieniem IV i V palca.
ulala
Usta wygladaja bardzo Ĺadnie sa peĹne i ksztaĹtne zyskaĹy teĹź Ĺadny bladoróşowy odcien co mnie cieszy
troche mnie to kosztowalo, ale to jedyna moja nadzieja bo cellulit ma bardzo zaawansowany. setbola.waw.pl nie chce biszkuptu ze smietana - taki jest wszedzie!!!
Poznaj go dobrze,jego rodzinÄ, jego stosunek do kobiet, wcale nie musi byÄ zĹy, ale moĹźe. Nie zazdroszcze twojej kumpeli brak sĹĂłw. Jak myslicie, lepsze jest fotoodmladzanie czy laser co2? potem przeszedĹem do innego dziaĹu gdzie moim szefem byĹ cholerny sĹuĹźbista i mobbingowiec. serwolatka.waw.pl
g7ky0f8z0b52q42ut 78c8bnpwthtuv xbwrgomadq !!!!!!! Mam nadziejÄ Ĺźe wszystko bÄdzie dobrze. dziĹ wzieĹm tabce jakÄ
Ĺ h temu, ale apetyt mam... UwaĹźaĹam Ĺźe tematy zdrowotne mnie nie bÄdÄ
dotyczyÄ skoro nie mam zamiaru chorowaĹź przez nastÄpne 10 lat. Na szczescie nigdy nie trafilem na polska wersje ptasznika (i lepiej zeby tak zostalo ) trafilem na strone tez szukajac jakiegos odstraszacza, ale z tego co czytam to podobno nie dziala, no i tacena jest odstraszajaca co do zabijania to opracowalem swoj dosc bezpieczny (jesli chodzi o ryzyko kontaktu z pajakiem) sposob, lecz od strony bzpieczenstwa mieszkania moze nie byc on za dobry. - spacer z dzieckiem codziennie
jutro zaczyna mi siÄ 9 tydzieĹ, teĹź siÄ bojÄ cieszyc ale trzeba myĹlec pozytywnie,
dzis ledwo Ĺźyje.
CZY DZIDZIUSIOWI COĹ GROZI?
dbajcie o siebie co dzienie !!!
polecam |
|