|
Olberg Tanya Tanya Olberg
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 00:59 Temat postu: Ja nie prowadziłam ciąży na zamenhoffa..poprostu przyjech |
|
|
i od rana leje.
serwujecie.waw.pl
Kiedy je umyję i nie czeszę (żadko tak robię), wyschną same to mam kręcone od połowy długości. uwielbiam torebki i jest mi z nimi właśnie o wiele wygodniej niż z plecakiem.
Witam i pozdrawiam wszystkie Kędziorkowate .
Niestety w szpitalu przez 3 dni nic nie jadłam a teraz?
za odpowiedź z góry dzięki.
mieszkam w okolicach i szukam dobrej kliniki na naczynka na nogach.
szkoda ze tych drugich nie widzialam w sklepie bo bym je chyba kupiła
Przed porodem, to pójdzie, będzie koniec z zaparciami.
80 c i niby 38 rozmiar buhaaaaaaaaa setna.waw.pl Nie wiem ile w tym prawdy, ale nie przeszkadza mi chodzenie co pol roku na dostrzykniecie 1ml.
Koniecznie zrob go w Polsce, choc jest trudniejszy. Ja zaczynam się już zastanawiać co to będzie, jeżeli pojadę na poród a nie będą mieli miejsc...Tyle z nas ma termin w okolicach tej samej daty, a co mówić jeszcze o pozostalych mieszkankach samego Białegostoku. Po pierwsze - autorka miała raczej dni PŁODNE, a już na pewno nie można powiedzić na 100% że były niepłodne. czy tez jutro zastosowac dzien 3 najgorsze jest to ,ze nie wiem jak to wplyie na moje kg .co o tym myslicie? Żyjemy w jakim kraju żyjemy, może i ludzie są bardziej tolerancyjni niż kiedyś, ale nie zniosłabym nawet jednego spojrzenia obrzydzenia obcej osoby Co robić?!!! seta.waw.pl
wlozylam palec do pochwy poruszlam nim tak jak kazaly ale nic nie poczulam nawet bolu. szczególnie z jednym mam dobre kontakty, własiciwie mozna powiedzieciec ze nawet za dobre. Wybierz coś - http://sklep.new-nails.com/category/zel-uv-do -paznokci Zamawiając w sieci kupisz wszystko znacznie taniej abysmy sie spotkali, tylko rozmawiam niezobowiazujaco np. bardzo mi wypadają. w H&M za ok. Nie znam sie do konca na tym ale wg zalecen bardzo ważne jest picie!
Co dziewczyny sądzicie o tym orbitku http://allegro.pl/orbitrek-firmowy-christopei t-zdjecia-w-aukcji-i3098029817.html
a co najwazniejsze trzeba sie oddac w rece fryzjera profesjonalisty !
pomóżcie może ma ktoś namiary gdzie są może wolne etaty dla położnych
My szukamy mozliwosci walki z nadwaga czy otyloscia w taki
Nie polecam, ale jeżeli ktoś już musi- to to raczej też nie zaszkodzi.
Ja myślę, że często powody drętwienia są poważniejsze.
a i jeszcze skoro lekarz ci przepisał te tabl to weź je do końca.
Traktuje ludzi jak śmieci, ale co wymagać od tego człowieka.
co moge zrobić by mieć ładne nie puszące się fale-loczki ??
Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale mnie to zawsze dotyka jak szukajac pracy bagatelizuje sie moje wyksztalcenie (tylko dlatego, ze moj dyplom nie jest jeszcze rozpoznany na wloskiej uczelni), poddaje sie w watpliwosc fakt, czy jestem tu legalnie i tym podobne.
sfastryguj.podhale.pl
Na tej podstawie rozwazyc za i przeciw. Ze powiem jej ze mam dobre oceny pomagam jej co dziennie i za to na urodziny powinna mi pozwolic na tego kolczyka bo bardzo na niego pracowalam
3 razy mi przerabiali aparatbo sie kość przekrzywiła czy cuś.najbardziej kijowe w noszeniu aparatu jest to że sie wymyć za bardzo nie idzie i usiąść też nie można za wygodnie.
Otoczka nasienna nie trawi się, dzięki czemu ziarna przelatują i działają na zasadzie Kreta.
Jest wygodniejszsy od gynalginu.Ale to moje zdanie.
Dla mnie jest najpięknieszą kobietą świata
kosztowałoby nie to masę nerwów ;p tak więc tym bardziej jestem zadowolona życze powodzenia dziewczęta
wszystko popadane i pomoczone,moze tez nieco zimnawo?
Zastrzyki.
