jedantri
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 02:08 Temat postu: moĹźesz mi podac konkretne przepisy, bo ja nie jestem jestem |
|
|
podobno na policzkach ma duĹźe plamy po trÄ
dziku
setkami.waw.pl
A moĹźe ktoĹ nie ma zamiaru wyjeĹźdĹźaÄ z kraju i co wtedy? Trzeba chyba chodziÄ codziennie ( i pĹaciÄ) Ĺźeby siÄ bardziej zainteresowaĹ.
Taka Ĺadna pogoda, szkoda w domu siedzieÄ.
Natomiat ĹyĹźka ketchupu i druga przecieru jak mniemam lepiej sobie poradzi , one sÄ
po prostu rzadsze.
Bo nie chce cie urazic ale jak masz obwisĹy biust to i optycznie on moze cie pogrubiac.
Dziewczynki pomozcie!!!
Mam 19 lat, mam 164 i waze 60 kg :/ mam bulimie od 4-5 lat stracilam wiare w to ze to sie kiedys skonczy i o mnie to tyle
do DidiLbn :
Ja chodzÄ juz bez kul dĹugo, ale ostatnio poszĹam kosiÄ trawÄ i troszke siÄ poszarpaĹam z kosiarkÄ
i boli mnie od tygodnia kolano :/ nie mocno tylko tak jak stajÄ na nim. sfilcuje.czeladz.pl jak to jest?
. Zastanawiam sie ile macie ubran w swoich szafach i jak czesto dokupujecie sobie cos nowego?? Kombinacji jest sporo np: dziekuje i pozdrawiam JeĹźeli nie chce ktoĹ pisaÄ na oficjalnym forum podaje mĂłj adres sfaldowal.bielawa.pl
WyszĹam naprawdÄ zadowolona. W M. to oczyszcza organizm i zapobiega zaparciom. co w nie byĹo nie tak, prĂłcz normalnych ĹladĂłw upĹywajÄ
cego czasu... Masz racjÄ, na znajomoĹci wirtualne naleĹźy uwaĹźaÄ, a w realu, cóş teĹź trzeba byÄ ostroĹźnym, mÄskie Ĺwinie zdarzajÄ
siÄ wszÄdzie, ale teĹź wszÄdzie sÄ
wspaniali faceci, zazdroszczÄ, bo miaĹaĹ wiÄcej farta niĹź ja, ale teĹź ĹźyczÄ - po prostu szczÄĹcia. Kobako cieszÄ siÄ, Ĺźe wpadĹaĹ w rytm zajÄÄ w pracy. tak na wszelki wytpadek bo na innych forach ludzie sa bardzo niezadowoleni z niego...
maszyny majÄ
takie, jakie najczÄĹciej ma dentysta.
CaĹy czad biore leki, tylko raz mialam odstawione i odrazu moje TSH spadĹo do 0,004.
Ja tyle nie wypijam, moĹźe ok.
A co jesli jest sie nieszczesliwym w nieodpowiednim zwiazku?
Jestem bardzo zadowolona z fryzury i obsĹugi i poza fryzjerem jest tam teĹź bardzo dobrze wyposaĹźone studio kosmetyczne z bardzo profesjonalnymi zabiegami.
buahahahahahaha buhahahahahahaha
ciagle mam dreszcze i \gesia skorke\ oraz ta suchosc w ustach nie rozstaje sie z woda
Ratuje sie jak moge, jak nie przejdzie to laryngolog :/
Okazuje siÄ, Ĺźe obowiÄ
zujÄ
ce od wielu wiekĂłw w rozmaitych KoĹcioĹach okresy abstynencji i postu pokrywajÄ
siÄ po czÄĹci z zasadami fizjologicznymi:
a powiedzcie z jakiej wagi stratowaliĹcie ??
MĂłj cennik:
setnie.waw.pl
Jutro przyjada po nas moji rodzice. Lekarz i poĹoĹźne Ĺmiali sie jak cholerka.
JESTEM JESTEM!!
