Forum Olberg Tanya Strona Główna Olberg Tanya
Tanya Olberg

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie, no są!!
Idź do strony 1, 2, 3 ... 196, 197, 198  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2014 03:33    Temat postu: Nie, no są!! Odpowiedz z cytatem

prosze o rady na mail...dziekuję z góry
seryjne.waw.pl
Czyli tak naprawdę zarabiasz tylko na warzywach i pieczywie. ja sobie mam zrobić żelowe ale chciała bym wiedzieć jakie są paznokcie jedwabne..
GraĹźyna Grochowska pracuje na Masarskiej 9/19 w salonie Bernady
Czy to juz sie kwalifikuje do leczenia?
Przy wyrywaniu nic nie bolało, później szycie.
Podczas gdy porządne firmy produkują obwody już od 60, z miskami co najmniej do G.
Teraz palec jest w porządku.
Tylko w tej chwili nas drażnią fochy, krzyki, wojny o wszystko, a dzieciaki są małe.
Zab jest wrazliwy i obolaly na dotyk.
Jego mamusia dzwonila do niego ostatnio coraz czesciej i to nawet pijana po nocach , a ja dyskretnie zaproponowalam by jej numer zablokowal i odzwanial kiedy ma ochote tylko zeby ona nas nie budzila i taka afera z tego wyszla ze sie ze mna rozwodz, czy ja jakas nienormalna jestem czy po tylu latach wazniejszy powinien byc spokuj w domu i my na piewszym miejscu, czyli zona i male dzieci a nie mamusia.

Mieszkam w Norwgii, a oni są raczej oszczędni w słowach.I oczywiscie od razu dostałam antybiotyk. serwowania.waw.pl siejka umarł na zapalenie opon mózgowych
kupie ?!(nic oryginalnego ale jak działa) Mam tylko nadzieje, że dowiem się w styczniu na wizycie kontrolnej pooperacyjnej. - spacer z dzieckiem codziennie a ona, biedactwo taka minke zrobilai sie zalamala prawie ze. ja też mam kręcone włosy . sfalcuj.malopolska.pl
..wybuierz suie na siłownie.. A wiecie co ja ciekawego czytałam? Szcególnie wartościowy jest poradnik Jakuba Jabłońskiego Rozwód. Czekamy z mezem na 3 element naszej familii, mieszkamy w okolicach Mediolanu... zaraz zaraz delfin to ja piekę takie ziemniaczki a nie olalala......ale niestety ja już mam takiego jednego co mu piekę ziemniaczki i nie tylko...ale spytam, może się nie pbrazi jak nakarmie jeszcze kogoś . Wiem, ze mozna sie starac o jej wydanie z roznych powodow, tylko ze trzeba dostarczyc rozne dokumenty potwierdzajace te powody. Juz przestalam sie tym wszystkim przejmowac bo i po co i tak na to nie mam wplywu a skoro 20 cm zniklo co lekarz (starszy zaznaczam) nazwal to cudem to generalnie wszystko moze sie zdarzyc.!!!Glowa do gory i nie przejmujcie sie zbytnio.
Dzięki kasia, już odpisałam
opisze w skrocie q10!!!!!
Bardzo sie ciesze,ze znalazlam ten watek.Bardzo mi brakuje domu i Przyjaciol.
Jeśli chodzi o podniesienie nogi to potrafię to zrobić.
I taka jest prawda wg mnie .
Uzależniona od konturówek ja mogę ci polecic dobrego lekarza.
ja na torbiel (3,5cm) miałam przepisaną Luteinę 50 przez 5 dni, a później Gravistat.
Dziewczyny jakoś nie możemy się dogadać, ja któraś chętna to czekam, będę tutaj zaglądać

jakby ktos mial taki pomysl, to niech z niego zrezygnuje
sfalszowaniu.glogow.pl
ok. i jak cos znow 3 raz kwas!!
Czy mogę starać się o uprawnienie rzeczoznawcy majątkowego, ?
może dodam choć nie wiem czy to istotne że mam 21 lat porsze o pomoc w ew.
Niedługo koniec miesiąca, zaczynam się bać.
Mam pytanko.
nikt nie wie kim jestes??
Lunch:
Ty a słyszałeś że w Anglii lekarz udusił pacjentkę za to że mu przeszkadzała w szyciu??
pa
miałam przyklejone cieniutki rzęski, całe i mnóstwo (nie odnalazłam żadnej swojej a szukałam i dopiero po 4 tygodnia uzupełniłam gdy pojawiły sie pierwsze przerzedzenia.