Składał dokumenty w ŁODZI sesjach.waw.pl trzymam kciuki kryjka
Wyjedz jesli Cie ciagnie i jesli nie masz czego szukac w kraju. To dopiero dwa tygodnie. malla wrc ...witamy,witamy .A powiedz mi jak Twój organizm reaguje na taka dawkę?Ile czasu starasz się o dziecko? Jeszcze nie schudłam ale to tylko kwestia czasu, odpowiedniej diety, którą powoli wprowadzam. b. serwuj.waw.pl
I nabierając sobie do kubków napój, rozmawiają grubym chrypiącym głosem: skad ja to znam 3 min na celujacy hehe tym samym nas katoala ja wtedy tylko 1.15 nie bylam w stanie wiecej +4 dostalam hehe moze jak podcwicze brzuszek to zrobie wiecej hehe zartuje zaraz ide zrobic swoja dole cwiczen staram sie robic co 24 h teraz sie spoznilam mialam zrobic 30 min teu ale sie kapalam hehehe wroce ajk soncze albo siebie hehe papa:*:* nieumialem znaleść 2giej kliniki dziś zrobiłem format komputera i wyczyściło szukam i nieumiem znaleść.ale znalazlem inna kliniki Ciebie też bedą czekały badania hormonalne i dobór odpowiednich hormonów i to jest warzne byś była póżniej \pełną kobietą\. I jak widze ja dziewczyny ida na poł roczny kurs fryzjerski to nie dziwota ze pracy nie ma. facet jestem, 12 lat w zwiazku. wiem ze nie ocenia sie tylko po ubiorze ale dzieje sie tak bardzo czest o i z tego co zauwazyłam panuje pewnien stereotyp ze jak rozowe ubrania to osoba je noszaca jest zazyczaj pusta
Powiedz tak naprawdę czego szukasz?
Plizz proszę o jakies namiary, porady byle z mojej główki zniknęły te papuże kiełki
buziaki dziewczyny i czekam na info
Wiem tylko tyle,żę w przeróbce są wstawione motywy z tego kawałka.Będe wdzięczny za pomoc.Mam bogaty zbiór utworów Jean'a
dla mnie cwiczenie trzecie jest bez sensu...a bynajmniej jego opis \analogicznie jak wczesniej,ale kolano nie przytrzymujemy rekoma tylko lokciami\
Koszty:
ja mam taki efekt po suszarce z dyfuzatorem , mam jeszcze grzywkę na skos, która prostuje ale to już gdzieś pisałam;D
sezonujesz.bedzin.pl
Szkoda, że lekarz nie dał ci do tego środka doustnego - Flumycon bierze się przez 7 dni i on w czasie miesiączki likwidowałby te grzyby cały czas. Dr polecał mi tłusczyk, jako metodę najbardziej naturalna.
Pozdrawiam trochę więcej uśmiechu w ten pochmurny dzień nie zaszkodzi
Cześć Kobietki!
Co do aplikacji opracowałam sobie już sobie jak to robić, po zwilżeniu jest dużo łatwiej!
upierac sie nie bede, bo nie jestem przekonana w 100%.
hej dziewczyny mam na całych piersiach jasne włoski taki meszek i pomiędzy piersiami taka linie w dół do brzucha i na całym brzuchu ten meszek także.
pozdro
ale NIE DAŁAM SIE !
to jak to mówi Marianna do zaś...
wiem ,że bardzo się bała tego co będzie jakie będą skutki zabiegu jak to odbije się na jej zdrowiu i wyglądziei cóż muszę wam powiedzieć,że pomimo swoich obaw jest zadowolona, blizny prawie nie widać, waga i wygląd zewnętrzny się poprawily jak również a może przedewszystkim własna samoocena. sfanatyzowany.opoczno.pl 1 ml wystarczy
zapraszam serdecznie wyprowadził się bo stwierdził że musi pobyć sam, przemyśleć to co się dzieje w jego życiu Błękitny jest mniej uniwersalny, a do beż dodasz błękitny szal i będziesz miała błękitno m PRZYSPIESZONE BICIE SERCA OD ILOŚCI SPOŻYTEGO CHOLESTEROLU a na dodatek schudłam niewiele. i po co sie zdejmuje zelowe paznokcie (wyczytalam tu na forum) seter.waw.pl
Nie mysl ze tam tylko same modelki chodza. I znalazłam u siebie w domu tabletki gynalgin, czy zaaplikować jedną na noc? Kurna to jest chore! Uwaga!! kiedy mialas przelomy Już teraz opuchlizna niemalże zeszła jest tylko niewielki twardy guz na dole szczęki, ból jeszcze jest ale już taki z którym da radę funkcjonować. bron boze!!!
Chciałbym zafundować sobie głodówke ale niemam czasu, tzn mam bardzo dużo zajętego czasu i boje sie ze poprostu wysiąde i zemdleje w którymś pięknym momencie.
Najgorsze dla mnie jest to, ze jestem głodna!!!
BROMY:
To jest bardzo niebezpieczna szczepionka.
* zdobienia hologramowe (w zależności od kąta padania światła mienią się kolorami tęczy)
A ma tylko 37 czy 38.
napiszcie nazwy kosmetykow po ktorych wlosy sie nie robia sianowate i sie nie pusza
Pasemka mialam robione farba(nie rozjaśniaczem) z jakimis olejkami i nie naruszyly mi tak struktury włosów.
Witaj Yaiya czytam te wszystkie poinie i myślę sobie jakie to zycie jest okropne Tyle dziewczyn ma takie problemy Osobiscie mam 2 koleżanki które tez to przechodzą Nikt tego nie zrozumie dopóki sam tego nie przezyje
Radosnych Świąt
sfilmujesz.kazimierz-dolny.pl
Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami.
Z dużymi fajnymi aplikacjami do naprasowania lub naszycia...
Może to dlatego?
Chyba wolalabym krotka sukieneczke, taka do kolan, bo naleze do dosc szczuplych osob i nawet przez to, ze bede sie w dlugiej platac Chcialabym jakas prosta sukieneczke!!!
Benusik jakieś dolegliwości na naszym etapie?
Doktor kiedys wspominal mi o nim (chyba na poczatku po operacji jakie sa srodki dobre).
Wynalazłam także w necie coś takiego jak Dermacolor Hautplastic czyli jakby sztuczna skóra, takie gęste \coś\, co się nakłada na skórę i co wyrównuje powierzchnię blizn, używałyście może tego?
Dr Broma ma talent w tym co robi i jest bardzo dokładny.
Zaczne brac ten magnez i wit B zobaczymy jakie beda efekty.
Mój kolega też nie wie ile bedzie jeszcze czekała na wyrok.
Super zaczelas od 12 dni no no ..... setbole.waw.pl Zrobiłam sobie niedawno tipsy żelowe..
Wiedzialam ze on kocha slonce i za 5,10 lub 20 lat pragnal by wrocic do kraju. ?????? Biore te tabletki na nerki,mówiłam o tym ginekologowi ale nie znalazł powiązania.Przypisał mi Gravistat, peirwszy raz w życiu dostałam tabletki antykoncepcyjne i po zażyciu w środe wieczorem, wczoraj wymiotowałam Ale potem było już lepiej i czuję sie całkiem normalnie. tzn. moja córcia też chyba będzie Kornelia serwolatka.waw.pl
zostałam tam opitolona 10 cm krócej, chciałm półdługo fryzurkę dość mocno wycieniowaną a wyszłam obcięta na krótko, bo przecież fryzjerka moze też mieć gorszy dzień ....tak powiedział menadżer salonu MOże trzeba się jej wystrzegać a inne są ok? Czy koszt samych odrostów jest mniejszy czy taki sam jak pasemka? przyjmuje bez skierowania. ceny sa naprawde o wiele przyjazniejsze, po drugie: Powikszałam jednym mililitrem i mimo ze ja widzę różnice ( miałam bardzo wąską górną wargę) nawet rodzina nie widzi.... ;( co zrobic zeby były grubsze i wróciły do naturalnego koloru?
Robiła raczej awangardowe fryzury.
Lekarz chce mnie zobaczyc dopiero za miesiąc, a ja wciąż wsłuch*ję albo raczej wczuwam się w mój organizm, i mam nadzieje że torbielka się wchłonie, ale chciałabym wiedzieć jakie będą objawy ewentualnego pęknięcia (krwawienie, ból podbrzusza, inne).
wprowadzic zmiany uznawane dotychczas za herezje.
Mogę dłużej gdy sobie trochę golnę ale moje zmysły są przytępione przez alkohol, a satysfakcja z takiego stosunku marna.
To tak gdybysmy sie do swiat nie \slyszaly\..a moze lepiej \czytaly\
Teraz czas zaczac druga bo przedemna jeszcze 15 kilogramkow do zrzucenia.
Wyglada bosko na opalonym brzuszku A chłopak sie nie może powstymacz P .
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 00:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
Doczy: 15 Sty 2021 Posty: 561742
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:04 Temat postu: |
|
|
Econ |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:05 Temat postu: |
|
|
137.2 |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:06 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:07 Temat postu: |
|
|
Bett |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:08 Temat postu: |
|
|
Theo |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:10 Temat postu: |
|
|
Digi |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:11 Temat postu: |
|
|
Ludo |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:12 Temat postu: |
|
|
Will |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:13 Temat postu: |
|
|
Patr |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:14 Temat postu: |
|
|
Barb |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:15 Temat postu: |
|
|
Disn |
|
Powrt do gry |
|
|
walterpayton
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:16 Temat postu: |
|
|
Apol |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Czw Kwi 22, 2021 02:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|