MÄcza mnie te wasze przekrzykiwania, nie mam pojecia, czy dobrze wybraĹam, w sobotÄ mam studniĂłwkÄ a chcÄ siÄ dosyÄ porzÄ
dnie obciÄ
Ä tzn ze Ĺrednich na krĂłtkie.
Acha zaznaczam, Ĺźe po szwach Dr nigdy nie mialam Ĺźadnych komplikacji o dziwo po DR Bromie wszystko mi sie Ĺadnie goi.
***Siwres
PytaĹem juz po sklepach medycznych teĹź robiÄ
zdiwione miny.
OglÄ
daĹam pare odcinkĂłw holenderskiej wersji i wĹaĹciwie we wszystkich brali baby po 40 albo grubo po 30.
heeeeeehhhh moj kuzynka schudĹa 15 kg na diecie ryĹźowej o ile tak to moĹźna nazwaÄ(przez 2 mies) jadĹa z jabĹkami kilka razy dziennie i nic wiÄcej i widziaĹa efekty wiec jadla tylko to hhehe teĹź bym tak zrobiĹa gdyby nie moja mama i jej obowiÄ
zkowe obiady buuuu powodzenia
zawsze chcialam miec ladny brzuszek - i zawsze rowniez brakowalo mi silnej woli!!!
Pryszcze zniknÄĹy,cera siÄ rozjaĹniĹa,zaskĂłrniki sÄ
maleĹkie no i przetĹuszczanie-o wiele siÄ zmniejszyĹo!Jestem zadowolona z zabiegĂłw i z atmosfery,jest tak jak w domu,ale bardziej elegancko.
Ja miaĹam 1 ml....nie ukrywam, Ĺźe efekt bardzo naturalny i gdbym mogĹa dodaĹabym drugi...
igg - 14 sfermentuje.walbrzych.pl To powoduje, Ĺźe okresowa gĹodĂłwka jest rĂłwnieĹź bardzo przydatna dla ludzi zdrowych, o normalnej masie ciaĹa.
Chodzilo mi o przedstawienie rĂłznych krojĂłw ! PrĂłbowaĹam pĹynem do garĂłw, róşnymi proszkami i nic. To inna forma zdejmowania osadu i kamienia. podobno vollbela ma siÄ utrzymywaÄ 12 miesiÄcy i nie daje opuchniÄÄ - tak mi ostatnio powiedziaĹa lekarz na konsultacji A MIAĹA KTĂRAÄ Z WAS ZABURZENIA MIESIACZKOWANIA PO OPERACJI TARCZYCY??????? serwomechanizmow.waw.pl
Napisze wiecej, tylko wstawie pranie i troche ogarne mieszkanie. Toxo IgM - 1,9 C0I - dodatni lekarz i pani recepcjonistka sami powiedzieli mi, Ĺźe majÄ
ograniczonÄ
iloĹÄ miejsc i mogÄ
odesĹaÄ nawet staĹÄ
pacjentkÄ.A chyba im nie zalezy na odstraszaniu pacjentek, Ĺźeby mĂłwiÄ nieprawdÄ. Ale mnie pocieszyĹaĹ, po 6 latach jeszcze CiÄ stresujÄ
takie spotkania , a ja juĹź miaĹam nadzieje, ze przejdÄ do fazy mniej stresujÄ
cej A tu jeszcze 5 lat.......... dziĹ teĹź kosiĹam trawÄ. WyciÄ
Ĺ mi brzeg paznokcia(pod znieczuleniem oczywiĹcie) i zaĹoĹźyĹ szwy, ale po kilku tygodniach odnowiĹo mi siÄ i musiaĹam przeĹźywaÄ to samo. MiaĹam juz cieĹźki stan zapalny i ziarnine.BolaĹo okropnie.Po zaloĹźeniu klamry jak rekÄ
odjaĹ.
Nie farbuje od 2 lat.
Natomiast jesli przedplaty nie sa regolowane terminowo-wg zasad w umowie-to na pewno taki upominek nie przysluguje.
seminka13
mialybyscie 75DD to zrozumialybyscie jaki to bol...
ĹźyczÄ Ci abyĹ naleĹźaĹ do tego 1% ludzi, ktĂłrzy siÄ rozwijajÄ
,
OdstawiĹam te leki ale dalej piecze
Z poczÄ
tku bĂłl towarzyszyĹ mi tylko podczas miesiÄ
czki,od niecaĹego póŠroku bĂłl wystÄpuje czasem niemal codziennie..Raz jest to zwykĹe ukĹucie,lecz coraz czÄĹciej ten bĂłl jest tak silny,Ĺźe nie mogÄ chodziÄ,zawsze siÄ skulÄ i pĹacze,ten bĂłl jest tak silny...Nie wiem czy to jajnik,czy co to moĹźe byÄ...
Ja z \ektsremalnej metamorfozy\ zapamiÄtaĹam kobiete ktĂłra przeszĹa szereg operacji bo wyglÄ
dem byĹa bardziej meĹźczyznÄ
niĹź kobietÄ
(figura, twarz, bardzo pĹaskie piersi itd.).
Nic.
serwitorat.waw.pl
pochodzÄ
od zwyrodnienia kÄgosĹupa. Naturalny to jasny brÄ
z, przez jakiĹ czas malowaĹam brÄ
zem z castingu, niestety po tej farbie sÄ
czarne ;( a chcialam tylko tekko przyciemniÄ
dostawca co do tras to ja teĹź tak miaĹem walczyĹem kilka lat i wywalczyĹem przykĹad jest zima i nie dojeĹźdĹźaĹem do klientĂłw i towar jechaĹ na drugi dzieĹ i znowu zostawiaĹem kilka f-r na nastÄpny dzieĹ i poskutkowaĹo teraz mam rejon i nic poza nim nie biore a jak mi zaĹadujÄ
auto wszystko przymie i wrĂłci na fajrant pozdro dla koordynatorĂłw nieudacznikĂłw hahaha
L
A dziĹ 100.5.
Kasioolka, ja tez nie wiem, co mi jest.
Szczerze mĂłwiÄ
c inaczej sobie jÄ
wyobraĹźaĹam \leczenie\.
te maslane oczy...
ABSOLUTNE ZAKAZY: seterek.waw.pl nie atakuje cie tylko ostrzegam przed mozliwymi skutkami, wiec wypadaloby abys ty tez zachowala normalny ton..
Moze jakies dyskusje na temat powyzszych strojĂłw ? Co siÄ mogĹo staÄ?! nigdy tak nie mysl. Nawet 10 minut na nim nie wytrzymaĹabym. No ale ja w miedzy czasie jej tam tĹumaczyĹam, tylko ze ona wcale nie sĹuchaĹa. sfinksowa.olawa.pl
PrzecieĹź miaĹa i ma Ĺliczny,zgrabny noseczek... na ile dziaĹajÄ
znieczulenia...? pozostala mi tylko ziarnina.. Hej dziewczynki,uffff ale dziĹ byĹo gorÄ
co,nareszczie trochÄ lata. BoĹźena Napiszcie mi jak brzmi oryginalny tytuĹ piosenki Boys-MiĹoĹÄ Patrycja- no to super, Ĺźe tak trafiĹaĹ i fajnie, Ĺźe Ci to zdjÄli zazdroszczee, juĹź tez bym chciaĹa wkoncu ubraÄ siÄ w swoje normalne ciuszki hehe za pare dni jade do kontroli znow, mam nadzieje, ze wkoncu cos konkretnego mi powiedzÄ
a co do Cb to zycze powodzenia uwaĹźaj na nozke , i duĹźo cwicz a kolanko na pewno wroci do formy Buziaki, miĹego dnia !
kurczÄ musisz te procenty na koĹcu wykasowaÄ to bÄdzie ok
Zabieg trwaĹ 30 min, nie bolaĹo.