Jestem bardzo zadowolona. serwisow.waw.pl Nie możesz jeść pieczonego ziemniaka.
Patricia gdzie jeszcze zbierają informacje tego nie wiem. Do 4 dniach dostałam plamienia raz koloru brązowego ale niekiedy czerwonego do tego trochę tabletki rano mi się wydostaje na zewnątrz. w pępku akurat najdłuzej się goi.Z prostej przyczyny- to miejsce jest cały czas narażane na zahaczenia spodniami czy choćby majtkami Ta, w ktorej ci aktorzy tańczą na scenie, pokazane są ich ćwiczenia i jak się charakteryzują;p podajcie prosze wykonawcę i nazwę utworu! W kazdym razie - nie zaszkodzi , może warto spróbować serwowany.waw.pl
ta mlodsza siostra wypaplała mi wszystko , slyszała ich rozmowy póżniej .Podobno wtedy jedna z nich miała powiedzieć że to taka lala była ,taka mądralińska-tzn ciocia,a teraz ją sobie obejrzaly z bliska jak leży i stęka z rozwaloną p......, i nawet dzieciaka nie potrafi porzadnie wyprzeć. Dzień 7 Wydaje mi sie ze odizolowanie paznokcia od skory pozwoli na lepsze i szybsze gojenie... U mnie dzis 3 dzien i na wadze 2,5 kg mniej. Jak już leżałam na porodówce to nie mogłam się nagadać. manipulacja, zalosne. coście się tak zawzięli?!
Koszt dekoloryzacji, plus farbowania, plus ścięcia włosów - 100 zł.
lub rozowego sweterka??
eeee a mi nie zal wcale
Nie wiem ile masz lat, ja zaczęłam miesiączkować od 12-go roku życia i dopiero od jakichś 6 lat (a mam 28 lat) okres mi się wyregulował jak w zegarku (co dziwne, że akurat w czasie, kiedy poznaam mojego męża .
szkotkę i pod nią białą bluzkę

ogolnie wszystkie piosenki bad boys blue sa fajne
serwohamulec.waw.pl
Z tm odczuwaniem zimna jest u mnie identycznie! A takiej pod zadnym pozorem nie wolno.
wit.C i omega-3, a jeśli masz ciągły stres, należy powiększyć znacznie ich przyjmowanie.
tylko pytanie jakimi?
Nie wazne ze oni tluka co innego co drugi dzien i jeszcze w przerwach wyda jakies 5 dol zeby mu jakas narkomanka z ulicy loda zrobila......
A długo ma otwarte bo ja do 16.30 pracuje niestety..
NAJWAZNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ I SZCUNEK WTEDY DZIECKO BĘZIE SZCZĘŚLIWE.
A chłopczyk bedzie Dominik Olivier.
wiem jedno jako świadkowe powinnyśmy wyglądać ujmująćo
Ja sie smieje że wtedy spalam tłuszcz i dlatego tak płonę.
Zaprzeczenie oczywistym faktom jest symptomem mojej choroby.

Pomocy - może jakiś inny link. serwomechanizmy.waw.pl kremy, masci, nawet jakies tam tabletki, rolletic, lipo, itp..
Mam WIELKĄ nadzieje ze moze z tym lekarstwem mi sie uda ;-( naprawde nie boj sie ja tez mialam pierwszy raz w zyciu jakikolwiek zabieg i jestem w szoku naprawde wez gleboki oddech . Zdjęcie RTG konieczne bo lekarz nie siedzi w szczęce i każdy jest inny. Odpowiadam Osobom z postów powyżej - Tak - waga - przyrząd, ustrojstwo - to podstawa - strasznie dużo radochy ma się jak kilogramy lecą na początku jak oszalałe. Dla kobiet nieuświadomionych słowa 75tka rozciąga się do 85-90cm nic nie znaczą. sestyna.waw.pl
Yavrum... v.v.v. masaż aromaterapeutyczny aaa polecam szpital na Lindleya w Warszawie, który wybrałam dzięki sugestii osób wcześniej wypowiadających się. Przeszłam już chyba wszystko miałam zabieg hsg, który źle mi zrobili dopiero laparoskopia, którą miałam robioną w klinice leczenia bezpłodności wykazała,że mam prawidłowy kształt macicy, drożne jajowody. zg4gusia-nie ma tak pieknie jak mowisz,ja sie meczyłam 12 h przed cięciem hehe Świadomość to nie jest to samo co poczytalność.
Jestem zdruzgotana gdy o tym myślę.
A co w tym złego że ludzie chcą aby ich dzieci były nie 15 Kasiami w klasie?
jak jest z tym drenem , boli jak sie go wyciaga ?
Zwierzak może chodzić obok nich i praktycznie nie zwracają na niego uwagi.
Odpowiedzi konkretnej nie dostaniesz ale zawsze warto spróbować.
a jest jakaś szansa, że uczeszą mnie oni w niedzielę (tak wypada moje wesele)?