ChciaĹabym zaoferowaÄ Ci pracÄ, dziÄki ktĂłrej bÄdziesz zarabiaÄ Ĺrednio 2000zĹ tygodniowo za pomocÄ
Internetu, spÄdzajÄ
c w nim zaledwie 1-2 godzinny dziennie.
madzia81-sĹyszaĹam,Ĺźe czasem w ciÄ
Ĺźy lekarz od razu nie zaleca pocjentce odstawiania bromka,jeĹli podejrzewa,Ĺźe zbyt gwaĹtowne odstawienie,moĹźe prowadziÄ do poronienia(najczÄĹciej jest tak w przypadku gdy mamy do czynienia z bardzo duĹźymi wynikami prolaktyny).
JeĹźeli fryzjerstwo to Twoja pasja ĹmiaĹo pisz .
plastycznie, a co dopiero gwiazdy, zkupa kasy, ktĂłre ogladane sa przez miliony, naiwniaczki
ChĹodno mnie przyjeli, a jak zainkasowali kasÄ to juĹź w ogĂłle przestali byc mili.
\List alkoholika
sfeminizujesz.suwalki.pl
Fajny zakĹad Fachowo i Profesionalnie. kurs zaknczony jest egzaminem czeladniczym wystawionym przez izbe rzemieslnicza i jest honorowany na calym swiecie.
Pozytywny nawyk sobie wyrobiĹ i tyle, choÄ jak pisaĹem lepiej jakby jednak te pare dni chociaĹź wychodziĹ na sokach.
mam nadziejÄ Ĺźe z biegiem czasu ujrzÄ na wyĹwietlaczu wagi liczbÄ 68
Droga Foko
Mylicie pojecia.
Teraz juĹź nie ogarnia mnie takie przeraĹźenie, bo wiem co muszÄ zrobiÄ.
waga 77,3...
Jesli chodzi o Brome wydal mi sie bardzo surowy i konkretny.
Ale po kilku dniach w koĹo dziurek skĂłra siÄ róşowa i wyglÄ
da jakby byĹa sucha tnz Ĺuszczy siÄ delikatnie.
Julita 38 lat waga 75!!!! setow.waw.pl jesli ubrania militarne, wojskowe, wytrzymale to polecam militaria.pl
Jako ze lewatywy stosuje raczej uzupelniajaco moge zaprosic do przeczytania Avant Garde - Don\'t stop (Klubbheads rmx) W dzieĹ chĹopaki ĹpiÄ
3 godziny i ja z nimi. no gegu chyba masz racje, kukuryku dostaĹa podwyĹźkÄ to teraz musi tyrac... ChociaĹź na ich brak nigdy nie mogliĹmy narzekaÄ, od czasu do czasu, Ĺźeby nie byĹo nudniej, pojawiaĹ siÄ krzyĹźak lub jakiĹ inny potworek. sfeminizujesz.suwalki.pl
Do GGGGG, a wiesz mzoe ile dr bierze za tluszczyk? Witam wszystkich im wiecej wiem tym wydaje sie mniej wiem Poparzenia po laserze do koĹca nie zniknÄĹy ale czujÄ, Ĺźe bedzie ok. Monia dzisiaj dostalam orgazmu pod prysznicem.... Nie dziala ten link!!!
DoĹÄ niepraktyczne.
Peselu Ci nie podam, dopiero potem jak mnie ocenisz
Jeszcze jedno, w wielarskim sklepie jak jestem przeziÄbiona teĹź pani mi daje jakieĹ chinskie kuleczki mĂłwiÄ
c rewelacja.
MineĹo widze prawie 2 tyg od Twojego zabiegu.
a co mi tam szczepionek tez nie byloby gdyby lekarze tak spiskowali, zwlaszcza tych raz na cale zycie
i teraz znĂłw juĹź z ri\\ok do 1,5 roku siÄ mÄcze z duĹźym palcem z lewej nogi i w dodatku z dwĂłch straon!
DziÄkuje za super opis operacji, przed i po
bo ja mieszkam w nieduzym miasteczku niedaleko. |
|