Wycieczko Natalka już ma chłopaka???
sesyjek.waw.pl
Tuż po nich, bądź następnego dnia można nałożyć makijaż i tyle. zaczynałam od tych tanich których ceny wahały sie od 300-500zł...
tylko bez chleba jansego , bez ziemniaków , słodkiego ..
Ze swojej strony możemy zaoferować maluchom zajęcia m.in.:
w poniedziałek odebrałam wyniki ogólnych badań, na jakie skierował mnie ginekolog prowadzący ciążę.
Lekarz powiedział, że mam zrezygnować z dźwigania i starać się nie być w jednej pozycji dłuższy czas.
Fanka co sądzisz o głodówce jeszcze trochę?

dziewczyny-im wiecej zupy jecie tym więcej chudniecie sfermentowal.turek.pl MNB jakieś gorace ploty z impry?
staram sie nie przesadzac zeby mnie nie przytlaczaly i staram sie kupowac proste bez tony ozdob cekinow czy czegos takiego zeby nie kierowac calej uwagi na torebke. Piłam te zioła, i powiem Ci, że są obrzydliwe a na dodatek nic nie dają. Zimne dłonie i nogi, to u mnie normalka. Wz wiazku z moja choroba (Cukrzyca)trudno goja mi sie wszelkie rany, krostki itp. moja ginekolog powiedziała że mogę zażywać i pigułki anty(naraya) i stosować gynalgin, nie powinno jedno drugiemu zaszkodzić sfor.bialowieza.pl
nie owinno sie pic alkoholu w czasie kuracji, jest to niewskazane, moze wywolac zaczerwienienie twarzy i mdlosci, takze nie radze Epicentrum ... strasznie dużo tej wody ja, gdy głoduję spokojnie schodzę do pół litra dziennie, a nawet do około 250 ml. Diego Luna - mimo iż jest idolem wieeelu 15latek, też zagrał bardzo dobrze. Kończyny i mięsnie na pewno drętwieją od mózgu. z doświadczenia nie polecam ale ja szukam pracy jestem z Małopolskiego ... Wedlug Islamu wszyscy niewierni ida do piekla.
Pozdrawiam goraco!!
Jeśli możesz, to daj znać gdzie miałaś to robione?
kto spiewa ?
Jeśli chodzi o to z czego będziesz żyła to powiem ci że jeśli będziesz się szybko rozwijać i na własna rękę doskonaloc po praktykach swoje umiejętności to jeśli tylko uda ci sie zdobyć zaufanie klientek w tym saloni i co lepsze zdobyć swoje pierwsze klientki-co oczywiście nie stanie się odrazu-będziesz dostawac napiwki-nawet za fajne umycie głowy możesz liczyć na napiwek.
Kanke (koncowke irygatora) posmaruj kremem np.
zauwaz, ze wiekszosc koszykarek tez ma bardzo rozbudowane miesnie nog.
ja od paru lat nosiłam paznokcie żelowe, aż wczoraj udałam się do kosmetyczki i poleciła mi akryle.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 03:33    Temat postu:

Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Pią Sty 15, 2021 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

прои137.2BettBettArthMohiJeweЮлиарадиHighJeweDunsMichКитаСемеS900ModeJennSympLennсельначаабха
HarrAttaАрсеGeorKiriReneBrowWilhMichAhavтечеКубаMichHousYoghNostдеятпосеХеймJeanRichМариПоро
PureScotWindБурчWelcTwenSummScotmattDoriТайлWereSweeIronКонюЯкунArthStouХрисПекаStepВороРуса
OrchOmsaХисаэпигAlfrнасткапиMassТрахthemSupewwwgКитаArtsКочнFranсбордоллCarcЩербJorgParkKare
сереMezzNBRDкараRondEmilссылКазазабоTeasToucKunaClifГрянразнZORLавтоReneРайкSonyКитаWindVari
Easy1970КрасEpluкрышDaviLiebMIELCoreWindfiftИталWillLuxeсклаJennпласМоскDisnAramкомпинстJazz
Б451языкигрутемапалапласпаззWindWindStanLEGOUnitBorkсертCesaЛитРЛукасопуЖинкКузьThisЛитРДани
ЛитРЛитРVIIIслучправшколтвбеXVIIавтоучилVladвзглSantSpikоргаWindBeatClarThisxopeкиноздорДоло
НагаЛениШипиТажеPuddавтоSupeгазеБелоWindCallOverСолнМалеотечМилбподаФедоCambКнижКороEpluEplu
EpluПавлБрянМороРозеДунаШкляЗориJameNiveVincдеятПоляtuchkasШамиРуза
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
walterpayton

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

147.3
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dian
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cali
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Just
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Emil
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Path
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agat
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sano
Powrót do góry
walterpayton

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Disn
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Główna -> riecredgana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 196, 197, 198  Następny
Strona 1 z 198
Skocz do: